92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bakalm bende merak ettim :44:
5 günü düşmedim ama onaylanmadıgı için onaylanırsa bi 5 gün daha inşş
sizinde hava degisimi durumu olabilirmis sanrm neyden amlyt olcakki kuzum

sen diyince farkettim canim :) yakinda sarilicaklar ama ameliyat olmazsa geri ayrilicaklar

Ayy ya sen düşürdükten sonra belli oldu dmi belki olamama ihtimali.. yoksa sen düşmezdn .:26:

Hımm çokta uzak değilmiş iyi tatlımm..benmde bi makyaj malzemesi alışverişi yapasım varda şimdi alsam napcam.. okul açılana kadar bekliyim en iyisi..evdekileri tüketeyimm

Sen yinede takma kuzum kafana kolay kolay bişey olmaz platine..
aynen cerencim dier tickeri da dzenle

edaa kuzum tamam şimdi gözüküyo.. bilmiyorum az önce görnmüyodu bende

Son düzenleme:

hımm anladım cnm hayırlısı olsunnn.
ya kesin değil bizim cnm kıl dönmesinden şüpheleniyorda ben istemiyoryum erken gelmesin ama ameliyat flnda olmasın yani..

Hımm çokta uzak değilmiş iyi tatlımm..benmde bi makyaj malzemesi alışverişi yapasım varda şimdi alsam napcam.. okul açılana kadar bekliyim en iyisi..evdekileri tüketeyimm

cem gelmese bende idare ederdm evde varda beğenmiyorum yani hçç boşuna para harcama şimdi okul açılınca alırsın

Hep öyle ya doyumsuzuz yenisi daha cazip geliyo..
ay hatrlıyomusun bende izin öncesi alcmm diyodum almadım iznide nerdeyse makyajsız geçrdim onu yapmaya fırsat olmadı şimdide masrafa gerek yok aynen..

Hep öyle ya doyumsuzuz yenisi daha cazip geliyo..
ay hatrlıyomusun bende izin öncesi alcmm diyodum almadım iznide nerdeyse makyajsız geçrdim onu yapmaya fırsat olmadı şimdide masrafa gerek yok aynen..

evet kuzum ama siz denize falan gittiniz gerek kalmadı sana hem ben kalemsiz yapamam

Sen yinede takma kuzum kafana kolay kolay bişey olmaz platine..
aynen cerencim dier tickeri da dzenle

edaa kuzum tamam şimdi gözüküyo.. bilmiyorum az önce görnmüyodu bende
önemsemiyorum ztn kuzum ay evet durda düzenliyim kafasına göre gitmesin oda
Sagl cnm, yaa istiyosa olsun ne güzel 1ay erken terhis ohh cenkte düsünüyodu kendi yaratcakms kıl dönmesini arkadasları yapıyomus bilerek öyle amlyt oluyolarms yok dedim bademck amlyatı olmayı düsünüyo simdide hep biseyler pesnde yani

evet cnm nette okumuştm yapanlar varmış öyle saçma şey olurmu sağlık buda...canım ama sonunda değil ortasındada verebilirler bilmiorm hayırlısı farketmez bana öyle veya böyle hepsi Asker...

ben eyeliner çok değil allık rimel ve fondotensiz yapamam birde kalem e ne kaldı

Son düzenleme:
evet cnm nette okumuştm yapanlar varmış öyle saçma şey olurmu sağlık buda...canım ama sonunda değil ortasındada verebilirler bilmiorm hayırlısı farketmez bana öyle veya böyle hepsi Asker...
hayırlısı olsun balım takma kafana cok kıl dönmesi cok büyük bi amlyt degil heralde

evet kuzum ama siz denize falan gittiniz gerek kalmadı sana hem ben kalemsiz yapamam

Ahh aynen kuzum cihan bana hep balım derdi artık balığım diyo sudan çıkmadık..

Takıntı mı var kalem konusunda çok boş hissediyosundur sürmeyince dimi

bende o ruja karşı var sadece şuan ama fotolarda gördün ya eksik bişey var gibi durmuyo

hayırlısı olsun balım takma kafana cok kıl dönmesi cok büyük bi amlyt degil heralde

aynen cnm daha belli değil zaten muayne olmadı olmakta istemio bilmiorm bakıcaz izinden sonrsa...
evet rujda senden olsn

aynen cnm kalemsiz boş hissediyorum balıkcım
ben dudak nemlendiriciileri çok seviyorum böyle aromalı renkli falan bayada var çeşit çeşit vanilyalı karamelli çilekli frambuazlı bademlii

Son düzenleme:

HAHaha balıkcım

hımm tadları harika oluyo dmi renk vermesi önemli ya . bende sevyorumda renk verenlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…