inş sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz canım..insana çok güzel moral oluyor gerçekten..inşalhh tatlım inşallah hepimiz mutluluğu hak ediyoruz bence aaa ayrılık falan nerden çıkartıyosun ama Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak..ben buna inanıyorum sende böyle düşün ve inan canım..inan kötü düşünüce insanın aklına olmadı şeyler geliyo ve kötü oluyor..,y, düşünelim iyi olsun dimi ama
inş cnm bnm...
tabiki moral depolayıp göndermek istiyorum son kez onu...ve bende stok yapayım kalan 5.5 aya...
bencede hakediyoruz cnmm inşşşhep mutlu oluruz..
ben kaçıyorum cnm malum sahur hazırlıkları öpüyorummm
Selaam Kızlarr
herkese günaydınnnn hatta tünaydın oldu
üst devreeeeeeeeemmm nasılsınız
üst devreeeeeeeeemmm nasılsınız
selam kızlar bisey sorcam size, cenkin eskilerden bi kasarı geçen yıl dadanmıştı cenke arayıp msj atıp duruyodu gittim konustum kızla biz 4 yıldır hic görüsmedik kardesm olabilir o benim falan dedi yüzük takmıssınız zaten siz benm ne işim olabilrki dedi, bidaha arayıp sormadı ta ki geçen güne kadar aramıyoda cenkin dükkanına falan gidiyo babasıyla konusmus 1 2 kere cenk benm arkadasım falan demis ne kjonustuklarını bilmiyorum da bu ne demek napmaya calısıyo bu kız? Tekrar gidip konusmalımıyım sizce
selam gülşencimmm nasılsın
tünaydın edaaaa
iyi diyelim iyi olsun ezgi sen nasılsın?göndermişsin askerini Allah kavuşturrsun canım
selam kızlar bisey sorcam size, cenkin eskilerden bi kasarı geçen yıl dadanmıştı cenke arayıp msj atıp duruyodu gittim konustum kızla biz 4 yıldır hic görüsmedik kardesm olabilir o benim falan dedi yüzük takmıssınız zaten siz benm ne işim olabilrki dedi, bidaha arayıp sormadı ta ki geçen güne kadar aramıyoda cenkin dükkanına falan gidiyo babasıyla konusmus 1 2 kere cenk benm arkadasım falan demis ne kjonustuklarını bilmiyorum da bu ne demek napmaya calısıyo bu kız? Tekrar gidip konusmalımıyım sizce
naber kamilecim konuşmayalı
kizlarrrrr nasilsinizz
cerencim bu nerden çıktı yahusana kim söyledi ki bunları..çok sinir bir durum farkındayım ama boşver eğer devam ederse böyle davranmaya sende konuşursun derdi neymiş öğrenirsin..
aynı edacım yaa zaman geçirmeye çalışıyorumsen nasılsın?
hahaha yine mi sen gülşahh yaaa
selam tatlım
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
aaaaa biktinmi bendennnn dahada yazmam sanaa gorersinnn
caanimmm iyiyimm bende bi bakimm dedimmm
bende aynen cnm oruç oruç zaman geçmiyo ..
idare eder bende dün bnmkiyle tartışmıştık hala aramadı nöbeti bekliyo yinee beni delirtio
aaaaa biktinmi bendennnn dahada yazmam sanaa gorersinnn
caanimmm iyiyimm bende bi bakimm dedimmm
aaaa noldu edaaa neden tartıştınız canım:26:
iyi yapmışsın gülşahcım yaa diğer türlü zamn geçmiyor zaten
ay bebeğim önemli bir şey değil aslında..bnm salaklığm..
dün hafta sonuya nöbet harici görev olmuyır hep karakolda tüm gün aramadı akşm 9bçk gbi aradı bnm iftardan sonra..ankesörlüden...
açtı gayet neşeli ben soğk konuştm noluo dedi dedm işte tüm gün aramadın aklına gelmedim sağol dedim.kolum ağrıdı yattım falan dedi hem ne nankörsün sen hergün konuşabiliyoruz saatlerce rahatz çanakkaledeki /(acemideki) gibi mi olsun istiyorsun dedi...dedm nöbet olmayınca aklkına gelmiyorum bakıyorum dedim saçmlama eda dedi.asonra bn dedm tmm falan düzeltmek için uğraşma dedi.kötü kapattık telefonu..normalde düzelir kapatırdık öyle yani cnm ama takmıyorum düzelicez bugn aradığında çnkü ama beni deli ediyorrr.......
edacımmm ilgi istiyoruz sanırımama az kaldı dayan kız yanına gelince bol bol ilgi gösterir zaten cem.. bencede uzatılacak konu değilmiş canın konuşunca düzelirsiniz biraz sakin amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?