90'dan 75'e adım adım savaş başlasııın

Bu kez yine 6 dan sonra birşey yemem ama hergün
yumurta yemeyi düşünüyorum.
Suyumu limonlu içmeyi düşünüyorum. Spora devam etmeyi düşünüyorum(bırakmıştim da ).
Kuru meyve ve cevizi özledim normal meyve yerine onları yemeyi düşünüyorum
Ekmeği 20 gün yememeyi düşünüyorum. . .

istediğini sorabilirsin canım hatta ben sorayimhangi sehirdesin lisede misinvs
adanadayım lisedeyim 12 kilo verdim ama geçen yılda aldım verdimfalan sarkma olmadı ama okulda düzenli bsleniyorum kahvaltım klasik kahvaltılardan ekmeği çok yiyen birisi değilim pilav tüketmiyorum çayı iki yıldır falan şekersiz içiyorum öğlen okul yemekhanesinde ne varsa yerim ama akşam olunca evde dayanamıyorum bazen :bicak: bundan sonra sporlarımı bir gün durup yürüyerek yapacağım mesela dün yürüyüşe gittim yarın tekrar gideceğim bugün evde biraz yapacağım bir şeyler

sabah kaşarlı omlet dört yeşil zeytin şekersiz çay bir dilim ekmek marul domates söğüş
öğlen 1.5 tane büyük tavuk köfte 2 kaşık kadar salata 1 bardak ayran
ara (derse girecektim uykum gelmsn diye) mescafe express
akşam yeşil çay ve su içerim çünkü bayyya tokum ve 4000 civarı adım atmışım

Kızlar ben bugün ne yediğim i yazmasam iyi olacak. Çünkü misafirliğe gittim. Saat 2 de yedim sonrada yemedim. Tatlı yedim malesef:110:

Yani 20 günden sonra kendimi ödüllen edilecektim ya şimdi ödüllendirmiş saydım. Neyse genciz bu kilolar gidecek.

Yani 20 günden sonra kendimi ödüllen edilecektim ya şimdi ödüllendirmiş saydım. Neyse genciz bu kilolar gidecek.
çok kafaya takmayın afiyet olsun ödülünüz olmuş :KK50::KK68: bende dün bir tane lahmacun kaçamak yaptım :ıslık: pazartesi sabahı kilom 89.8 idi bu sabah 89.3 çıktı sudan gitti sanırım bugün umarım gider :KK5:

çok kafaya takmayın afiyet olsun ödülünüz olmuş :KK50::KK68: bende dün bir tane lahmacun kaçamak yaptım :ıslık: pazartesi sabahı kilom 89.8 idi bu sabah 89.3 çıktı sudan gitti sanırım bugün umarım gider :KK5:
İlk başta sudan gidiyor zaten canım. Ama yine iyi veriyorsun. lahmacun bence ekmek ve köfte yerine geçiyor. Dengeler isen sorun yok. Bir de yediğin saat önemli tabi.

sabah
bir tane gerçekten küçücük poğaça :halay:
6 tane yeşil zeytin
marul turp 2 kaşık söğüş
1 dilim kadar beyaz peynir
şekersiz çay
bu arada yarım limonu biraz sıktım suya içtim etkiliymiş galiba öyle duydum:rapci:

selam:KK25::KK25::KK24: günün nasıl geçtii
bu arada bu kadar kiloyu nasıl sürede verdimjiştiniz ?
irade çok önemli bir şey ya karşı koyamamak yemeklere :mad:
Ay canım selam. Dün tekrar yazamadım. Demiştim ya mezunum,ders çalışıyorum. pe fırsat bulamıyorum kusura bakmao_O
Canım ben de herkes gibi başladım diyete. lys den sonra başladım. Ya açıkçası komik ama benim başlama nedenim şuydu. ilk önce istediğim gelinliğin içine asla bu kiloyla giremem dedim. sonrasında da eğer hamile olduğumda da bu kiloyla kalırsam ne olacak sonum dedim. çok saçma belki ama o an diyete başladım diyebilirim. ertesi gün doktora gittim hemen. ve başladım. ilk 15 günde 4 kilo verdim. sonra gitgide azalıyor. ama bu düşünce hep kafamdaydı. bu yüzden pes etmedim. yemeğimin saatini bile kaçırmazdım annemler artık bu kız dellirdi diyordu ama şimdiki halime bakınca anlıyorlar nedn oyle yaptığımı. herkes maşallah ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun diyor. bunları duymak gerçekten güzel bir şey. Çok güzel bir duygu yani. Kısacası canım herkesın farklı farklı düşüncesi oluyor. Benim bir sevgilim var. Ve en çok istediğim şeylerden biri onunla Allahım nasip ederse evlenmek. ve kendimi gelinle o 81.5 kiloda düşününce çıldırmıştım ağlayacaktım. sen de kilolarının sana kötü hissettirdiği anlar düşün. anca böyle üstesinden gelebiliriz :spor::KK73:

kahvaltım
bir yumurta tavada az yağ ile
bir tane greta
6 tane yeşil zeytin
1 domates ve biraz beyaz peynir

Kızlar bende dün giremedim. O zaman bugünden itibaren yemediysen tatlı orucuna başlıyoruz . 21 gün yemeyeceğiz ama bana söz ver. bende sana söz veriyorum tatlı hiç birşey yemeyeceğim.

Kızlar bende dün giremedim. O zaman bugünden itibaren yemediysen tatlı orucuna başlıyoruz . 21 gün yemeyeceğiz ama bana söz ver. bende sana söz veriyorum tatlı hiç birşey yemeyeceğim.
söz beriyoruuum bugün arkadaşlarım çikolata ikram etti yemedim ve pasta alındı yine yemedim güzel bailangıç

Back
X