iyiyim bitanem platin takılı kolum fena agrıyo onun dısında iyiyim ay neler neler yaa :) Eczaneden cıkarkende iyi günler dedi cenk 3 bayan vardı içerde onu fırçaladım ben sana bayanlara iyi günler deme demiyomuyum diye her defasında uyarıyorum gene söylüyo gene söylüyo arkadassen naslsın canım
aldık baya uyguna bulduk su bardagı var 2 tane, 2 fincanı tepsisi bide şekerliği 45 lira
hahahah ewet edaaa basin nasil olldu
Sivaslımısın bebeğim sen yokmsa tokat mı anlamadım
Sagl cnm benim bütün gün yorgunlugum uykusuzlugum derken cok zor gecti ama degdi erken terhis onaylanmamıs bölük komutanı degsmis onaylamasını beklyomus ins onaylar bakıcaz:26:
sagol canım benim haklısın akısına bırakmak en mantıklısı soguk degiliz ama cok fazla iç içede degiliz böyle mesafeli iyi yaa bakalım ne kadar böyle gidicek
Selamm kızlarr keyifler güzell gözüküyoo
iyiyim bitanem platin takılı kolum fena agrıyo onun dısında iyiyim ay neler neler yaa :) Eczaneden cıkarkende iyi günler dedi cenk 3 bayan vardı içerde onu fırçaladım ben sana bayanlara iyi günler deme demiyomuyum diye her defasında uyarıyorum gene söylüyo gene söylüyo arkadassen naslsın canım
aldık baya uyguna bulduk su bardagı var 2 tane, 2 fincanı tepsisi bide şekerliği 45 lira
hosgeldin bebeğim nasılsınSelamm kızlarr keyifler güzell gözüküyoo
hahha takımın yarısı tamamlandııı
oruç nasıl gidio gizemm
hahay dogru söylüyosun valla yobaz olmasındaiyi yapmissiniz cnim kadinlar cok cirkindi dese nolucak yobaz olsa dahami iyi
hah ben acıkmadım bugün yedim vallaohhşimdiden çok acıktım desemmgece bişey yiyemedim bu arada valla 04:12 de okunduu eda çok şaşırdım
ama iftar vaktmz sizle aynı sanırım
hosgeldin bebeğim nasılsın
hah ben acıkmadım bugün yedim vallaohhuyu canım biraz daa.ifttara yakın
akşama ne yapıosn bakim
2-3 dk değişio cnm sanırım sizinle bizimkii
İyiyim gülşahta senin şafağı gördükçe daha da iyi oluyorummmGizem nasilsin bebegimmmm
bilmiyorumki bebeğim bikac gündür kasılıyo agrıyo platin ömür boyu kalcak korkuyorum bi sorun cıktı diye ortopediden randevu alcam bi gidiyim baksın:44:İyiyim cnm ya nolsunn.. zaman geçrmye çalışıyorum..
kolun neden ağrıyoki ceren zorladın mı:26:
Şimdi biraz oyalanayım sonra film izlicem 2 saatte öyle gider. sonrada uyucam..
İftara henüz fikrim yok bikaç saate heralde canım bişeyler ççekmeye başlar..
Siz napıcaksnz kaarar verdinz mi
bilmiyorumki bebeğim bikac gündür kasılıyo agrıyo platin ömür boyu kalcak korkuyorum bi sorun cıktı diye ortopediden randevu alcam bi gidiyim baksın:44:
Edaa sevgilin yola ne zaman cıkıyo bebeğim
bilmiyorumki bebeğim bikac gündür kasılıyo agrıyo platin ömür boyu kalcak korkuyorum bi sorun cıktı diye ortopediden randevu alcam bi gidiyim baksın:44:
Edaa sevgilin yola ne zaman cıkıyo bebeğim
aynen cnmm geçer zaman
bilmiorum annem hünkar beğendi yaplm diodu çok severimtaze fasulye vardı dünden birde çorba salata pilav yaparr hepsi yenmio bile tıkanıosun görürsün iftarda
İyiyim gülşahta senin şafağı gördükçe daha da iyi oluyorummm
tickerda ki kızla oğlanda sarıldı sarılacak gülşah
safagım an itibariyle 186 arkadaslar izinleri kullanmıycaz o yüzden düstüm
Hımmm bende severim oh planlamışsınz.. aynen görgüsüzlk yapmanın anlamı yok tıkanıyosun tabi...
göz kalemine mi gtceksinyakında var mı bari sıcakta gtcen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?