şuan 80,6 gr.yani 9,400 gr. verdim. önümde uzun bir yol var. ama başaracağıma eminim.
Bende biraz tedirginim korkuyorum. ya veremezsem diye ben kilomu soylerken utanıyorum ama tam 108 kılo olmusum ve 70 e dusmem gerekıyormu
merhaba canim sayfani bastan sona okudum,masallah azimlisiniz, cokda güzel kilo verdiniz, bir aralar ayca kayanin bu diyetini tv den dinlemistim, hatta bir arkadasda bahsetmisti, ama sürekli hesap yapmak istemedigim icin hic denemedim bile, acikcasi bana biraz karisik gelmisti, ama senin menülerini inceledigimde biraz anladim gibi. ayca hanim 5333 diye sinirlamis sanirim bayanlarinkini, sizin menülerinizde bana göre protein grubu biraz eksik kalmis gibi, yani 3 e tamamlamamissin cogu zaman, bazende hatta dahada eksik yemissin. kitabi okumayi bende isterdim ama ben almanyada yasiyorum öyle her istedigimiz kitapa ulasamiyoruz, bende 175 boyunda ve 95 kiloya ciktim, cok fazla diyete basladim ve bir iki hafta icinde biraktim, ve her seferinde daha cok kilo aldim ve sonuc bu kilo malesefsizi takip etmek isterim, ben suan tam diyete adapte olamadim bu pazartesi insallah tam anlamiyla baslayacagim, biz saglikli beslenme günlügümüz (sevgi, gurbet, dallida, serap ) günlügünde paylasimda bulunuyoruz, ben cok fazla siki, kati kuralli diyetleri uygulayamadim,birazcik özgürlükten yanayim galiba, kendim seceyim istiyorum ne yiyeceksem
ayse cim maşallah ben yokken kilolar gitmiş 7 li rakamlara dayanmış. Günlüğünün hepsini okudum. İradene hayran kaldım. Beni sorarsan 2 kg. ek oldu yani 78 kgBakıcımızın olmayışı beni perişan etti. Sürekli ağlayıp yemek yedim. Ama bugün ne oldu biliyomusun yeni bir bakıcı ile anlaştık. İşe başlamadan bulduk sonunda şimdi onu tanımaya çalışarak geçireceğim zamanımı. Artık nete de girer bakarım günlüğüne yeniden kabul edersen tabi beni. 7 li kg. ları birlikte vermek dileğiyle...
Valla hayatımı bir düzene sokmam gerek. Yapılacak işim çok ama kafamı pek toparlayamıyorum. Bebeğim henüz 3 aylık sanırım ben hala lohusalığı atamadım üstümden. Çok şeye hewes ediyor hiçbişey yapamıyorum. Ama artık kendime gelmeliyim. Sabah ezanından sonra uyumamayı planlıyorum. Tabi bebeğin uyuduğu geceler:)Günü daha uzun yaşamalıyım sankiSabah erken kalkarsam ev halkı kalkmadan kendime vakit ayırmış olurum. Hedefim: 65 Şuan:78 Verilecek kilo:13. Zaman?
sevgili nurcansny korkunun ecele faydası yok.yani bu kiloları biz aldık vermek de bize düşer hiç birimiz bu kilolarla sağlıksız yaşamak zorunda değiliz.evet şuan bir rahatsızlığımız olmayabilir. ama inan bir daha ileri ki zamanlarda tansiyondan tut kalp rahatsızlığına kadar hepsi olabiliriz.nereden mi biliyorum çünkü benim annemde 104 kilo ve hem tansiyon hem kalp hastası gözlerimin önünde canlı örneği dururken daha fazla yeyemezdim.ve bir yerden başladım şuan tam 98 gün oldu başlayalı bu ara da annemi de zayıflatıyorum. başlamadan 112 kiloydu şuan 104 kilo bence sen de hem bir yerden başla.hem hiç de utanma etrafın ne söylediği önemli değil senin nasıl hissettiğin önemli istersen ben hergün burada günlük listemi paylaşıyorum.sende istersen yediklerini yaz birlikte kilo verelim.bir de hiç diyetisyene veya bir doktora gittin mi?çünkü tiroidlerinde bir problem varsa o da kilo vermene engel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?