Kendisiyle konuşursnuz tatlım o dönünce:26:
Hayırlısı olsun diyelim ne diyelim
Bu topikte boş kaldı ,,Eda yazlıkta kendini havuzun o güzel sularına bırakmıştır şimdiCeren,Gülşah,Merve,Gülşen falan da geziyolar heralde
Biz demirbaş Gizemmm
aynen bebeğim yaaa bnde pazartesiden itibaren yoğummm
kimse olmayınca bende orda burda dolanıyorum işte nerde kalabalık varsa giriyorum sohbete
ceren mehtapta.. merve,gülşah ve kamile uğruyorlar arada.. sinemle eda yazlıkta.. gülşen çalışıyo
bi yine sohbeti kaynatrız yakında
Senn de sevdiceğinle bol bol vakit geçir 10 günn son 10 u kullanana kadar =)
ŞAfak senin çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun ...oh oh kızlar geziyolar ne güzelllherkesin kulaklarını çınlattık
ahah aynen herkesi andık
öyle cnm azaldı şükürler olsun .. biticek .. başlamak en zoru sanırım . ardı geliyo çnkü..
baksana siz bile 200lere düşüyosunuz ne kaldı şurda
10 günü çok iyi değerlendrip kalan günlere moral depolucaz
şöyle arada bi 10-15 gün bi anda atsa ne iyi olur her gün sayınca da geçmiyo
evet başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya biz kaç senedir benm yüzümden birazda gitme gitme diyerektn bu zamana kaldık ama hayırlısı böyleymş diyoruz napalm...
Allah hepimizi sağ salim kavuştrsun
Şimdi dışarı çıkıyorm cnmm görüşürüzz akşam öptm seniii
Selam Kızlarr.... napıyosunuz ?
Edacım şafağını yarılamışsn hayırlı uğurlu olsun...
Sinemden haberiniz var mı iyi mi ya merak ettim de ?
Sağol cnm ama hiç bir şey değişmedi maalesef...yarıladıkta ...
Eki Görüntüle 748908
Eki Görüntüle 748909
Eki Görüntüle 748913
Eki Görüntüle 748914
Kızlar bu ay bunları aldım
öyle deme canım ya 460dan 230 öyle düşün...Bende karaları bağlamştm akşam ama 460 dan sonra 304 bile iyi geliyo bazen
Gülşen maş ya hemen başlamışsın çaydanlığa bayıldım çok modern baharatlıklarda 4 ğde cok güzell cnm ya
Eki Görüntüle 748908
Eki Görüntüle 748909
Eki Görüntüle 748913
Eki Görüntüle 748914
Kızlar bu ay bunları aldım
Edacım çok zormuş ya çok şey var anca tamamlarım.Saol begenmene çok sevindim
Kamile canm tesekkürler yarıladm ama bir şey farketmiomşevet heyecanlıym gelmicek gbi hissediyorum ama gelicek tabiii.. Sen naslsn alıştın mıı ömer gittikten sonra
Gizem sağol bebegm yarılDıktAa amann şafak hala bir dünya sabrım kalmadı
Oyle tatlim alışmaktan başka çare yok mslesef..
Gündüz neden giremmyosun tatlım sen ?
Liste çıkarttın mi gülşencim.. Cok sey var cidden..
Aldıkların cok güzel çaydanlık harika gerçekten :)
Güle güle kullan canım çok beğendmmm ...
ahh ahh kuzenimde öyle dio sözden sonra başladı ağustosta evlencek evi eşyaları geldi hala ufak tefek şeyler çıkıo dio liseteler var nette onlara bak cnm bir göz at aldıklarını çiz bence
Ayyy gulsennn canim hepsi cok guzel Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin bitanem
edacımmm canım şimdi mehtap telaşıyla 100 lere geliceksin çok çabuk geçicek sonrada vay bee geçiyormuş diyceksin gör bak
ben toparladım canım çok çabuk oldu ama kendime geldim..gitti ama gelicek diye düşünüyorum hep..bir de gündüzleri misafir geliyor ya da ben çıkıyorum çarşoya falan nasıl geçiyor anlamıyorum pek..
gizemcimmm gündüzleri sürekli bir şeyler çıkıyor..temizlik falan yaptık geçenlede o yüzden yoğunluktan giremiyorum canım..ama bu yoğunluğu sevdim zaman nasıl geçiyor anlamdım
gülşencimmm çeyizler alınmaya başlanmış hadi hayırlısı canımAllah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
kızlar bu arada genelde akşamları girebiliyordum ama bi kaç gün geceleride giremeyebilirm köyüme gidiyoruzmalum net yok o yüzden kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum çok
edacımmm canım şimdi mehtap telaşıyla 100 lere geliceksin çok çabuk geçicek sonrada vay bee geçiyormuş diyceksin gör bak
ben toparladım canım çok çabuk oldu ama kendime geldim..gitti ama gelicek diye düşünüyorum hep..bir de gündüzleri misafir geliyor ya da ben çıkıyorum çarşoya falan nasıl geçiyor anlamıyorum pek..
gizemcimmm gündüzleri sürekli bir şeyler çıkıyor..temizlik falan yaptık geçenlede o yüzden yoğunluktan giremiyorum canım..ama bu yoğunluğu sevdim zaman nasıl geçiyor anlamdım
gülşencimmm çeyizler alınmaya başlanmış hadi hayırlısı canımAllah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
kızlar bu arada genelde akşamları girebiliyordum ama bi kaç gün geceleride giremeyebilirm köyüme gidiyoruzmalum net yok o yüzden kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?