92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yaa hepimzn derdi tasası aynı olduğu için sorun yok canım burası hepimizn sorma ya bekle bekle içim çıktı hee şimdiden daha ohooo çok var.

47 miii süperrrr ya allahm bize de o gunleri göstersin :)))

inşallah tatlım benim
biz de dag gibi rakamlardan düştük
bitecek elbet yeter ki sabır etmeyi öğrenmeli
allah kavuştursun

Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ya hiç sormamıştı böyle bir şey...O psikolojiyed girmedi Allaha Şükür beklemiyceğimi düşünmüyo tabikii ama sorması bile şaşırttı beni :26:

Canım ben askerde sevgilimle bir kere bile tartışmadım.
Burda daha çok tartışıyorum
Uzun bir zaman olduğu için unutmamızdan korkuyorlar

ayy aynen canım bizde askerde hiç tartışmıyoruz ama izne gelince sürekli atışmalar başlıyor

Olabilir valla bizde hiç tartışmadık maşşallah size de bizede Dağoıtıma geince ne olucak bakalım o zaman görücez.Haklısın unutmaktan korkuyolar :) Ama biz 4 senede ne zorluklardan geçtikte nutmadık birbirimizi askerlik vızz gelir tırrısss gider hepimize kızlarrrr

ayy aynen canım bizde askerde hiç tartışmıyoruz ama izne gelince sürekli atışmalar başlıyor

Bizde öyle canım herşeye tartışma yeteginimiz var geçen annesi bile dedi
Biz böyle anlaşıyoruz dedim.
Netice olarak benim hep dediğim oluyor
Canım bende 8 senedir çıkıyorum.Şu askerliğide hepimiz bir yiyelim zafer asker yarenlerinindir

Ohh maşşalah tatlım askerden gelince evlilik yakın o zaman sana. Aynen bir bitsee ahh ahh daha başındayız ama

sağol canım aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl hasta oldum anladım bende :26:

Geçenlerde bende olmuştum yattım 2 gün yataktan çıkamadım.Ayaklarını üşüttüysen hemen hasta olunuyo.Havalar çok kötü gerçi ben İstanbuldayım burda kötü de diğer yerleri bilemiycem :) Ama türkiyenin geneli bu haftaa kar yağışlıı :44:

bizde çok iyiyken birden tartışmaya başlayabilirz ama ben sürekli canım cicim olmak istemem yaa belki garip gelicek size kızlar ama öyle çok samimi bulmuyorum zaten öyle olanları.gariplik bende deiğil dimiii :44:
evett evettt öyle ya da böylee sonunda Allah'ın izniyle zafer bizimmmm

Canım nisan başında inşallah biz askerliği yaralıyoruz sizde arkamızdan geleceksiniz
Zaman geçmeye mahkum alt devreniz gelsin tamamdır

Evet zaman akıyorr şükürler olsun Bugün 1 ay oldu...Zor geçiyor ama geçiyor...Evet 93/1 ler gelsede bizimkiler ustaya gitse

neyseki atlaşmışsın canım..bende ankaradayım canım burasıda buz gibiii

Bizim kavgalarımız tam komedidir.
Kimse bizden birşey anlamıyor hakıllar galiba:44:
Askere gideceği günün akşamı bir kavga yaptık görülmeye değerdi
Arabanın arkasında ablasıyla yegenide oturuyordu.
Kızdım ben arabadan çekip gittim.
Yegeni 1 yaşındaydı kız diyormuş ki dayııı gitt gülşen, getir git dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…