92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selencim senin askerine ne oldu kuzum
Çarşı izninleri iptal edilmiş askerlerin askerimde komutanla tartışmış zaten sevdiklerimizi hafta sonları görmek için iple çekiyoruz onlarıda kafanıza göre iptal ediyorsunuz demiş yakında kafayı yedireceksiniz bize demiş ağız kavgası yapmışlar ama sonunda askerim çarşı iznini almış ama sabaha kadar nöbet cezası vermiş komutan seni görmek için çekmeye razıyım hayatım dedi canım sıkıldı ablacım benimde

ay kızla rbizim yan binada komşunun oğlu 93/3 gidio manisa kırkağaça gidiomş komando..kesin dğuya gitcek yazık ya ilkokuldan arkadaşım dı birde üzüldüm:26:

kırkaağacı gördüm içim cız etti be edaa ne çektik biz ordan..ömer orda yaptı acemiliğini..neler çektiğini bi Allah biliyor bi ömer..arada anlatıyordu ama inan duymaya bile tahamülüm olmuyordu yeter sus dediğimi ço biilirim..Allah yardımcısı olsun valla hiç ama hiç kolay değil..çok şükür ki bizim için gerdi j-kaldı o günler inşallah onun içinde hemencecik geçer..

Anladım canım bu çarşı izinlerini kitlemeleri de moda yani başka ceza veremiyorlar hemen çarşı

Üzülme canım ya altı üstü nöbet cezası vermiş sorun değil kendini de suçlama üzme sakın

Yazık günah ablacım ona üzülüyorum ben zaten uykusuz sinirlerini iyice yıprattı bu komutanlar sevmiyorum pis şeyler

Canm ben duydum ama kuranda geçiomu?? Yani bana saçma gelio çokta bilmiorm grrçi ama
kuranda gecip gecmediğini bilmiyorum ama tahminimce geciyo arkadasımın annesi cok baglı dinine kızı için istihareye yatms ünv. kazanabilcekmi diye sormus hayırlı görmüs rüyasında ve kız ilk senesinde kazandı
baktım bebeğim ilk basta bikac dua okuycam namaza oturcam sonra istihare duasını okuyup bitircem gidip yatıcam evet hayırlıysa yeşil falan görüyomuşsun hayırsızsa siyah kırmızı falanmış bakalm bende ne cıkıcak :44:
bitanem denemekten zarar cıkmazki gönülden dua edersen hayırlı bi kulsan Allah gösteriyomus. Yani fal degil büyü degil bu ellerini açıp yaradana bana rüyamda hayırlı olup olmadıgını göster diye dua ediyosun yalnızca. görmeyedebilirim ama deniyim yani nolcakki ayrılmıycam tabikide yalnzca merakımı gidericem
canım merhaba ayrıldınızmı yani tamamen nasl bozuldu böyle aranız 6 aydır da düzelmemis sorun neydiki sizde cok üzüldüm canım yaa insallah toparlanabiliriiz yaa bende cok yoruldum artık, bende korkuyodumda sanki kendimi mecburmusum gibi hissediyorum kac haftadır tek yaptıgım sey içime kapanıp Allaha sığınmak dualar etmekk belki içimi bi nebze rahatlatır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Yazık günah ablacım ona üzülüyorum ben zaten uykusuz sinirlerini iyice yıprattı bu komutanlar sevmiyorum pis şeyler

Bence de yazık günah niye bu kadar zulüm ediyorlar anlamadım, eşime de bugün kötü şeyler yapmış komutan, diğer topikte anlattım Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Aa bilmiyordum sizin manisada yaptığınızı cnm..vallla eğitimi falan ağrmiş ama cocuğun kolu full dövme gülşen refüze ederler dedi.çocukla öyle konuşmuormfln ama üzldm..sizin günler geride kaldıı cnm bnm.bitiyor bak

manisalı olamamıza rağman kırkaagacın yanından bile geçmek istemiyoruz düşün o derece nefret ediyoruz canım..malesef orda yaptı ama çok şükür kötünün iyisi bi yere gitti yinede..şırnak hakkaride olabilirdi dimi ama..bitsede kurtulsak artık eda yaa..geçmiyor günler resmen..

E cnm si gitmişsinizdir sürekli acemide .aynen cnm ya bitsin artk az kaldı sizin ama bak

E cnm si gitmişsinizdir sürekli acemide .aynen cnm ya bitsin artk az kaldı sizin ama bak

askere gitti 2 hafta sonra ziyaretine gittik sonrada 2 hafta sonrada yemin töreni oldu zaten ona gittik sonra ben ankaraya döndüm bir daha gidemedim canım ama ikisinde bile neler çektik bir bilsen yemin töreni için önce ankaraya gittim 2 gün kalıp tekrar manisaya geldim ama ailemin haberi yok düşün ne delilikler yaptım yahu şu çocuk için
sen nasılsın güzelim bu arada heycan başladı mı?

Hımm anladm kamilecim.yok hala prk heyecan arada gelioo
Cerencimm naslsn?? Aslında 2 gün 30uunda çıkıcak 31 burda ama bana 3hatta 4 gün 1 inde görşcZ
İstihareyş naptın. Ceren

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…