92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ay kızla rbizim yan binada komşunun oğlu 93/3 gidio manisa kırkağaça gidiomş komando..kesin dğuya gitcek yazık ya ilkokuldan arkadaşım dı birde üzüldüm:26:

Son düzenleme:
Manisa kırkağaç yüksek oranda doğu gönderiyo aynen :26:
allah yardımcısı olsun ..

yüksek orandasyı bırak direk hadi onu geçtimm komando eğitimi aşırıağır...annesi diomş dünden beri hiç bişey yapmıyorum ööyle oturuyorum die...yazık ya Allahıım korudu bizimkileri...

yüksek orandasyı bırak direk hadi onu geçtimm komando eğitimi aşırıağır...annesi diomş dünden beri hiç bişey yapmıyorum ööyle oturuyorum die...yazık ya Allahıım korudu bizimkileri...

Acaba sevgilisi var mı çocuğun yada nişanlı falan?
Annelere de çokkk zor ya.. gerçekten allah korudu şanslıyız..:26:

Acaba sevgilisi var mı çocuğun yada nişanlı falan?
Annelere de çokkk zor ya.. gerçekten allah korudu şanslıyız..:26:

bildiğim kadarıyla yok ama oladabilir.nişanlı değil zaten benimle yaşıtta..
dövmeleri falan var full belki refüze olabilir yani.komando olmaz öyle tipleri sevmiyorlar ama uzun boylu kaslı bir şey oladabilir yani:26: neyseki terör duruldu:26:

Ay en iyisi askere de zor bekleyene de çnkü..
Ya vücut yapısı da müüsaitse dövmeden refüze edeceklerini sanmam..:26: evet ama neyseki terör esksi gibi değil..

bizim kızlar nereye kayboldu tam topik hareketlendi derken kaldık yine başbaşa

Son düzenleme:

aynen cok zor valla kızım olursa asker bekletmem ona yada kısa dönemse beklesin büyk konuşmıımda
bilmiorum cnm artık alırım haberlerini üzüldüm yani...
aynen ya kaçtılar
bende kaçıorm gidip hallediym şu işlerimi
öpüyorum seni

aynen büyükk konuşmada bende istemyorummm

bende kaçıyım film vs izleyeyim yapayım bişeyler yemek yemeynce zamanda geçmyomuş öpüyorum bnde tatlımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…