92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım aman dikkatli olun hız yapmayın allah yardımcınız olsun:26::26:
son anda babam bi terslik cıkarmasa bari yolu bahane edip gerci biliyor ölüm pahasınada olsa gideceğimi ama zor yaa arabaları tamirde neyle gideceğimizide bilmiyorum suan otobüs dahamı mantklı sanki :44:

Bende gitmiştim
Çok heycanlı birlşey tek düşündüğüm sarılmaktı görünce bir yandan annesi bir yandan ben atladım çok komikti
Birden bize gidin diye bağırdı şok olmuştum
Megersem komutan sarılırsanız izin kağıdı almadan önce sırayı bozarsanız evciye çıkarmam demiş
Sonra dayanamayıp sarılmıştı oof çok güzeldi
Bildiğimiz titriyorduk
Arkadaşları geldi sonra kavuştun dediler
[/QUOTE]

Komutan da adamı hasta etmesin sarılcan tabı ohh iyi yapmışın.Bnede geldğnde direkt sarılmıştım ahh ahh o anı hiç bi zaman unutmıcam cok guzel oluyo boyle bı hasretten sonraki o özlem dolu kavuşma anı.Gözümn içine baktı durdu ayrılana kadar

Bende çok kıskancımdr eşek kafalı benım feysimi kapattrdı kendininki duruyo ben kapa demedm arada giriyom kuzenleri flan yorum yapmış oluyo delleniyorum.Kuzene bile guvenmıcen arkadaşş:))

Eee artık o yemın torenı anını anlatırsn ben gidemedim ya hala içmde ukte kaldı

Bende gitmiştim
Çok heycanlı birlşey tek düşündüğüm sarılmaktı görünce bir yandan annesi bir yandan ben atladım çok komikti
Birden bize gidin diye bağırdı şok olmuştum
Megersem komutan sarılırsanız izin kağıdı almadan önce sırayı bozarsanız evciye çıkarmam demiş
Sonra dayanamayıp sarılmıştı oof çok güzeldi
Bildiğimiz titriyorduk
Arkadaşları geldi sonra kavuştun dediler
[/QUOTE]
anamm nasıll heyecanlandım bak simdii ben utanırım cocugun üstüne atlayamam hemen abisi var annesinden falanda cekinirim kac saat beklemistiniz yemini cook sürmüyor dimi yürüyüsleri yeminleri falan hemen gelsin yanımıza yaaaa[/QUOTE]

Ben hiç çekinmiyorum
Rıza diye bağırdım bir yandan bir taraftan annesi
Valla canım biz baya bekledik erken gitmiştik birde bizim ki en son çıktı evci izni hatta izni bile yoktu ankaradan bileciğe geçcek diye komutan varmış bir tane en son kıyamayıp izin vermiş bekle bekle ağaç olduk hatta annesiyle babası ağladı ay bizimkilerin bu ağlama krizi beni deli ediyor

Son düzenleme:
Anlatırım canım merak etme videosunu da cekicem yemin ederken yürürken falan yerini hizzasını falan hep söyledi bana kamerayı hep ona yakınlastırcam

Zuuuuum yapp bol bol:)) benımknı de annesigl faalan çekmişler izledim çocukceğiz şapkayı takınca yüzünün yarısı gozukmuyordu yemın ederim,nasıl taktıya oyle anlamadım bide bizimki ortalarda değildi tam kenardaydı şansa o yzden videoda gozukmuşş güzelce[/QUOTE]
Benimkii 5 kişilik yanyana dizilen sıranın ortasındaymıs tam ins net gözükür yüzü

anamm nasıll heyecanlandım bak simdii ben utanırım cocugun üstüne atlayamam hemen abisi var annesinden falanda cekinirim kac saat beklemistiniz yemini cook sürmüyor dimi yürüyüsleri yeminleri falan hemen gelsin yanımıza yaaaa[/QUOTE]

Ben hiç çekinmiyorum
Valla canım biz baya bekledik erken gitmiştik birde bizim ki en son çıktı evci izni hatta izni bile yoktu ankaradan bileciğe geçcek diye komutan varmış bir tane en son kıyamayıp izin vermiş bekle bekle ağaç olduk hatta annesiyle babası ağladı ay bizimkilerin bu ağlama krizi beni deli ediyor
[/QUOTE]
Uf bende cok sulugözüüm Allahtan benimkinin annesi aglamaz cok sogukkanlıdır o gün aglarken o bana teselli veriyordu aglarsam orda bi ben bide babası aglar

Komutan da adamı hasta etmesin sarılcan tabı ohh iyi yapmışın.Bnede geldğnde direkt sarılmıştım ahh ahh o anı hiç bi zaman unutmıcam cok guzel oluyo boyle bı hasretten sonraki o özlem dolu kavuşma anı.Gözümn içine baktı durdu ayrılana kadar

Bende çok kıskancımdr eşek kafalı benım feysimi kapattrdı kendininki duruyo ben kapa demedm arada giriyom kuzenleri flan yorum yapmış oluyo delleniyorum.Kuzene bile guvenmıcen arkadaşş:))[/QUOTE]

2 gün yemin töreninden sonra yanımdaydı.
Daha alışamamıştı.
Eve geldiğimde bütün gün ağladım
Onun o haline oof ya cidden düşünüyordum da biz aşama kaydetmişiz ve mervecim

Aman alalhım topigimin hepsi kıskanç ben o kadar değilimdir.

Ben hiç çekinmiyorum
[/QUOTE]
Uf bende cok sulugözüüm Allahtan benimkinin annesi aglamaz cok sogukkanlıdır o gün aglarken o bana teselli veriyordu aglarsam orda bi ben bide babası aglar [/QUOTE]

Ben ağlamıycaksam bile annesini ve babasını görünce kötü oluyorum.
Hep ağlıyorlar hemde nasıl benlik değil bu kadarı fazla geliyor bana
Ben ankaraya bıraktım dönerken ailesiyle dönmedim bana dediğini annesinin hiç unutmadım
Ağlama artık ben anneyim dayanıyorsam senin dayanmam daha kolay o laf aşırı dokunmuştu bana o haldeyken dencek şey değildi normalde bozardım ama halim bile yktu kafa sallayıp otobüse koştuğumu hatırlıyorum tek

Son düzenleme:

2 gün yemin töreninden sonra yanımdaydı.
Daha alışamamıştı.
Eve geldiğimde bütün gün ağladım
Onun o haline oof ya cidden düşünüyordum da biz aşama kaydetmişiz ve mervecim

Aman alalhım topigimin hepsi kıskanç ben o kadar değilimdir.
[/QUOTE]
Aman Yarabbiiimm merve senin bu dediğin cinayet sebebii be kapattır o faceyi yada sende ac kendininkinii biz ikimizde en basından kapattık rahatıız mumkun degill tek basına acamaz..
Bende cok kıskanıyorum kız kuzenlerini yaa cok samimi degiller gerci ama bazen gördüğümzde kuzenleri gelip sarılıyorlar öpüyorlar falan Allahım yaa yumrugumu sıka sıka bi hal oluyorum bu kızlarda büyük 26 27 yaslarındaa ama napıyım..
Oda benim kuzenlerimi kıskanıyor bizmi cok anormaliz anlamadımki

[/QUOTE]Ben ağlamıycaksam bile annesini ve babasını görünce kötü oluyorum.
Hep ağlıyorlar hemde nasıl benlik değil bu kadarı fazla geliyor bana
Ben ankaraya bıraktım dönerken ailesiyle dönmedim bana dediğini annesinin hiç unutmadım
Ağlama artık ben anneyim dayanıyorsam senin dayanmam daha kolay o laf aşırı dokunmuştu bana o haldeyken dencek şey değildi normalde bozardım ama halim bile yktu kafa sallayıp otobüse koştuğumu hatırlıyorum tek
[/QUOTE]
Ayy kötü olmuş ya dememesi lazımdı, benimkinin anneside bana aglama tamam mı artık demisti karsımda buz gibi duran bir kadın da kötü oluyor bosunamı hırpalıyorum kendimi bu kadar diyorum:18:

Aman Yarabbiiimm merve senin bu dediğin cinayet sebebii be kapattır o faceyi yada sende ac kendininkinii biz ikimizde en basından kapattık rahatıız mumkun degill tek basına acamaz..
Bende cok kıskanıyorum kız kuzenlerini yaa cok samimi degiller gerci ama bazen gördüğümzde kuzenleri gelip sarılıyorlar öpüyorlar falan Allahım yaa yumrugumu sıka sıka bi hal oluyorum bu kızlarda büyük 26 27 yaslarındaa ama napıyım..
Oda benim kuzenlerimi kıskanıyor bizmi cok anormaliz anlamadımki
[/QUOTE]

Aman allahım kız kuzeninde kıskanılır mı
Sizin hepiniz çook fenasınız

[/QUOTE]
tepki vermen sasırman cok dogal gülsencim bende sana cok sasırıyorum simdi bi insan cok kıskancsa karsısındakinide öyle sanıyor seni cok rahat görünce bende sasırıyorum yaa kıskanclık gercekten bi hastalık seven kıskanır ayagını gecin kıskanclık yüzünden ne yuvalar yıkılıyor ne kadınlarr ölüyor kurtulmak istiyorum yani cok sikayetciyim, annesiyle oturur bi muhabbet eder kıskanırım bilmiyorum cok sacma ama kıskanıyorum bak yaptıgımı bende dogrulamıyorum ama olmuyor işte

tepki vermen sasırman cok dogal gülsencim bende sana cok sasırıyorum simdi bi insan cok kıskancsa karsısındakinide öyle sanıyor seni cok rahat görünce bende sasırıyorum yaa kıskanclık gercekten bi hastalık seven kıskanır ayagını gecin kıskanclık yüzünden ne yuvalar yıkılıyor ne kadınlarr ölüyor kurtulmak istiyorum yani cok sikayetciyim, annesiyle oturur bi muhabbet eder kıskanırım bilmiyorum cok sacma ama kıskanıyorum bak yaptıgımı bende dogrulamıyorum ama olmuyor işte [/QUOTE]

Canım aslında kabul etmen iyi birşey bunu bilmen iyi pskloga falan gidin sevgilinle bence tedavi edilir yani ne hastalıklar var bu nedir ki.

Canım aslında kabul etmen iyi birşey bunu bilmen iyi pskloga falan gidin sevgilinle bence tedavi edilir yani ne hastalıklar var bu nedir ki.
[/QUOTE]
İkimiznde düzelceğini sanmam o zaten kendininkini hastalık olarak görmüyor olması gereken oymus gayet normal davranıyormus böyle diye diye acaba kıskanclıgımız cokmu normal demeye basladım herseyi kıskanmam normal gelmeye basladı :26:
Ama mesela sana bi örnek veriyim ve bana fikrini söyle, gülsencim askerin 1 hafta izne geliyor bu 1 hafta içinde senlede arkadaslarıylada vakit geciriyor, arkadaslarıyla gecirdiği her saati kıskanıp huzursuzlanmazmısın :44:

İkimiznde düzelceğini sanmam o zaten kendininkini hastalık olarak görmüyor olması gereken oymus gayet normal davranıyormus böyle diye diye acaba kıskanclıgımız cokmu normal demeye basladım herseyi kıskanmam normal gelmeye basladı :26:
Ama mesela sana bi örnek veriyim ve bana fikrini söyle, gülsencim askerin 1 hafta izne geliyor bu 1 hafta içinde senlede arkadaslarıylada vakit geciriyor, arkadaslarıyla gecirdiği her saati kıskanıp huzursuzlanmazmısın :44:
[/QUOTE]

Ben hep benle vakit geçirsin istedim.Ama kıskanmadım hani hep bana ayırsın.
Sonra düşünüyorum böyle birşey istemeye hakkım yok 1 haftası var görüşsün istedim onlarla görüşürken bende vardım yanlarıda benide istedi yanında yada ben gece çok geç çıkmıyorum dışarı o saatlerde görüştü öyle tatlım

Ben hep benle vakit geçirsin istedim.Ama kıskanmadım hani hep bana ayırsın.
Sonra düşünüyorum böyle birşey istemeye hakkım yok 1 haftası var görüşsün istedim onlarla görüşürken bende vardım yanlarıda benide istedi yanında yada ben gece çok geç çıkmıyorum dışarı o saatlerde görüştü öyle tatlım
[/QUOTE]
Evet ortasını bulmussunuz ne güzel benimkide geceleri görüsücek arkadaslarıyla saah ögle aksam beenn varım

Evet ortasını bulmussunuz ne güzel benimkide geceleri görüsücek arkadaslarıyla saah ögle aksam beenn varım [/QUOTE]

Ne güzel canım işte
Senin askerde olduğu sürece dışarı çıkmanı yasakladı mı?

Evet ortasını bulmussunuz ne güzel benimkide geceleri görüsücek arkadaslarıyla saah ögle aksam beenn varım

Ne güzel canım işte
[/QUOTE]
yok canım ama ben cıkmıyorum arkadasım yok fazla cıkarsam annemle kız kardesimle cıkıyorum ama mesela geçen benimkinin en yakın arkadasıyla onun kız arkadası cıkarmak istedi onu cok kıskandı kıskancagını bildiğim için gecistirdim bende cıkmadım

Ne güzel canım işte
yok canım ama ben cıkmıyorum arkadasım yok fazla cıkarsam annemle kız kardesimle cıkıyorum ama mesela geçen benimkinin en yakın arkadasıyla onun kız arkadası cıkarmak istedi onu cok kıskandı kıskancagını bildiğim için gecistirdim bende cıkmadım [/QUOTE]

Birbirinizi yıpratmayın tatlım böyle yapıp.

Benimki de geçe çıkmamı izin vermez.Yüzüğüm parmağımda olsun hep ister.Aşırı kıskanç değildir.Ama ben bu kadara boğuluyorum yani

Birbirinizi yıpratmayın tatlım böyle yapıp.

Benimki de geçe çıkmamı izin vermez.Yüzüğüm parmağımda olsun hep ister.Aşırı kıskanç değildir.Ama ben bu kadara boğuluyorum yani
[/QUOTE]
gece cıkarmısınki canım normalde, e yani yüzüğünü cıkarmamanı istmeesi gayet normal cokda kıskanc degilmişki balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…