Hımm anladm kamilecim.yok hala prk heyecan arada gelioo
Cerencimm naslsn?? Aslında 2 gün 30uunda çıkıcak 31 burda ama bana 3hatta 4 gün 1 inde görşcZ
İstihareyş naptın. Ceren
edaaaa çok az kalmış ya kızzzbuluşmaya giderken görücem seni heycandan istifra etme noktasına gelebilirsin gör bak
ahh bide gecse cabucakk gecmiyoki iste
Hahha görücez bakalm cnmsen nasln cnm nasl gidio
ben bu aralar pek sıkılıyorum eda ya.aslında çok şükür her şey yolunda ama yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum bi garibim anlıycan
anladım bebeğim iyi yapmıssın ailesi nereye gidiyo trabzonamı demistinSabah 4-5 gibi gelicek.. Annesi bayram haftası gidicek bende illk gün annenle ol dedim zaten 1hafta yoklst o yzdn cnm
bende aynıyım valla canım sevdiğini yeni yolladın belkide alısamadın ondan olmasın:26:ben bu aralar pek sıkılıyorum eda ya.aslında çok şükür her şey yolunda ama yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum bi garibim anlıycan
anladım bebeğim iyi yapmıssın ailesi nereye gidiyo trabzonamı demistin
istihareyide yaptım, renk olarak geliyomus zaten rüyana renklere göre yorumlanıyomus ben yemyeşill koşu çimlerin üzerinde yürüdüğümü gördüm yalın ayak bu sabah baktım yeşil ve beyaz hayra, siyah ve kırmızı şerre yorumlanıyomuş babamda doğruladı. 1hafta boyunca namazı kılıp yatın istihareye diyolar bende yaptım 1hafta boyunca bakalm hangi renkleri görcemyokluktan nelere sarıyorum yaa
kamilecim dogru canım gercekten burda zaman cabuk geciyo bu forum olmasa napardık blmyorum askerlk boyunca düsünmesi bile korkunç:26:
Hımm anladım tatlım ya okul yok falan ya oyalancak bişey yok evde otur otur bîliyorum o duyguyu hem şafakta azaldıkça insan sabırsızlanıyordur..bn bile 100 lere düşcm die seviniyorm halbu ki yol uzun.
Hem aranız iyiysede ne gzl cnm maş
hiç olmadığı kadar iyi hemde..aslında çok yoruluyor ömer hiç rahat değil (bu arada cemle aynı görei yapıyor artık mahkum falan taşıyorlarmış) o öyle olunca bende huzursuz oluyorum ama konuşunda eda sanki her şey yolundaymış gibi bi mutlu oluyoruz ki anlatamam..ama daha öcede dedim ya bu aralar sabrım acayip yerindenormalde bizim her ay rütün tartışmalarımız olurdu malum sebepden dolayı (çok sinirli olurumda ben bir şey söylemese bile ben bulurum bir şeyler ) ama bu ay o kadar normal geçti ki anlatamam ömerde oruç tutmadığım için bilyor tabi hayret tartışmadık dedi düşün her şey bu kadar normalken sanki bi anda patlıycakmışım gibi geliyor ya hadi hayırlısı.. okullar açılsada oyalanacak bir şeyler bulasam tatlım yaa haklısın evde otur otur sıkıldım artık bi yerde sabır bitiyor sanırım sabır dedik dedik bu günlere geldik ama tıkandım sankim..çok mu isyan ettim ya :26: ama geçsin artık günler..
anladım bebeğim iyi yapmıssın ailesi nereye gidiyo trabzonamı demistin
istihareyide yaptım, renk olarak geliyomus zaten rüyana renklere göre yorumlanıyomus ben yemyeşill koşu çimlerin üzerinde yürüdüğümü gördüm yalın ayak bu sabah baktım yeşil ve beyaz hayra, siyah ve kırmızı şerre yorumlanıyomuş babamda doğruladı. 1hafta boyunca namazı kılıp yatın istihareye diyolar bende yaptım 1hafta boyunca bakalm hangi renkleri görcemyokluktan nelere sarıyorum yaa
kamilecim dogru canım gercekten burda zaman cabuk geciyo bu forum olmasa napardık blmyorum askerlk boyunca düsünmesi bile korkunç:26:
bende aynıyım valla canım sevdiğini yeni yolladın belkide alısamadın ondan olmasın:26:
Aa öylemi cok yoğundur cnm sıkıntılı iş.. Neyseki bnmki çavuş oldu yani izin dönüşü ne nöbet ne sevk kalcak.. Nöbet falan yazıcak.. İnş il arası sevke gtmz ömer cnm zor oluo:.aranzn iyi olmasına sevndm cnminş hep böle gider insn tartşnca kötü oluo..
Amannn et isyan hepimiz öyleyiz yavrm zaten..ayrıca tıkanma cokkk az zamanınız kaldı ya
Cnm bnmki 5.5 aydır yapıyor biliosnz hrm nöbet hem sevk yani günde uyuduğu max 4-6 saat.. Alışır yani cnm m..etme..şehrlerarası gitmesin zaten doğu sizinki aklın kalır bnm karadeniz arada erzuruma girtiği halde kalıodu..geçicekk isyan etsekte etmesekte...hemde çok yoğun..canım ömer eski yerinde çavuşdu şimdide devam ediyor..şehirler arası gitmiyor diye biliyorum.nöbetde yok ama insanlarla uğraşıyorum yoruyor lafdan anlamıyorlar diyor.
hemde nasıl kötü oluyor insan Allah korusun..bu aralar isyanlardayım normalde geçice derdim ama işte sürekli endini kandırmakda olmuyormuş
Cnm bnmki 5.5 aydır yapıyor biliosnz hrm nöbet hem sevk yani günde uyuduğu max 4-6 saat.. Alışır yani cnm m..etme..şehrlerarası gitmesin zaten doğu sizinki aklın kalır bnm karadeniz arada erzuruma girtiği halde kalıodu..geçicekk isyan etsekte etmesekte...
ömer bey rahata alıştı ya canım şimdi sıkıntı oluyor onun için..bilmez miyim canım ne zorluklar çektiniz..çok şükür gitmiyor canım şimdi bile nasıl korkuyorum bi bilsen..bir şey olacak diye
Olmaz cnm m.etmee..bir şey yapamaz mahkum silah oluo jandarmada cezaevine aramaya giriyormubnmki koğuşlarınd aramada yapıo mahkumlarn mesela..
yok canım girmiyor sanırım bölükde bulunuyorlar sürekli.. sadece hastahaneye mahkemeye falan götürüyorlar işte..tabi enim bildiğim bu kadar çok anlatmıyor zaten..şu son aylarıda bi atlatsak sağ salim..
Cnm bnm emin ol eski yerinden daha güvenlidir.m.etme sıkma canını az kaldııı buna odaklan zaten okulun açılcak bitcek gitcek ben napımm taa 2014
edaaaa kesinlikle 2014 diye düşünme çok varmış gibi geliyor insanın gözünü korkutuyor6 ay kaldı benim için zaman geçerken senin içnde geçicek ama güzelimmmm
Cok haklısın cnm bnm siz tezkere alırken bnmde 3 ayım kalıcak.şu izni güzelce geçirelimde bakcaz kalan zamana..hepimizin sonu güzel olsun ya.. Öyle ayrılık falan yaşamayaşm tek istedipim buuemeklerimize değsin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?