bende yazdım yapmayın etmeyin diye ama varya şu insanlar yanımda olsa ben şu psikolojideyken aglayıp sızlasa agzına bir carparım birde yer carparr yemin ederimBen geçen okudum hatta okumakla da kalmadım yazdım
Yapmayın böyle dedim şansızın kıymetini bilin dedim artı şafagımı yazdım
15 ayın sonunda yine burda olurmuyuz acaba dagılmayalım kızlarrr beeAynen yavrum gıcık oluyorum ya bari 12 ay ya barii...... 15 ne ya...Of Allahım GEÇİCEK ama kızlar GEÇİCEK!!!! Başarıcaz bunu öyle yada böyle...
bende yazdım yapmayın etmeyin diye ama varya şu insanlar yanımda olsa ben şu psikolojideyken aglayıp sızlasa agzına bir carparım birde yer carparr yemin ederim
15 ayın sonunda yine burda olurmuyuz acaba dagılmayalım kızlarrr bee
Valla bilmiyorum tatlım bu kadar sık sık girmsek te arada evlilik nişan falan olaylarını birbirimze yazarız özel mesaj atarız olmadı.O kadar destek oluyoruz burda birbirimizr unutulur mu 15 aydan sonra..
aglayıp sızlanıyolarmı bide yanında ahh gülsencim yazık degilmi sana vallahi üzüldüm bak hic teselli edemem ya düsündükce o pozisyonları basıma agrılar giriyor haİyiki yanında değiller ceren
Benim tanıdıklarım var teslli bile ettim
Zaten ben kendime şasırıyorumm
ben kopmak istemem paylasılan onca seyden sonra kızlarr, 1bucuk 2 yıl sonra bi konu acarız eski safak kankaların topiği diye orda toplanırız bu seferde
grs canıımKızzlar benim çıkmam lazım kuzenim geldi 1 saatlik yolu 4 saatte gelmiş.Bu İstanbul trafiğinin taaa.....neyse küfür etmiyim şimdi.Öpüyorum hepinizi girerim yine bi ara burda olursanız dertleşirik
nisan dügün fotograflarımızı paylasırız ahh ahh gelecek dur gelecek o günlerrBencede güzell olurr
nisan dügün fotograflarımızı paylasırız ahh ahh gelecek dur gelecek o günlerr
Gülsen benimki piyadeymis havancı piyade daha yeni ögrendim hic sorma gereğide duymuyorum ha ne tuhaf bi insanımpiyadeler dahamı rahat oluyor jandarmaya göre
Merhabalar ben yeni katılıorummm kızlar bende aasker yareniyimm
Hey bebeklerr ben geldim ama yoksunuz galibaa
Yine tek ben varımm
Haha sen buranın nöbet tutan askerisin gülşencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?