Selaam kızlaarr.Naslsınz ne hallerdesinz bakalımm? Ev alçaklar falan varmış iyi fikir bu evlenmeden ben de bi düşüneym şunu
selam kuzucumm
düşün tabi ya.. sonuçta uzun süreli birlikteliklerimiz var.. önce alabilmek çok byük avantaj
Aynen gizemcim ama ben şuan sadece gelmesine odaklıyım gelince her şey yavaş yavaş olur heralde şuan oralaı pek düşünemiyorumnasılsn bakalım nasıl geçiyo okulsuz tatil günleri ? Mehtaba da 4 gün kaldı dimi vay anasını be.
öyle bebeğim aslında bnde şuan tamamen gelmesine endeksliyim
tatil evde boş geçiyo cnm ya izin verdm bu yaz kendime.. şu aralarda mehtap telaşıyla geç,yo işte..
sen nasılsın izin işini napcaksınız?
O telaş tatlı bi telaştır yaşamasam da tahmın edebiliyorum canım..
Ben de iyiym çok şükür günler dolu dolu geçiyor akrabalar falan olunca,bu gün ben de evdeyim biraz dinleneyim dedim.Ama böyle olması daha iyi en azından şafağa odaklanmıyor insan kafası dolu olunca.
Gizemcim şu an net bi tarih yok,bu ara çok yoğunlar o yüzden gelmeyi düşünmüyo,hem zaten ramazan falan giriyor araya e zaten ben de uzaktayım izne çıksa buraya flan da gelicek yollarda geçicek hep izin.Belki okullar açılınca eylül gibi gelir,hem o zaman da 1 kaç ay bi şey kalmış oluyo göndermek çok koymak bana da
Evde olunca gerçekten zaman geçmiyo bn sıkıldım baya şu mehtapla avutuyorum kendimi.. sonrasında da ehliyet kursuna yazılıcam böyle geçmiyo okul zamanarı daha hızlıydı herşey..
evet ramazan var bide bizde mecbur ramazanda aldık .. çnkü eylüle bıraksak bizim kulanmaının bi anlamı olmayacaktı . aama sizin için eylül güzel olabilir cnm ve bencede senin okul dönemnde olsun yoksa o başka yerde sen başka yerde zor olur .. o zmanlara bi gelsekte keşke sende mehtaba son 5-10 gün desen
Yavrm bence çok iyi fikir, ehlyet için geç bile kaldık biz enes alırken alsaymışım keşke ben de.Geçen gün gittim yazılmak için ama yazılı sınav 24 ağustosta direksiyon sınavı da 15 eylüldeymiş nasıl gidp gelcem sürekli kocaeliye o yzden ben de ertelemek zorunda kaldım trabzona gidince yazılcam ehliyet şart .
Ahh ahh alıştm be gizem ,insan nelere alışmıyorki elbet bitcek bunun rahatlığıyla avutuyorum kendimi işte. Aramız iyi olsun da gerisi boş.Bide şimdi sinemin olayına şahit oldum da korktum açıkçası.Belki de gelmemesi daha hayrlı diyp geçiyorum napimbu arada sinem demişken habern var mı senin tatlm numara alışverii yapmıştınz sanırm?
Sorma tatlım ya çok geç bile kaldık şimdiye çktan aradan çıkardı.. bende cihanla gidemedim 1 yaş büyük ya . sonrada okul vs derken kaldı pişmanım . bu yaz halledicem ben de şu sınav aralıkları çok fazla ya.. sen trabzonda hallet cidden git gel kötü olur :26:
En önemlisi tatlım aranız iyi olsunda.. ya sinemin olayı etkiledi bizi ben rüyamda gördm cihan izne geliyo benle ilglenmiyo falanama dier izin gibi olur muhtemelen yanımda olur hep
Sinem yazlıkta kk ya giremiyo ama sevgilisi bugn geri dönüyo ve barıştılarayrıntıları gelince anlatır artık.. düzelttiler arayı
İşte sonradan dank ediyo yaş oldu 20 çok geç kaldık çokçok etkilenmişn o zaman sen rüyalarına girmiş baksana,ama yok yok olmaz zaten 10 gününz var çoook iyi değerlendirin denize de gidin hatta hepimiz yerine. Oh ya hallolduğuna çok sevindm burda birinin derdi hepimzn derdi oluyo o yüzden çözülmesi çok iyi olmuş.Gelince ayrıntıları alırz artık.
Bu arada Gülşah ya da Ceren ben bu sinamekiyi geçen hafta yptım şimdi de hazırlayp yapıcam.Size sorum şu..Ben bunu illa haftada bi kere mi yapmak zorundayım bana kalsa 2 3 kere yapcam da
Çokk geç kaldık aşırı
Cihanı da fırçaladım hatta rüya üzerine . yok bitanem saçmalama diyo
Gidicez bebeğim bolbol denize antalya da temmuzda yapılabilecek en iyi sey zaten
Bende sevndim cidden hepimize dert oluyo baksana rüyalarıma girecek kadar
saç uzatmaya mı çalışıyosun kuzum sen
Yazık çocuğa gizem yaa,hiç bi şeyden haberi yok garibim fırça yiyo bideCanım bizde ayıptır söylemesi 24 ağustosta sizin oralardayız Antalya Side'ye gelicez babama kamp çıkmış da.Yakın mısınz siz oralara? evet uzatmaya çalışıyorum yavrum baya bi uzadı zaten ama ben daha uzun olsun istiyorum ,bi kızı saçı gösteriyo uzun saçı yakıştırıyorum ben kendime de bi blgi alıyım bizm kızlardan demiştm onlarda yapıyolar ama kimsecikler yoook
ÇOkta kızmadım mervecim ya rüyayı da anllattım ancak rüyada olur o dedi
Cnm biz merkezdeyiz side kaç dk ki merkeze ama çok uzak değil bildiğim kadryla..
Bende uzun sevyorum açıkcası.. uzat madem tatlım yakışıyosa da..
gülşah girer cnm ya ceren mehtapta ya pek görnmüyoçarpışan arabaarda fink atıyo oooo
canım benm çıkmam lazım doktora gidicem gözüm için kontrol ağrı var gözlerimde :26: görüşürüz yine kendine iyi bak cnm
Kizlarrrr benim arkadaslarim dugun salonu tuttu bes katli pasta yaptirdi kuafore gitti felan ama yuzuk almayi unutmuslardiama sonuc olarak suan evliler
Hhahahah fıkra gibi yahuuu kutu kolanın o açma şeysini geçiriverselermiş parmaklarına
Selam Kızlarr.... napıyosunuz ?
Edacım şafağını yarılamışsn hayırlı uğurlu olsun...
Sinemden haberiniz var mı iyi mi ya merak ettim de ?
Bu aralar bizim topiğin temsilcisi ben oldum ha
sinemler barıştı tatlım şimdi yazlıkta ya yazamıyo
Barıştı mı ? o kadar şeyin üstüne hani çocuk bi yerlere falan gitti hani :26: :26: ne diceğimi bilemedm ağzım açık kaldı ama kendi kararı tabi yargılamak bize düşmez de çok şaşrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?