92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm [/QUOTE]

Yaa bak Allah bi yerden alıp biyerden veriyor 1 hafta uff ne kadar çok geliyor ama çok çabuk geçiyo o bakımdan çoook iyi değerlendirin demek seni 1 hafta buralarda göremiciiiz hee:))

Mehtap güzelde kızlar o kadar alışıyorsunuz ki gitmeyecek gibi geliyor bu ne demek biliyorsunuz:2:
Gidince yıkım da da dam ondan hiç izne gelsin istemiyordum
Gördüm neyse sitem etmiycemm

Valla çok haklısn her şeye 0dan başlamak kotu oluyo bende şimdi alışmışken izne falan gelmesni istemıyorum hiç hatta hiç gelmesn bitirp oyle gelsn ayrılmak bana cok koyuyo.Kaç gun sonra gidicek

Yağar yağar canım inşallah geldiğinde
Ben kışı hiç sevmem.
Türküü seni altta gördüm kayboldun nerdesin bakım
bende hic sevmiyorumm kışı, cengos diyoki geldiğinde sadece gözlerin gözükücek makyajda yapmıycaksın burda kac bin asker varr biliyonmu cok pis rencide ederim seni yüzün gözükürse diyo yaa terörist gibimi gezcem ben insanların içinde anlamadım

vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm

Yaa bak Allah bi yerden alıp biyerden veriyor 1 hafta uff ne kadar çok geliyor ama çok çabuk geçiyo o bakımdan çoook iyi değerlendirin demek seni 1 hafta buralarda göremiciiiz hee:))

Valla çok haklısn her şeye 0dan başlamak kotu oluyo bende şimdi alışmışken izne falan gelmesni istemıyorum hiç hatta hiç gelmesn bitirp oyle gelsn ayrılmak bana cok koyuyo.Kaç gun sonra gidicek[/QUOTE]

Aynen öyle canım sanki gitmeyecek gibi geliyor.
7 gün dağıtımda böyle olmamıştım.
Şimdi 1 ay kaldı ya ondan böyle alıştım aşırı gitmeyecek gibi geliyor.
Haftaya yolcuuu

vallahi sanırım son gülen ben olcam hem onlar 2 gün görücekler benn 1 hafta görücemm

evet sekerim gece ugrarım uyumam artık 1 hafta boyunca hic uyumamayı düsünüyoruz vallahi

Ay izinden geldikten sonra yolcu ediyosun ya nasıl oluyor duyguların gülsen :18:Acemisine ilk yolladıgın an gibi mi oluyor :44:

Bence daha kötü oluyo benmkının acemılığı 28 gundu o yzden nasıl olsa 28 gun sonra gorucem demiştm ,ustaya gidekense ne zman göreceğm belli değil ortam belli değil benm içn daha zor olmuştu.Belirsizlik fena.

Haftaya yolcuuu
[/QUOTE]
Oyy yaa ne zman geldi bak hemen geçmiş zaman:/ bian çok hzlı geçti gibi geldi bana

evet sekerim gece ugrarım uyumam artık 1 hafta boyunca hic uyumamayı düsünüyoruz vallahi [/QUOTE]

Eee artık o yemın torenı anını anlatırsn ben gidemedim ya hala içmde ukte kaldı

Haftaya yolcuuu
Oyy yaa ne zman geldi bak hemen geçmiş zaman:/ bian çok hzlı geçti gibi geldi bana

evet sekerim gece ugrarım uyumam artık 1 hafta boyunca hic uyumamayı düsünüyoruz vallahi [/QUOTE]

Eee artık o yemın torenı anını anlatırsn ben gidemedim ya hala içmde ukte kaldı[/QUOTE]

Anlatırım canım merak etme videosunu da cekicem yemin ederken yürürken falan yerini hizzasını falan hep söyledi bana kamerayı hep ona yakınlastırcam

Bu soğukta giyme derim canım çizme giy uzun
Ciz altında yeni aldıgım cizmelerim var onu giyicem bebeğim, yaa Erzincan sivas yoluna baktım aman Allahım dün haberlerde gösterdi karlar falan nasıl ama 4 tır kaymııs yoldan trafik kitlii 4 saatlik yolu 6 saatte gidenmi dersin yolda kalanmı Allah yardımcımız olsun gece cıkıcaz bide yola :44:

Haftaya yolcuuu

Eee artık o yemın torenı anını anlatırsn ben gidemedim ya hala içmde ukte kaldı[/QUOTE]

Bende gitmiştim
Çok heycanlı birlşey tek düşündüğüm sarılmaktı görünce bir yandan annesi bir yandan ben atladım çok komikti
Birden bize gidin diye bağırdı şok olmuştum
Megersem komutan sarılırsanız izin kağıdı almadan önce sırayı bozarsanız evciye çıkarmam demiş
Sonra dayanamayıp sarılmıştı oof çok güzeldi
Bildiğimiz titriyorduk
Arkadaşları geldi sonra kavuştun dediler

Seven insan kıskanır felsefesini baya bi benimsemiş senin bu arkadaşş:))
Cook kendi annesinden babasından kıskanır beni :44: ama temiz kalpli cocugum yaaa, bende aynı o sekil oldugum içiin aşırı kıskanc oldugum için cok iyi anlasıyoruz birbirimizin kıskanacagı seyleri yapmıyoruz hos oluyor

Anlatırım canım merak etme videosunu da cekicem yemin ederken yürürken falan yerini hizzasını falan hep söyledi bana kamerayı hep ona yakınlastırcam [/QUOTE]

Zuuuuum yapp bol bol:)) benımknı de annesigl faalan çekmişler izledim çocukceğiz şapkayı takınca yüzünün yarısı gozukmuyordu yemın ederim,nasıl taktıya oyle anlamadım bide bizimki ortalarda değildi tam kenardaydı şansa o yzden videoda gozukmuşş güzelce

Canım aman dikkatli olun hız yapmayın allah yardımcınız olsun:26::26:

evet sekerim gece ugrarım uyumam artık 1 hafta boyunca hic uyumamayı düsünüyoruz vallahi

Bende gitmiştim
Çok heycanlı birlşey tek düşündüğüm sarılmaktı görünce bir yandan annesi bir yandan ben atladım çok komikti
Birden bize gidin diye bağırdı şok olmuştum
Megersem komutan sarılırsanız izin kağıdı almadan önce sırayı bozarsanız evciye çıkarmam demiş
Sonra dayanamayıp sarılmıştı oof çok güzeldi
Bildiğimiz titriyorduk
Arkadaşları geldi sonra kavuştun dediler
[/QUOTE]
anamm nasıll heyecanlandım bak simdii ben utanırım cocugun üstüne atlayamam hemen abisi var annesinden falanda cekinirim kac saat beklemistiniz yemini cook sürmüyor dimi yürüyüsleri yeminleri falan hemen gelsin yanımıza yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…