Kzlar nerdesinizzz amaaya benim gece ayağmda bi şeyck yoktu sabah bi kalktım kına var bakın yemın ediyorum,netten falan da araştırdım oluyomuş böyle.Hiç başınıza geldi mi böyle bişii?
Anamm nasıl yani ya kendi kendiw kına mı oluştu çok korkunç kız leke falandır o
Ay şaka gibi kuzum ya ilk defa duydum ailecek ermişsinizyok yavrum bildiğin kına tupturuncu yıkadım duş aldım yine de çıkmadı ananemlere falan gösterdim onlara da olurmuş küçükken melekler yakmış diyo baya da var ya bilemedim ki çok ilginçç nsıl mübarek bi insansam artık
Kzlar nerdesinizzz amaaya benim gece ayağmda bi şeyck yoktu sabah bi kalktım kına var bakın yemın ediyorum,netten falan da araştırdım oluyomuş böyle.Hiç başınıza geldi mi böyle bişii?
Ay şaka gibi kuzum ya ilk defa duydum ailecek ermişsiniz
merveee kız ne kınasıı anam korktum hailk defa duyuyorum.. zamanla geçcek mi ki şimdi o
:26: ay daha neler duycaz acaba
Valla kızlar nete yazın bisürü kişinin başına gelmiş ben de şok oldum gülsem mi ağlasam mı bilemedim,dün olmuştu bugün azalmış geçicek elbet ama nasıl oldu hiç anlamadım gece yoktu sabah olmuş anlam veremedim,nette de bisürü bişiler yazıyo
aynen kuzum merak edip bende yazdım gerçekten bi süürü şey çıkıyo.. görülen bişeymiş bende ilk kez senden duydum.. ama kötüye yorulmamalıdır falan yazıyo..
Kızlar ben artık buralarda takılmayacağm gördüğnüz üzere mübarek ermiş bir insanım kendimi ilme dine vereceğim
bende okudum hepsini yavrum yaa çok tuhaf dimi cidden birine söylesem deli der
ahh doğru buralar kesmez seni artık .. ya böyle bi konu aç sen orda takıl yada eminim burda da olan vardır forumda yani
cidden tuhaf bişey.. iki dünyanın bağlantılı iç içe olduğuna işaret falan yazmışlar uwww
Sanki b siteyi sadece askerlik için kullanıyor gibi olum doğru valla ben yarn açayım bi konu sorup soruşturayım gülsem mii ağlasam mı bi öğreneyim kuzum canm ben kaçıyorum netim çok az kalmış bu vınn başa bela ve daha 7 günüm varr oyy ya.Seninde mehtaba son 2 artıkk vayy beeeeöpüyorum güzelm yarn gelicem konuşurzz iyi gecelr şimdiden
Bu arada Gülşah ya da Ceren ben bu sinamekiyi geçen hafta yptım şimdi de hazırlayp yapıcam.Size sorum şu..Ben bunu illa haftada bi kere mi yapmak zorundayım bana kalsa 2 3 kere yapcam da
cnm haftada 2 kere yapabilrsin de 3 fazla olur biliyomusun 4 günde bi veya 3 günde bi yap 3 4 saat beklet ben öyle yaptım ilk 1bucuk ay şimdi haftada 1 yapıyorum.
bu arada naslsnız kızlar iyimisiniz safakları yarıladık eda duyuyomusun beni mutlu oluyorum ne yalan söyliyimgünler benim için hızlı akıp gidiyo son 8 günümüz üzülüyorum ama halime sükrediyorum sizin mehtaplarda yaklasıyo yavas yavas kızlar darısı hepinize insallah
kızlar bizim terhis öne geldi sanırım.çünkü 2 gün yol 3 gün mazeret kullanmıcaz inş onlarıda düşücem şimdi 5 gün fazla sayıyormusumdüşiyim hemnn
ohh ne güzellll canımmm
5 gün 5 gündür dimi amaaaaa
bizdede aynı durum var ama ömer bey izinlerde 1 gün geç gittiği için ne durumda olduğunu bilmiyorum o yüzden ben aynımış gibi sayıyorum eğer düşerse birden düşer ii olur
Cnm bende düşmicektmde bu ara sıkılıyorum düşium dedm telwfondaki şafak sayardan falanda düştüm delirdim mi neaynen se n birden düş daha güzel olurr
canım benim kaç gün düşeceğim belli değil daha o yüzden düşmedim aslında ömere söylüyorum yazıcaya bi sor bakalım net günü öğrenelim diyorum ama daha belli olmaz birden düşer deyip durdu bende bir daha sesimi çıkarmadımkendi bilir artık..ama şafağım şuankinden az onu biliyorum artık 3 mü olur 5 ni olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?