- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adanadayım lisedeyim 12 kilo verdim ama geçen yılda aldım verdimfalan sarkma olmadı ama okulda düzenli bsleniyorum kahvaltım klasik kahvaltılardan ekmeği çok yiyen birisi değilim pilav tüketmiyorum çayı iki yıldır falan şekersiz içiyorum öğlen okul yemekhanesinde ne varsa yerim ama akşam olunca evde dayanamıyorum bazenistediğini sorabilirsin canım hatta ben sorayimhangi sehirdesin lisede misinvs
çok kafaya takmayın afiyet olsun ödülünüz olmuşYani 20 günden sonra kendimi ödüllen edilecektim ya şimdi ödüllendirmiş saydım. Neyse genciz bu kilolar gidecek.
selamSelam kızlarrrrr
İlk başta sudan gidiyor zaten canım. Ama yine iyi veriyorsun. lahmacun bence ekmek ve köfte yerine geçiyor. Dengeler isen sorun yok. Bir de yediğin saat önemli tabi.çok kafaya takmayın afiyet olsun ödülünüz olmuşbende dün bir tane lahmacun kaçamak yaptım
pazartesi sabahı kilom 89.8 idi bu sabah 89.3 çıktı sudan gitti sanırım bugün umarım gider
![]()
Tatlı orucuna mi başlasak seninle 21 gün ne dersin.kuru baklava yedimm şuan çok üzgünüm hep son saatlerde bir şey yiyorum ufff![]()
gerçekten çok iyi destek olur başlayabiliriz çünkü gerçekten dayanamıyorumTatlı orucuna mi başlasak seninle 21 gün ne dersin.
Ay canım selam. Dün tekrar yazamadım. Demiştim ya mezunum,ders çalışıyorum. pe fırsat bulamıyorum kusura bakmaselamgünün nasıl geçtii
bu arada bu kadar kiloyu nasıl sürede verdimjiştiniz ?
irade çok önemli bir şey ya karşı koyamamak yemeklere![]()
Çok güzel maşallah. Tebrik ederim canım.kilom 88.6 ya düşmüş inanmıyoruumm çok mutluyumm![]()
söz beriyoruuum bugün arkadaşlarım çikolata ikram etti yemedim ve pasta alındı yine yemedim güzel bailangıçKızlar bende dün giremedim. O zaman bugünden itibaren yemediysen tatlı orucuna başlıyoruz . 21 gün yemeyeceğiz ama bana söz ver. bende sana söz veriyorum tatlı hiç birşey yemeyeceğim.