selam kızlar çok uzun zamandır yazamadım ama artık geri geldim haydi tekrar kaldığımız yerden başlayalım.Ayse nerdesin
Hosgeldin aysecim seni gordugume sevindim ozlettin kendini nasilsin kizin alistimi okula ?selam kızlar çok uzun zamandır yazamadım ama artık geri geldim haydi tekrar kaldığımız yerden başlayalım.
mutlaka kavuşacağız o kilolara merak etmeCanım bir yerden başlamak gerek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende 5.takımda zayıflamaya çalışıyorum. 71,4 kg. geldim sabah. 6 lı kilolara kavuşmak dileğiyleeee
selam kızlar hani hep derler ya evdeki hesap çarşıyı tutmaz diye benimkide tam o misal oldu.herşey yoluna girdi birazda kendimle ilgileneyim derken okula giden kızımın zatürre olduğunu söyledi doktor.1 hafta okula da gidemedi dün neyse ki bir tek karne almaya gidebildik.iğnelerden ayakda duracak hali bile yok kızımın...tam yoluna girdi derken küçüktede orta kulak iltihabı çıktı.yani anlıycanız ne düzenli yiyebildim nede yazabildim.inşallah kızlarım kısa sürede iyileşirde bende tekrar yazmaya başlarım.Sen nerelerdesin canim ama yine kayboldun( unutma senin bi lafin vardi ne olursa olsun durmak yok kaldigim yerden yola devam canim seni takipteyim yaza az kaldi hadi duzenli devammm...
Gecmis olsun canim yavcuruklarina okula baslayinca hastaliklari artiyo canim maalesefselam kızlar hani hep derler ya evdeki hesap çarşıyı tutmaz diye benimkide tam o misal oldu.herşey yoluna girdi birazda kendimle ilgileneyim derken okula giden kızımın zatürre olduğunu söyledi doktor.1 hafta okula da gidemedi dün neyse ki bir tek karne almaya gidebildik.iğnelerden ayakda duracak hali bile yok kızımın...tam yoluna girdi derken küçüktede orta kulak iltihabı çıktı.yani anlıycanız ne düzenli yiyebildim nede yazabildim.inşallah kızlarım kısa sürede iyileşirde bende tekrar yazmaya başlarım.
Tatlım kk da cuma zayıflama yarışmaları var orda çok güzel motive olursunKizlar 16 subatta bu konuyu okuyup basladim diyete tplam 11 kilo verdim haziran 6sina kadar.
Simdi ise birazcik aldim.kilolarimi 19 yasindayim 100.kiloyum boyum 175cm ve benim hayatim daha yeni başlıyor kilom.sagligim ve giyeceklerimi kısıtlıyor ve ben boyle olmasını istemiyorum artik. Yarin tekrar başlıyorum. Bana birazcik yardimc olabilir misiniz ? Nasil yapmaliym ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?