92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kendisiyle konuşursnuz tatlım o dönünce:26:

Hayırlısı olsun diyelim ne diyelim

Bu topikte boş kaldı ,,Eda yazlıkta kendini havuzun o güzel sularına bırakmıştır şimdi Ceren,Gülşah,Merve,Gülşen falan da geziyolar heralde
Biz demirbaş Gizemmm

aynen bebeğim yaaa bnde pazartesiden itibaren yoğummm

kimse olmayınca bende orda burda dolanıyorum işte nerde kalabalık varsa giriyorum sohbete

ceren mehtapta.. merve,gülşah ve kamile uğruyorlar arada.. sinemle eda yazlıkta.. gülşen çalışıyo

bi yine sohbeti kaynatrız yakında

Senn de sevdiceğinle bol bol vakit geçir 10 günn son 10 u kullanana kadar =)

ŞAfak senin çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun ...oh oh kızlar geziyolar ne güzelll herkesin kulaklarını çınlattık

ahah aynen herkesi andık

öyle cnm azaldı şükürler olsun .. biticek .. başlamak en zoru sanırım . ardı geliyo çnkü..

baksana siz bile 200lere düşüyosunuz ne kaldı şurda

10 günü çok iyi değerlendrip kalan günlere moral depolucaz

şöyle arada bi 10-15 gün bi anda atsa ne iyi olur her gün sayınca da geçmiyo
evet başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya biz kaç senedir benm yüzümden birazda gitme gitme diyerektn bu zamana kaldık ama hayırlısı böyleymş diyoruz napalm...

Allah hepimizi sağ salim kavuştrsun
Şimdi dışarı çıkıyorm cnmm görüşürüzz akşam öptm seniii

keşke öyle atsa şafak
hayırlısı buymuş cnm demekki..
görüşürüz canım kendine iyi bak öptümm

Liste çıkarttın mi gülşencim.. Cok sey var cidden..
Aldıkların cok güzel çaydanlık harika gerçekten :)

Edacım çok zormuş ya çok şey var anca tamamlarım.Saol begenmene çok sevindim

ahh ahh kuzenimde öyle dio sözden sonra başladı ağustosta evlencek evi eşyaları geldi hala ufak tefek şeyler çıkıo dio liseteler var nette onlara bak cnm bir göz at aldıklarını çiz bence

Oyle tatlim alışmaktan başka çare yok mslesef..
Gündüz neden giremmyosun tatlım sen ?

edacımmm canım şimdi mehtap telaşıyla 100 lere geliceksin çok çabuk geçicek sonrada vay bee geçiyormuş diyceksin gör bak
ben toparladım canım çok çabuk oldu ama kendime geldim..gitti ama gelicek diye düşünüyorum hep..bir de gündüzleri misafir geliyor ya da ben çıkıyorum çarşoya falan nasıl geçiyor anlamıyorum pek..

gizemcimmm gündüzleri sürekli bir şeyler çıkıyor..temizlik falan yaptık geçenlede o yüzden yoğunluktan giremiyorum canım..ama bu yoğunluğu sevdim zaman nasıl geçiyor anlamdım

gülşencimmm çeyizler alınmaya başlanmış hadi hayırlısı canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

kızlar bu arada genelde akşamları girebiliyordum ama bi kaç gün geceleride giremeyebilirm köyüme gidiyoruz malum net yok o yüzden kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum çok

Liste çıkarttın mi gülşencim.. Cok sey var cidden..
Aldıkların cok güzel çaydanlık harika gerçekten :)

Güle güle kullan canım çok beğendmmm ...

ahh ahh kuzenimde öyle dio sözden sonra başladı ağustosta evlencek evi eşyaları geldi hala ufak tefek şeyler çıkıo dio liseteler var nette onlara bak cnm bir göz at aldıklarını çiz bence

Ayyy gulsennn canim hepsi cok guzel Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin bitanem

Hepinize teşekkür ederim kızlar
Liste buldum bakınca kolay geliyor yapmaya başlayınca bitmiyormuş

İnş cnm ya.. Daha cok var ama mehtap bitimnde daha 180 falan olcak...

Kzlar nerdesinizzz amaa ya benim gece ayağmda bi şeyck yoktu sabah bi kalktım kına var bakın yemın ediyorum,netten falan da araştırdım oluyomuş böyle.Hiç başınıza geldi mi böyle bişii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…