son anda babam bi terslik cıkarmasa bari yolu bahane edip gerci biliyor ölüm pahasınada olsa gideceğimi ama zor yaa arabaları tamirde neyle gideceğimizide bilmiyorum suan otobüs dahamı mantklı sanki :44:Canım aman dikkatli olun hız yapmayın allah yardımcınız olsun:26::26:
Cook kendi annesinden babasından kıskanır beni :44: ama temiz kalpli cocugum yaaa, bende aynı o sekil oldugum içiin aşırı kıskanc oldugum için cok iyi anlasıyoruz birbirimizin kıskanacagı seyleri yapmıyoruz hos oluyor
Eee artık o yemın torenı anını anlatırsn ben gidemedim ya hala içmde ukte kaldı
Anlatırım canım merak etme videosunu da cekicem yemin ederken yürürken falan yerini hizzasını falan hep söyledi bana kamerayı hep ona yakınlastırcam
anamm nasıll heyecanlandım bak simdii ben utanırım cocugun üstüne atlayamam hemen abisi var annesinden falanda cekinirimBende gitmiştim
Çok heycanlı birlşey tek düşündüğüm sarılmaktı görünce bir yandan annesi bir yandan ben atladım çok komikti
Birden bize gidin diye bağırdı şok olmuştum
Megersem komutan sarılırsanız izin kağıdı almadan önce sırayı bozarsanız evciye çıkarmam demiş
Sonra dayanamayıp sarılmıştı oof çok güzeldi
Bildiğimiz titriyorduk
Arkadaşları geldi sonra kavuştun dediler
Bende gitmiştim
Çok heycanlı birlşey tek düşündüğüm sarılmaktı görünce bir yandan annesi bir yandan ben atladım çok komikti
Birden bize gidin diye bağırdı şok olmuştum
Megersem komutan sarılırsanız izin kağıdı almadan önce sırayı bozarsanız evciye çıkarmam demiş
Sonra dayanamayıp sarılmıştı oof çok güzeldi
Bildiğimiz titriyorduk
Arkadaşları geldi sonra kavuştun dediler
anamm nasıll heyecanlandım bak simdii ben utanırım cocugun üstüne atlayamam hemen abisi var annesinden falanda cekinirimkac saat beklemistiniz yemini cook sürmüyor dimi yürüyüsleri yeminleri falan hemen gelsin yanımıza yaaaa
Komutan da adamı hasta etmesin sarılcan tabı ohh iyi yapmışın.Bnede geldğnde direkt sarılmıştım ahh ahh o anı hiç bi zaman unutmıcam cok guzel oluyo boyle bı hasretten sonraki o özlem dolu kavuşma anı.Gözümn içine baktı durdu ayrılana kadar
Bende çok kıskancımdr eşek kafalı benım feysimi kapattrdı kendininki duruyo ben kapa demedm arada giriyom kuzenleri flan yorum yapmış oluyo delleniyorum.Kuzene bile guvenmıcen arkadaşş:))
Aman Yarabbiiimm merve senin bu dediğin cinayet sebebii be kapattır o faceyi yada sende ac kendininkinii biz ikimizde en basından kapattık rahatıız mumkun degill tek basına acamaz..2 gün yemin töreninden sonra yanımdaydı.
Daha alışamamıştı.
Eve geldiğimde bütün gün ağladım
Onun o haline oof ya cidden düşünüyordum da biz aşama kaydetmişiz ve mervecim
Aman alalhım topigimin hepsi kıskanç ben o kadar değilimdir.
Aman Yarabbiiimm merve senin bu dediğin cinayet sebebii be kapattır o faceyi yada sende ac kendininkinii biz ikimizde en basından kapattık rahatıız mumkun degill tek basına acamaz..
Bende cok kıskanıyorum kız kuzenlerini yaa cok samimi degiller gerci ama bazen gördüğümzde kuzenleri gelip sarılıyorlar öpüyorlar falan Allahım yaa yumrugumu sıka sıka bi hal oluyorum bu kızlarda büyük 26 27 yaslarındaa ama napıyım..
Oda benim kuzenlerimi kıskanıyor bizmi cok anormaliz anlamadımki
tepki vermen sasırman cok dogal gülsencim bende sana cok sasırıyorum simdi bi insan cok kıskancsa karsısındakinide öyle sanıyor seni cok rahat görünce bende sasırıyorum yaa kıskanclık gercekten bi hastalık seven kıskanır ayagını gecin kıskanclık yüzünden ne yuvalar yıkılıyor ne kadınlarr ölüyor kurtulmak istiyorum yani cok sikayetciyim, annesiyle oturur bi muhabbet eder kıskanırım bilmiyorum cok sacma ama kıskanıyorum bak yaptıgımı bende dogrulamıyorum ama olmuyor işteAman allahım kız kuzeninde kıskanılır mı
Sizin hepiniz çook fenasınız
tepki vermen sasırman cok dogal gülsencim bende sana cok sasırıyorum simdi bi insan cok kıskancsa karsısındakinide öyle sanıyor seni cok rahat görünce bende sasırıyorum yaa kıskanclık gercekten bi hastalık seven kıskanır ayagını gecin kıskanclık yüzünden ne yuvalar yıkılıyor ne kadınlarr ölüyor kurtulmak istiyorum yani cok sikayetciyim, annesiyle oturur bi muhabbet eder kıskanırım bilmiyorum cok sacma ama kıskanıyorum bak yaptıgımı bende dogrulamıyorum ama olmuyor işte
İkimiznde düzelceğini sanmam o zaten kendininkini hastalık olarak görmüyor olması gereken oymus gayet normal davranıyormus böyle diye diye acaba kıskanclıgımız cokmu normal demeye basladım herseyi kıskanmam normal gelmeye basladı :26:Canım aslında kabul etmen iyi birşey bunu bilmen iyi pskloga falan gidin sevgilinle bence tedavi edilir yani ne hastalıklar var bu nedir ki.
İkimiznde düzelceğini sanmam o zaten kendininkini hastalık olarak görmüyor olması gereken oymus gayet normal davranıyormus böyle diye diye acaba kıskanclıgımız cokmu normal demeye basladım herseyi kıskanmam normal gelmeye basladı :26:
Ama mesela sana bi örnek veriyim ve bana fikrini söyle, gülsencim askerin 1 hafta izne geliyor bu 1 hafta içinde senlede arkadaslarıylada vakit geciriyor, arkadaslarıyla gecirdiği her saati kıskanıp huzursuzlanmazmısın :44:
Evet ortasını bulmussunuz ne güzel benimkide geceleri görüsücek arkadaslarıyla saah ögle aksam beenn varımBen hep benle vakit geçirsin istedim.Ama kıskanmadım hani hep bana ayırsın.
Sonra düşünüyorum böyle birşey istemeye hakkım yok 1 haftası var görüşsün istedim onlarla görüşürken bende vardım yanlarıda benide istedi yanında yada ben gece çok geç çıkmıyorum dışarı o saatlerde görüştü öyle tatlım
Evet ortasını bulmussunuz ne güzel benimkide geceleri görüsücek arkadaslarıyla saah ögle aksam beenn varım
yok canım ama ben cıkmıyorum arkadasım yok fazla cıkarsam annemle kız kardesimle cıkıyorumNe güzel canım işte
Senin askerde olduğu sürece dışarı çıkmanı yasakladı mı?
yok canım ama ben cıkmıyorum arkadasım yok fazla cıkarsam annemle kız kardesimle cıkıyorumama mesela geçen benimkinin en yakın arkadasıyla onun kız arkadası cıkarmak istedi onu cok kıskandı kıskancagını bildiğim için gecistirdim bende cıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?