92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bizimde sakalasmalarımız vardır böyle herkes panik yapar noluyo kavga etmeyin durun diye oysaki sakalasıyoruz anlamıyorlar

Kızlarr bu arada laf aramızda ama kISA DÖNeMLERE uyuz oluyorum.Sanki çokmuş gibi nasıl geçicek 155 gün bilmem ne diyolar ya...Sinirimi fena bozuyolar sizce ?

anamm bi yerden alan Allah bi yerdende veriyor cok sükür yaa nasıl aglamıstım yemin töreni ertelenince olsun her iste vardır bi hayır biter eda üzülme herkesle birlkte gecicek ustaya seninkide

Cerencim erken geçicek diye sevinme gittiği yere göre rahat eder veya etmez.
Mervenin ki erken gitti ama bir sürü zahmet çekti o tamamen şans

Kızlarr bu arada laf aramızda ama kISA DÖNeMLERE uyuz oluyorum.Sanki çokmuş gibi nasıl geçicek 155 gün bilmem ne diyolar ya...Sinirimi fena bozuyolar sizce ?
tabii yaaa ümüğünü sıkasım geliyor bazılarının yaa neyse.. ben onların topiğine bi girdim girmez olaydım isyanlar ağıtlar gözyaslarııı sitemler.. Abi napıyonuz yaa kendinizdemisiniz yok bu gece ilk defa sensiz yatıcam ölüyorum bilmem ne 12 saattir sesini duymuyorum yaa gidin yatın uyuyun biz neyiz burda yaa bizde canız ha!

anamm bi yerden alan Allah bi yerdende veriyor cok sükür yaa nasıl aglamıstım yemin töreni ertelenince olsun her iste vardır bi hayır biter eda üzülme herkesle birlkte gecicek ustaya seninkide

Aynen tatlım yeri güzel olsunda şöyle edirne kırklareli hiç olmadı ankara falan bana yakın olsun da oda yeter bana

Off aynen ya bende bakıyorum arada yok sensiz 150 günüm kaldı bilmem ne lan zaten 155 gün gözünü aç kapa geçer anam ne kasıyosun dimi....Gıcıklar ya..

Cerencim erken geçicek diye sevinme gittiği yere göre rahat eder veya etmez.
Mervenin ki erken gitti ama bir sürü zahmet çekti o tamamen şans
he ya bide o var komutanı rahat yer demis ama bilmiyorum gidip görmeden inanmam ben diken üstündeyim her zamanki gibi :18:

Kısa dönem meselesine gelince ben şöyle düşünüyorum
Bizin onları anlamamız onalrında bizim anlamamız sanırım mümkün değil.
Bende gıcık oluyorum bizden sonra gelip erken bitirmelerine ama şuda bir gerçek kısa dönem gitse ben üzülmeyecekmiydim üzülecektim şuan günüm bu kadar fazla diye kızıyorum

Son düzenleme:
349. dönem topiğine gir isyanları oku ben bile gittiği ilk gün bu kadar isyan etmemistim benim safagım sizinkinin yarısını 2 katlar beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…