safagım an itibariyle 186 arkadaslar izinleri kullanmıycaz o yüzden düstüm
İyi yaptın ceren başından bellydi zaten beklettiğin kabahattt.. 200den de düşmüş oldun
eda senin ticker gözükmüyo dikkatimi cekti
bakalm bende merak ettim :44:Al tatlım bncede randevu bi bakılsın durduk yere neden ağrsın ki çnküü:44:
Hımmm bende severim oh planlamışsınz.. aynen görgüsüzlk yapmanın anlamı yok tıkanıyosun tabi...
göz kalemine mi gtceksinyakında var mı bari sıcakta gtcen..
5 günü düşmedim ama onaylanmadıgı için onaylanırsa bi 5 gün daha inşşen ezik ben kaldım vay anasını ya
hahha evet planladıkdimi sorma ya bir çorbayla doyuyorsun ama canın bir şeyler çekio sürekli oda var..
evet kuzum ya birazda soft tonlar oje alırım Avm var eve 10 dk oraya gitcem
sen diyince farkettim canim :) yakinda sarilicaklar ama ameliyat olmazsa geri ayrilicaklar
en ezik ben kaldım vay anasını ya
hahha evet planladıkdimi sorma ya bir çorbayla doyuyorsun ama canın bir şeyler çekio sürekli oda var..
evet kuzum ya birazda soft tonlar oje alırım Avm var eve 10 dk oraya gitcem
İyi yaptın ceren başından bellydi zaten beklettiğin kabahattt.. 200den de düşmüş oldun
eda senin ticker gözükmüyo dikkatimi cekti
bakalm bende merak ettim :44:
5 günü düşmedim ama onaylanmadıgı için onaylanırsa bi 5 gün daha inşş
sizinde hava degisimi durumu olabilirmis sanrm neyden amlyt olcakki kuzum
bakalm bende merak ettim :44:
5 günü düşmedim ama onaylanmadıgı için onaylanırsa bi 5 gün daha inşş
sizinde hava degisimi durumu olabilirmis sanrm neyden amlyt olcakki kuzum
Hımm çokta uzak değilmiş iyi tatlımm..benmde bi makyaj malzemesi alışverişi yapasım varda şimdi alsam napcam.. okul açılana kadar bekliyim en iyisi..evdekileri tüketeyimm
hımm anladım cnm hayırlısı olsunnn.
ya kesin değil bizim cnm kıl dönmesindenşüpheleniyorda ben istemiyoryum erken gelmesin ama ameliyat flnda olmasın yani..
cem gelmese bende idare ederdm evde varda beğenmiyorum yanihçç boşuna para harcama şimdi okul açılınca alırsın
Hep öyle ya doyumsuzuz yenisi daha cazip geliyo..
ay hatrlıyomusun bende izin öncesi alcmm diyodum almadım iznide nerdeyse makyajsız geçrdim onu yapmaya fırsat olmadışimdide masrafa gerek yok aynen..
önemsemiyorum ztn kuzum ay evet durda düzenliyim kafasına göre gitmesin odaSen yinede takma kuzum kafana kolay kolay bişey olmaz platine..
aynen cerencim dier tickeri da dzenle
edaa kuzum tamam şimdi gözüküyo.. bilmiyorum az önce görnmüyodu bende
Sagl cnm, yaa istiyosa olsun ne güzel 1ay erken terhis ohh cenkte düsünüyodu kendi yaratcakms kıl dönmesini arkadasları yapıyomus bilerek öyle amlyt oluyolarms yok dedim bademck amlyatı olmayı düsünüyo simdide hep biseyler pesnde yanihımm anladım cnm hayırlısı olsunnn.
ya kesin değil bizim cnm kıl dönmesindenşüpheleniyorda ben istemiyoryum erken gelmesin ama ameliyat flnda olmasın yani..
cem gelmese bende idare ederdm evde varda beğenmiyorum yanihçç boşuna para harcama şimdi okul açılınca alırsın
bende eyelinersız yapamam bide rimelle allık üçü olsun tamamevet kuzum ama siz denize falan gittiniz gerek kalmadı sanahem ben kalemsiz yapamam
önemsemiyorum ztn kuzum ay evet durda düzenliyim kafasına göre gitmesin oda
Sagl cnm, yaa istiyosa olsun ne güzel 1ay erken terhis ohh cenkte düsünüyodu kendi yaratcakms kıl dönmesini arkadasları yapıyomus bilerek öyle amlyt oluyolarms yok dedim bademck amlyatı olmayı düsünüyo simdide hep biseyler pesnde yani
hayırlısı olsun balım takma kafana cok kıl dönmesi cok büyük bi amlyt degil heraldeevet cnm nette okumuştm yapanlar varmış öyle saçma şey olurmu sağlık buda...canım ama sonunda değil ortasındada verebilirler bilmiorm hayırlısı farketmez bana öyle veya böyle hepsi Asker...
evet kuzum ama siz denize falan gittiniz gerek kalmadı sanahem ben kalemsiz yapamam
herşeyi sürdün zaten bisey kalmadı canım al bendende bi ruj sürersin
ben eyeliner çok değil allık rimel ve fondotensiz yapamam birde kalem e ne kaldı
bende eyelinersız yapamam bide rimelle allık üçü olsun tamam
hayırlısı olsun balım takma kafana cok kıl dönmesi cok büyük bi amlyt degil heralde
Ahh aynen kuzum cihan bana hep balım derdi artık balığım diyosudan çıkmadık..
Takıntı mı var kalem konusunda çok boş hissediyosundur sürmeyince dimi
bende o ruja karşı var sadece şuanama fotolarda gördün ya eksik bişey var gibi durmuyo
aynen cnm daha belli değil zaten muayne olmadı olmakta istemio bilmiorm bakıcaz izinden sonrsa...
evet rujda senden olsn
aynen cnm kalemsiz boş hissediyorum balıkcım
ben nemlendiriciileri çok seviyorum böyle aromalı renkli falanbayada var çeşit çeşit vanilyalı karamelli çilekli frambuazlı bademlii
HAHaha balıkcım
hımm tadları harika oluyo dmirenk vermesi önemli ya . bende sevyorumda renk verenlerii
hem tadları hemde renk hem yumuşatıoya
şuannn acıkktıııııııııııııııııımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?