92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben geçen okudum hatta okumakla da kalmadım yazdım
Yapmayın böyle dedim şansızın kıymetini bilin dedim artı şafagımı yazdım
bende yazdım yapmayın etmeyin diye ama varya şu insanlar yanımda olsa ben şu psikolojideyken aglayıp sızlasa agzına bir carparım birde yer carparr yemin ederim

Kızzlar benim çıkmam lazım kuzenim geldi 1 saatlik yolu 4 saatte gelmiş.Bu İstanbul trafiğinin taaa..... neyse küfür etmiyim şimdi.Öpüyorum hepinizi girerim yine bi ara burda olursanız dertleşirik

Valla bilmiyorum tatlım bu kadar sık sık girmsek te arada evlilik nişan falan olaylarını birbirimze yazarız özel mesaj atarız olmadı.O kadar destek oluyoruz burda birbirimizr unutulur mu 15 aydan sonra..

ben kopmak istemem paylasılan onca seyden sonra kızlarr, 1bucuk 2 yıl sonra bi konu acarız eski safak kankaların topiği diye orda toplanırız bu seferde

İyiki yanında değiller ceren
Benim tanıdıklarım var teslli bile ettim
Zaten ben kendime şasırıyorumm
aglayıp sızlanıyolarmı bide yanında ahh gülsencim yazık degilmi sana vallahi üzüldüm bak hic teselli edemem ya düsündükce o pozisyonları basıma agrılar giriyor ha

Gülsen benimki piyadeymis havancı piyade daha yeni ögrendim hic sorma gereğide duymuyorum ha ne tuhaf bi insanım piyadeler dahamı rahat oluyor jandarmaya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…