Yaa hepimzn derdi tasası aynı olduğu için sorun yok canım burası hepimiznsorma ya bekle bekle içim çıktı hee şimdiden daha ohooo çok var.
47 miii süperrrr ya allahm bize de o gunleri göstersin :)))
kızlarrr nasılsınız bakalım?
İyi diyelim iyi olalım cnaım sen nasılsın ?
Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ya hiç sormamıştı böyle bir şey...O psikolojiyed girmedi Allaha Şükür beklemiyceğimi düşünmüyo tabikii ama sorması bile şaşırttı beni :26:
Canım ben askerde sevgilimle bir kere bile tartışmadım.
Burda daha çok tartışıyorum
Uzun bir zaman olduğu için unutmamızdan korkuyorlar
Canım ben askerde sevgilimle bir kere bile tartışmadım.
Burda daha çok tartışıyorum
Uzun bir zaman olduğu için unutmamızdan korkuyorlar
bende grip oldum canım gerçi bugün daha iyiym ama öksürük krizlerine giriyorum resmen
ayy aynen canım bizde askerde hiç tartışmıyoruz ama izne gelince sürekli atışmalar başlıyor
Olabilir valla bizde hiç tartışmadık maşşallah size de bizedeDağoıtıma geince ne olucak bakalım o zaman görücez.Haklısın unutmaktan korkuyolar :) Ama biz 4 senede ne zorluklardan geçtikte nutmadık birbirimizi askerlik vızz gelir tırrısss gider hepimize kızlarrrr
Bizde öyle canım herşeye tartışma yeteginimiz var geçen annesi bile dedi
Biz böyle anlaşıyoruz dedim.
Netice olarak benim hep dediğim oluyor
Canım bende 8 senedir çıkıyorum.Şu askerliğide hepimiz bir yiyelim zafer asker yarenlerinindir
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine havalar fenaa :44:
Canım nisan başında inşallah biz askerliği yaralıyoruz sizde arkamızdan geleceksinizOhh maşşalah tatlım askerden gelince evlilik yakın o zaman sana.Aynen bir bitsee ahh ahh daha başındayız ama
sağol canım aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl hasta oldum anladım bende :26:
Bizde öyle canım herşeye tartışma yeteginimiz var geçen annesi bile dedi
Biz böyle anlaşıyoruz dedim.
Netice olarak benim hep dediğim oluyor
Canım bende 8 senedir çıkıyorum.Şu askerliğide hepimiz bir yiyelim zafer asker yarenlerinindir
Canım nisan başında inşallah biz askerliği yaralıyoruz sizde arkamızdan geleceksiniz
Zaman geçmeye mahkum alt devreniz gelsin tamamdır
Geçenlerde bende olmuştum yattım 2 gün yataktan çıkamadım.Ayaklarını üşüttüysen hemen hasta olunuyo.Havalar çok kötü gerçi ben İstanbuldayım burda kötü de diğer yerleri bilemiycem :) Ama türkiyenin geneli bu haftaa kar yağışlıı :44:
neyseki atlaşmışsın canım..bende ankaradayım canım burasıda buz gibiii
benimki sizden 1buck ay önce baslıyo gıız ustaya kıyamamEvet zaman akıyorr şükürler olsunBugün 1 ay oldu...Zor geçiyor ama geçiyor...Evet 93/1 ler gelsede bizimkiler ustaya gitse
bizde çok iyiyken birden tartışmaya başlayabilirzama ben sürekli canım cicim olmak istemem yaa belki garip gelicek size kızlar ama öyle çok samimi bulmuyorum zaten öyle olanları.gariplik bende deiğil dimiii :44:
evett evettt öyle ya da böylee sonunda Allah'ın izniyle zafer bizimmmm
benimki sizden 1buck ay önce baslıyo gıız ustaya kıyamamsanslımıyız ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?