gece cıkarmısınki canım normalde, e yani yüzüğünü cıkarmamanı istmeesi gayet normal cokda kıskanc degilmişki balım[/QUOTE]Birbirinizi yıpratmayın tatlım böyle yapıp.
Benimki de geçe çıkmamı izin vermez.Yüzüğüm parmağımda olsun hep ister.Aşırı kıskanç değildir.Ama ben bu kadara boğuluyorum yani
gece cıkarmısınki canım normalde, e yani yüzüğünü cıkarmamanı istmeesi gayet normal cokda kıskanc degilmişki balım
waaay sizde ne cevherler varmıs megeer kız benim garibim bile o kadar detaya girmiyo kıyafetlerini ne giydiğini çek demiyo bugün ne giydin diye sormuyo bile cıktıgımda anaam fenaymıs :) gerci senin baban bilmiyor sanırım cıktıgn oldugunu ondanmı devamlı takmıyorsun canım[/QUOTE]Bazen çıkarım canım
Yüzüğü takmayı unutuyorum oo sert oluyor
Günlük tutuyorum ne giydiğimi yazıyorum günlük beyfendinin isteği üzerine hatta resim çek demişti yok artık 15 ay her gün nasıl çekiyim dedim daha var kıskançlıkları facebookdaki tüm erkekler silindi bende kızdım sende kızları sileceksin dedim sildi
Dha var da şuan hatırlamıyorum
hosgeldin bebegiim iyiyiz tokatta hicbisey yok hava güzel bi göremedik karı yahuuuu sen nasılsınKızzzlarr İstanbul kar altında hayatt felç...Sizin oralarda nasıl havalar ??? Nasılsınızz huhuu
hosgeldin bebegiim iyiyiz tokatta hicbisey yok hava güzel bi göremedik karı yahuuuu sen nasılsın
iyiyim canım askerinin yemin töreni yarın degilmiHoşbuldukkk tatlım.Sabah evden çıkarken hiç bir şeyt ypoku şimdi bembeyaz her yer trafik felç zor attım eve kendmi yaaİyiyim canımm sen nasılsın
iyiyim canım askerinin yemin töreni yarın degilmi
EvettAma ben gidemiyorum offfffffff offfff.Dün konuştuk varya içim o kadar kötüki...Zaten gitmemi istemiyordu havada berbat burda ki zaten gidemicem...Evci iznine çıkıcakta allahtan 2 günde olsa rahat rahat babasından falan arıycak msnden görücem....Tek tesellim bu...
canım üzülme ne güzel yüzünü görceksin işte msn dende olsa sevinmen lazım yollar cok fena gitmediğin cok iyi olmuş bende nasıl gidicem diye düsünüyorum kara kara
Daha 1 hafta var seninkine tatlım yollar açılır merak etme :)) Gidemiyceğime çok üzülüyorum ama gitmek istesem zeten bu havada gidemiycektim...Yapacak bir şey yok artık
valla 1 haftaya daha kötü olmasında yollar şükret canım haline 1 bucuk ay kaldı yanında o zaman izni olucak 1hafta
Evet ama yetmiycek biliyorum...Ya kafasına girmişler orda dün bana beni bekliyceksin dimi dedi sesi o kaadar hüzünlüydi ki...Tabiki sevgilim falan dedim bende ama aptal tipler var işte mal mal konuşuyolar
gülşenin sevgiliside öyle diyormuş beni bekliyceksin dimi unutma beni falan :44: askerlk psikolojisi canım benim kıyamam yaa.. insallah benmkide böyle düsünmüyordur
Söyleynce ilk bizimle paylaşş Kamilee:)
Ben geldm kızlar nerdesnzz:)
Bizim hiç bir sorunumuz yoktu ya hiç sormamıştı böyle bir şey...O psikolojiyed girmedi Allaha Şükür beklemiyceğimi düşünmüyo tabikii ama sorması bile şaşırttı beni :26:
canım ordaki askerlik psikolojisi nasıldır kim bilir aralarında neler konusuyolardır askerinde etkilenmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?