Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum
Gördüm neyse sitem etmiycemm
Ay izinden geldikten sonra yolcu ediyosun ya nasıl oluyor duyguların gülsen :18:Acemisine ilk yolladıgın an gibi mi oluyor :44:
bende hic sevmiyorumm kışı, cengos diyoki geldiğinde sadece gözlerin gözükücek makyajda yapmıycaksın burda kac bin asker varr biliyonmu cok pis rencide ederim seni yüzün gözükürse diyo yaa terörist gibimi gezcem ben insanların içinde anlamadımYağar yağar canım inşallah geldiğinde
Ben kışı hiç sevmem.
Türküü seni altta gördüm kayboldun nerdesin bakım
vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm
vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm
Ay izinden geldikten sonra yolcu ediyosun ya nasıl oluyor duyguların gülsen :18:Acemisine ilk yolladıgın an gibi mi oluyor :44:
bende hic sevmiyorumm kışı, cengos diyoki geldiğinde sadece gözlerin gözükücek makyajda yapmıycaksın burda kac bin asker varr biliyonmu cok pis rencide ederim seni yüzün gözükürse diyo yaa terörist gibimi gezcem ben insanların içinde anlamadım
bende hic sevmiyorumm kışı, cengos diyoki geldiğinde sadece gözlerin gözükücek makyajda yapmıycaksın burda kac bin asker varr biliyonmu cok pis rencide ederim seni yüzün gözükürse diyo yaa terörist gibimi gezcem ben insanların içinde anlamadım
anam napcam bilemedim topuklu botumu giyicem dedimde actı agzını yumdu gözünü yaaAmanımm senin ki çook kıskanç
anam napcam bilemedim topuklu botumu giyicem dedimde actı agzını yumdu gözünü yaa
kışlarıı bu yüzden hic sevmiyorum her kıs beni sarıyor sarmalıyor bi tek gözlerim acıkta kalıyor nefes alamıyorum kıştan nefret ediyorumHha bak ya kıskaaaannnçççD
kışlarıı bu yüzden hic sevmiyorum her kıs beni sarıyor sarmalıyor bi tek gözlerim acıkta kalıyor nefes alamıyorum kıştan nefret ediyorum
Oyy yaa ne zman geldi bak hemen geçmiş zaman:/ bian çok hzlı geçti gibi geldi banaAynen öyle canım sanki gitmeyecek gibi geliyor.
7 gün dağıtımda böyle olmamıştım.
Şimdi 1 ay kaldı ya ondan böyle alıştım aşırı gitmeyecek gibi geliyor.
Haftaya yolcuuu
Ciz altında yeni aldıgım cizmelerim var onu giyicem bebeğim, yaa Erzincan sivas yoluna baktım aman Allahım dün haberlerde gösterdi karlar falan nasıl ama 4 tır kaymııs yoldan trafik kitlii 4 saatlik yolu 6 saatte gidenmi dersin yolda kalanmı Allah yardımcımız olsun gece cıkıcaz bide yola :44:Bu soğukta giyme derim canım çizme giy uzun
Oyy yaa ne zman geldi bak hemen geçmiş zaman:/ bian çok hzlı geçti gibi geldi banaAynen öyle canım sanki gitmeyecek gibi geliyor.
7 gün dağıtımda böyle olmamıştım.
Şimdi 1 ay kaldı ya ondan böyle alıştım aşırı gitmeyecek gibi geliyor.
Haftaya yolcuuu
Cook kendi annesinden babasından kıskanır beni :44: ama temiz kalpli cocugum yaaa, bende aynı o sekil oldugum içiin aşırı kıskanc oldugum için cok iyi anlasıyoruz birbirimizin kıskanacagı seyleri yapmıyoruz hos oluyorSeven insan kıskanır felsefesini baya bi benimsemiş senin bu arkadaşş:))
Ciz altında yeni aldıgım cizmelerim var onu giyicem bebeğim, yaa Erzincan sivas yoluna baktım aman Allahım dün haberlerde gösterdi karlar falan nasıl ama 4 tır kaymııs yoldan trafik kitlii 4 saatlik yolu 6 saatte gidenmi dersin yolda kalanmı Allah yardımcımız olsun gece cıkıcaz bide yola :44:
Oyy yaa ne zman geldi bak hemen geçmiş zaman:/ bian çok hzlı geçti gibi geldi bana
evet sekerim gece ugrarım uyumam artık 1 hafta boyunca hic uyumamayı düsünüyoruz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?