90'dan 75'e adım adım savaş başlasııın

canım meraba eğer istersen sana yardımcı olabilirim ben de 19 yasındayım. ve bu sene mezunum. 12.sınıfta acayip kilo almıştım 81.5 olmuştum. lys den sonra başladım şimdi 65 kiloyum ve hedef 55

canım meraba eğer istersen sana yardımcı olabilirim ben de 19 yasındayım. ve bu sene mezunum. 12.sınıfta acayip kilo almıştım 81.5 olmuştum. lys den sonra başladım şimdi 65 kiloyum ve hedef 55
diğer forumdandan da yazmışım evett gerçekten çok isterim

istediğini sorabilirsin canım hatta ben sorayimhangi sehirdesin lisede misinvs

Çok güzel düşmüşsun maşallah darısı bize

Bende bir ara 64.8 gelmiştim bugün 65 geldim sanırım şişlik oluyor

Ben genelde toplamda 2 ana ogün 2 ara ogün yapıyorum. 20 gün kendime söz verdim. 6 dan sonra birşey yemeyeceğim diye bugün 9. günü bitirdim. Tatlı yemek beni mahvediyor. Ve ekmek. bunları hayatımdan çıkarmak istiyorum ama 20. gün dolsun sonra kademe kademe. Daha önce 83 den 67 ye düştüm yine aynı yöntemle

Güzelmiş canım ama kalıcı mı verdiğin kilolar? tekrar almışsın çünkü

Ya bide ben aslında kalıcı kilo kaybı olduğundan emin değilim. Dikkat etmezsen 1 hafta hop verdiğin kiloları geri alıyorsu. Yavaş vermek iyi birşey çünkü birden diyeti bırakınca saldırmıyorsun ama dikkat etmezsen yine alıyorsun diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz bu konuda

Yani şöyle zaten diyet bitirmek gibi birşey olamaz bence. mesela 55 kilo olsam hop diye tekrar fast food abur cubura başlarsam tabiki kilo alırım kalıcı malıcı kalmaz doğru. ama dediğim şu yani bir ay mesela öğün atlasan vesaire dikkat etmesen anında alıyor musun bu bence kalıcı olmuyor bilmem ne kadar dooğru

Yani şöyle zaten diyet bitirmek gibi birşey olamaz bence. mesela 55 kilo olsam hop diye tekrar fast food abur cubura başlarsam tabiki kilo alırım kalıcı malıcı kalmaz doğru. ama dediğim şu yani bir ay mesela öğün atlasan vesaire dikkat etmesen anında alıyor musun bu bence kalıcı olmuyor bilmem ne kadar dooğru
aslında bunu anlamadim . çünkü diğerinde 80 günlük diyet hedefi koymuştum. Başarmıştım firesiz. Bozdugum da bir hafta sonra kiloma bakmıştım . şimdi de bıraksam kilo alırım hemen. Zaten ayın 1 inden itibaren biraz daha farklı bir diyet uygulamayı düşünüyorum.

Back
X