Mrb öncelikle beni dikkate aldığın için çok tşk ederim. Ben 20 gün önce doktora gittim metobolizman normal dedi ben hayatımda çok kola içen ve tatlı yiyen bir insandım. Yemek yemiyordum fakat abur cubur cikolatalar tatlılar hatta cayı 4 sekerle ıcmeler falan. bi arkadaşımın zoruyla spora yazıldım 14 gun oldu aynı zamanda kalori hesabı diyet yapıyorum dun tartıldım 2 kg 270 gr vermişimmm ve çok mutlu oldum. yediklerimi bende yazmak isterim mumkun oldugu surece. nasıl yazıcam buraya mı ?
valla tebrikler hem diyet hem spor ikisi bir arada bravo böyle devam ettirirsen çok yakında güzel sonuçlar alırsın.buradan hergün paylaşımda bulunabilirsin bende yazıyorum fikir veririz birbirimize listen de güzel ama çikolata olmasa daha iyi olur gibi:)
onsuz yaşayamam gibi kalorisi en düşük çikolata o bide ınanılmaz tatmın edıyor benı
Paylaşalım öğlen yemeğinde
Ezogelin çorba + Salata + 2 yemek kaşığı musakka yedim.
Saat 2 de 1 elma yedim saat 5 gibi 1 tane daha elma yicem
sabah bi dilim ekmek zeytin domates maydanoz peynir yedim
öğlen yagsız tavuk şehriye çorbası salata yedim
ara öğünde piko çikolatam var
saat 17:00 de yemek için 1 elmam var akşam yemeğim yok bol su ve spor devam 15.günümdeyim
15 günde 1 tartılıyorum bakalım :)
bende katılayım mi:)
tabi ki katılabilirsin kendinden biraz bahset istersen yaş boy kilo çocuk falan varmı mesela...
herkese günaydın iyi pazarlar 2 günlük ayrılıktan sonra yine geçtim bilgisayarın başına neyse kilo bildirimi yapmıyorum çünkü kilo kaç gündür hep aynı 80 kilodayım bir türlü inemiyorum. vücud resmen kendini korumaya aldı.ama ben ondan daha inatçıyım ve en kısa sürede bu durumu aşıcam. ama bu sefer ki biraz zor olacak,olsun artık ne yapalım böyle bir durumla da baş etmeyi de öğreneceğiz demek ki.işte bugünkü listem;
sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt
gece:1 bardak süt
4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve
şimdilik listem böyle inşallah yarın sabah değişmiş olur:)
listen sıkıyımş ama iradelisin anladığm kadarıyla
sabah 3 zeytin
bir dilim peynir kk kadar
bir domates
3 tane eti form biskv.
açık şekersiz çay
ara da light sütle kahve yaptım bir kupa şeker atmadım tabi
işe başladım Artık daha rahat gelirim günlüğe dedim ama umduğum gibi gitmiyo. Yazamasamda diyete dewam tam gaz. İnatçı kilolar daha zor ama gittimi birden gider. Hiç merak etme Ayşecim. Benim kilom:76,6 bu arada. İnşallah şaşmıcam hedeften
Bu istikrarsızlıkla kilo falan veremedim. Günlüğe düzgün giremedim ama yine bahanelerim vardı herzamanki gibiKayınvalidem gelmişti. Bebeğim durmuyordu vs. vs. Umutlarım tükeniyo kilolarım gitmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?