İyiyim edacım askerimin canı sıkkındı ona üzüldümbiraz onun haricinde iyiyim.Sen nasılsın
Çarşı izninleri iptal edilmiş askerlerin askerimde komutanla tartışmış zaten sevdiklerimizi hafta sonları görmek için iple çekiyoruz onlarıda kafanıza göre iptal ediyorsunuz demiş yakında kafayı yedireceksiniz bize demiş ağız kavgası yapmışlar ama sonunda askerim çarşı iznini almış ama sabaha kadar nöbet cezası vermiş komutan seni görmek için çekmeye razıyım hayatım dedi canım sıkıldı ablacım benimdeSelencim senin askerine ne oldu kuzum
ay kızla rbizim yan binada komşunun oğlu 93/3 gidio manisa kırkağaça gidiomş komando..kesin dğuya gitcek yazık ya ilkokuldan arkadaşım dı birde üzüldüm:26:
Çarşı izninleri iptal edilmiş askerlerin askerimde komutanla tartışmış zaten sevdiklerimizi hafta sonları görmek için iple çekiyoruz onlarıda kafanıza göre iptal ediyorsunuz demiş yakında kafayı yedireceksiniz bize demiş ağız kavgası yapmışlar ama sonunda askerim çarşı iznini almış ama sabaha kadar nöbet cezası vermiş komutan seni görmek için çekmeye razıyım hayatım dedi canım sıkıldı ablacım benimde
Yazık günah ablacım ona üzülüyorum ben zaten uykusuz sinirlerini iyice yıprattı bu komutanlar sevmiyorum pis şeylerAnladım canım bu çarşı izinlerini kitlemeleri de moda yani başka ceza veremiyorlar hemen çarşı
Üzülme canım ya altı üstü nöbet cezası vermiş sorun değil kendini de suçlama üzme sakın
kuranda gecip gecmediğini bilmiyorum ama tahminimce geciyo arkadasımın annesi cok baglı dinine kızı için istihareye yatms ünv. kazanabilcekmi diye sormus hayırlı görmüs rüyasında ve kız ilk senesinde kazandıCanm ben duydum ama kuranda geçiomu?? Yani bana saçma gelio çokta bilmiorm grrçi ama
baktım bebeğim ilk basta bikac dua okuycam namaza oturcam sonra istihare duasını okuyup bitircem gidip yatıcam evet hayırlıysa yeşil falan görüyomuşsun hayırsızsa siyah kırmızı falanmış bakalm bende ne cıkıcak :44:Cerencim bunun bi namazı falan var he iyice bak sen internetten yada büyükler biliyo... mesela işte direkt iyi kötü görmüomuşsn zaten ne bilim işte mesela yeşillik falan böyle güzel şeyler görürsen iyi ama siyah karanlık yada kötü tarzı şeyler kötüye yorumluyolar...görünce sabah yorumlarsn inşallah güzel şeyler görürsün ...
bitanem denemekten zarar cıkmazki gönülden dua edersen hayırlı bi kulsan Allah gösteriyomus. Yani fal degil büyü degil bu ellerini açıp yaradana bana rüyamda hayırlı olup olmadıgını göster diye dua ediyosun yalnızca. görmeyedebilirim ama deniyim yani nolcakki ayrılmıycam tabikide yalnzca merakımı gidericemCerennn ayyy sinirlendim walla sen nie takiosunki bole selere aklina kim sokuo yok fal yok istiare canim ssen gencsin mantiginla kalbinle gercekci seylerle hareket et kotu bisi gorsen giidip ayrilicanmi biz genciz biraz daha aydin ve gercekci olmaliyiz lutfen kendini bole seleere inandirma
canım merhaba ayrıldınızmı yani tamamen nasl bozuldu böyle aranız 6 aydır da düzelmemis sorun neydiki sizde cok üzüldüm canım yaaCerencim merhaba olanları az çok okudum üzüldüm bizle çok benzettim sizi..
Bizimde şafağımız 6 ay falan kalmışken bir bozuldu pir bozuldu hala da kötüyüz konuşmuyoruz öyle çok nadir ne o soruyor ne de ben işte ben aklıma merak edersem ya msj atıyorum yada arıyorum o kadar
İnşallah sizin bizim gibi uzun sürmez tatlım
İstihareyide duymuştum bende merak ediyorum ama korkuyorum. Yaparsan haberdar et tatlım
Yazık günah ablacım ona üzülüyorum ben zaten uykusuz sinirlerini iyice yıprattı bu komutanlar sevmiyorum pis şeyler
kırkaağacı gördüm içim cız etti be edaane çektik biz ordan..ömer orda yaptı acemiliğini..neler çektiğini bi Allah biliyor bi ömer..arada anlatıyordu ama inan duymaya bile tahamülüm olmuyordu yeter sus dediğimi ço biilirim..Allah yardımcısı olsun valla hiç ama hiç kolay değil..çok şükür ki bizim için gerdi j-kaldı o günler inşallah onun içinde hemencecik geçer..
Aa bilmiyordum sizin manisada yaptığınızı cnm..vallla eğitimi falan ağrmiş ama cocuğun kolu full dövme gülşen refüze ederler dedi.çocukla öyle konuşmuormfln ama üzldm..sizin günler geride kaldıı cnm bnm.bitiyor bak
manisalı olamamıza rağman kırkaagacın yanından bile geçmek istemiyoruz düşün o derece nefret ediyoruz canım..malesef orda yaptı ama çok şükür kötünün iyisi bi yere gitti yinede..şırnak hakkaride olabilirdi dimi ama..bitsede kurtulsak artık eda yaa..geçmiyor günler resmen..
E cnm si gitmişsinizdir sürekli acemide .aynen cnm ya bitsin artk az kaldı sizin ama bak
Aman Allahım konuya 1 gündür kimse girip bisey yazmamıs bunlarıdamı görecektim yarabbim
iyiyim bitanem zaman gecrmeye calsyorum babamdan anca fırsat buldumda oturuyum dedim pc ye sen nasılsınarada sessizlik çöküyor tatlım buralara :44:
sen nasılsın bakalım?
iyiyim bitanem zaman gecrmeye calsyorum babamdan anca fırsat buldumda oturuyum dedim pc ye sen nasılsın
iyiyim bebeğim de neden hemen bulusmuyosunuz geldiği gün ailesiylemi olcakHımm anladm kamilecim.yok hala prk heyecan arada gelioo
Cerencimm naslsn?? Aslında 2 gün 30uunda çıkıcak 31 burda ama bana 3hatta 4 gün 1 inde görşcZ
ahh bide gecse cabucakk gecmiyoki isteal bendende o kadar canım bende zaman geçsin diye bekliyorum işteşükür bende iyiym tatlım..iyi yapmışsın gelsin buralara sohbetle daha hızlı geçer belki zaman
iyiyim bebeğim de neden hemen bulusmuyosunuz geldiği gün ailesiylemi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?