92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydınn Kızlarr
Ben ceyiz yapmaya başlıyorum

hadi hayırlı olsun..
düğün tarihi falan mı netleştrdiniz yoksa kuzum noldu

selam kızlar
dün carpısan arabalara bindik cenk sağlı sollu hep çarptı bana belimi hareket ettiremiyorum fenaa darbe yedim nasl vurduysa artık

selam ahh cerencim ne fena bişey o ya dimi.. sağdan soldan off

Gülşenn nasıl yani kuZummm???

bebeğimmm hayırlı olsunnn

hadi hayırlı olsun..
düğün tarihi falan mı netleştrdiniz yoksa kuzum noldu

selam ahh cerencim ne fena bişey o ya dimi.. sağdan soldan off

valla suan cektlerimi bi ben bilirim git gide şişiyo belim oynatamıyorum yeminle
gülsen cnm hayrlı olsun evlilik tarihinizmi belli oldu?

Rıza gelince ev almayı planlıyoruz.Alabilirsek 2014 Ağustosta evli olabilirim:123:
Kesin birşey yok ama olursa diye şimdiden başladım yapmaya

Rıza gelince ev almayı planlıyoruz.Alabilirsek 2014 Ağustosta evli olabilirim:123:
Kesin birşey yok ama olursa diye şimdiden başladım yapmaya

hadi hayırlısı bebeğimm..
başla tabi ya son 1 buçuk sene kala başlanmalı bencede çnkü ıvır zıvır bi sürüü masraf sende bnm kafadansın evlendkten sonra borç kalsın istemiyosun o açıdan başlamak için uygun bi zaman bencede
hatta bizde evlenmeden evi almayı planlıyoruz nasılsa çalışıyo olucaz..

Kızlarr yarın askerliği yarılıyorum şükür diyemicem...çünkü o kdar gözümde büyüyor ki.. Ama mehtap 26 !!

Evet canım borcu sevmiyorum ama evlenince belki bzim brcumz olr hiç blmyrm bir gelsin br çok şy blli olck

Kızlarr yarın askerliği yarılıyorum şükür diyemicem...çünkü o kdar gözümde büyüyor ki.. Ama mehtap 26 !!

güzelimmmm yarıladın bile bak geçiyor zamn canım geçiyor..
mehtapda oldu mu 25
ne kadar az kaldı tatlım heycan hat safhada dimiiii..

gizemmmmmmmmm senin dahada az kaldı canımmm ne alemdsin baaklım hazırlıklar tamm mı

Eda gözün aydin yarıladin bebeğimmm . Bunada şükür evet daha var ama adım adım bitiricez !!

Evet canım borcu sevmiyorum ama evlenince belki bzim brcumz olr hiç blmyrm bir gelsin br çok şy blli olck

Sıfır borçla zaten zor tatlım.. Az olsun oda önemli
Inş hersey istediğinz gibi olur cnm :)

Iyi geceler tatlim sen nasılsn topladın mi biraz kendini..
Cnm azıcık kaldı bi elin parmagindan bile az :)) heyecan var tabi planlar yapıldi ne giycm faln hepsi belli.. :))

Cnm uyuycaktm telefondan öyle bi girdim.. Iyi geceler sana cok öpüyorum konuşamadik gündüzde girr :))

daha iyiyim canım bende şükür ..alışmayıp napıcam dimi ama..
ayy ne güzel canım keyfini çıkart
iyi geceler tatlım bende gündüzleri pek giremiyorum canım o yüzden ancak geceleri bi bakıyorum..

Eda gözün aydin yarıladin bebeğimmm . Bunada şükür evet daha var ama adım adım bitiricez !!

Sıfır borçla zaten zor tatlım.. Az olsun oda önemli
Inş hersey istediğinz gibi olur cnm :)

Evi nasıl alıcağımız şuan için belli değil gzmcm ailesimi yoksa bizim mi alacağımız onlar alırsa borcumuz olmaz biz alırsak mecbur olucak.Ev eşyalarını muhtemelen borcsuz alrıız.

Kamile canm tesekkürler yarıladm ama bir şey farketmiomş evet heyecanlıym gelmicek gbi hissediyorum ama gelicek tabiii.. Sen naslsn alıştın mıı ömer gittikten sonra
Gizem sağol bebegm yarılDıktAa amann şafak hala bir dünya sabrım kalmadı

Evi nasıl alıcağımız şuan için belli değil gzmcm ailesimi yoksa bizim mi alacağımız onlar alırsa borcumuz olmaz biz alırsak mecbur olucak.Ev eşyalarını muhtemelen borcsuz alrıız.
Anladım tatlım.. Hatta çok iyi anladım muhtemelen bizde de ayni ikilemleer olucak :/
Siz nasil mutlu olcaksanz oyle olsun tatlim :)

Haklısın bebeğim anlıyorum safak azaldikca sabirda azalıyor :/ şu izne kadr sık dişini. Izin size çok iyi gelicek..

daha iyiyim canım bende şükür ..alışmayıp napıcam dimi ama..
ayy ne güzel canım keyfini çıkart
iyi geceler tatlım bende gündüzleri pek giremiyorum canım o yüzden ancak geceleri bi bakıyorum..

Oyle tatlim alışmaktan başka çare yok mslesef..
Gündüz neden giremmyosun tatlım sen ?

canımmmm yarılamıssın gozun aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…