Aynen öyle sevgilimin yanında bile bazen cepten topige bakıyorum
Bağımlılık yapıo ama cidden yaa bende giriyorum arada ceptende kanser oluyorum çok yavaş oluyoooYa bir şey sorucam canım bu yemin töreni kaç gibi oluyor sen bilirisn? Her yerde aynı mı değişiyomu?
Canım erken başlıyor.Yanlış hatırlamıyorsam 9 da başlıyordu
Aa öylemi.O zaman 1-2 saat sürse birliğe gidip eşyalarını alması evci iznine çıkması sıra zart zurt alaydan 1 -2 gibi mi çıkabilir?acepp ? gidemiyorum ya merak ediyorum babasından faan arar artıkBirde akşam msn e girebilsede yüzünü görsem benden mutlusu olmaz herhalde.
Canım çıkışı uzun sürebilir izin kağıdı imzalatıcak falan geç ararsa telaş yapma akşam msne girer tatlım üzme kendini görürsün
Sormadım kaçta tören diyede...Gidemiyorum ya sinirlerim bozuk hiç açmak istemiyorum o konuyu...Evet yüzlerce asker çıkıcak aynı anda uzun sürer...Off off ne zor işler bunlşar ama tek yaptığımz beklemek sabretmek zatenbSen nasılsın canım? Gitmedi dimi askerin burda?
Canım haklısın ama elinde olsa eminim giderdin.
Yol benim için çok stresli geçmişti.
Hiç uyumadım annesiyle sohbet ettim tüm gece sonrada hasta oldum
Seni 5 gibi kesin arar canım hatta daha önce arar diye tahmin ediyorum.
Yanımda canım gitmedi henüz
Evet ah elimde olsaydı...Zaten gitmeye kalksaydım şuan yollar felç gidemezdim son dakika..Bu karda kışta oda gitmemi istemezdi zaten..Hayırlısı diyorum ne diyelim artık. Olsun tatlım sonunda kavuşmak vardı ama... Ohh bol bol hasret giderin.Biraz talihsiz olmuş sizin bu izin olayları galiba ama olsun her şeyde bir hayır vardır...Artık pollyanna oldum valla.Kötü şeylerden bile iyi şeyler çıkarıp duruyorum saf bişey oldumm
Bende aynen öyle oldum.
Artık herşey sıradan geliyor.
Olabilir diyorum.
İnsan bir süre sonra sanırım herşeye alışıyor.
Düşüne düşüne kafayı yiyorsun çünkü haberlere doru düzgün bakmayan ben son dakika haberlerini takip ediyorum.Garip bir süreç askerlik. Sabırsızımdır ben ciddi anlamda herşey olsun bitsin isterim ustasını öğrenene kadar canım çıktı bekle bekle en sonunda ögrendik şükür:26:Yapmam dediğin herşeyi yaptırıyor insana
Aynen öyle.Ben hayatımda benim kadar sabırsız bir ,insan görmedim tanımadım...Bu yüzden çok kaybettim çok sorunlar yaşadık sevgilimle..Ama sonra sabrın selamet olduğunu anladım.Ve askerlik sabırda son NOKTA zaten...Ama Allah sabrınıda veriyor..Bir yerden alıyor bir yerden veriyor.Bu askerlik bittiğinde sevgilinle çokkk mutlu olucaksınız görüceksin tatlımmmm .Çünkü en önemli engel bence bir erkeğin hayatında askerliktir.İş ve evlilik açısından.Biz öyle düşünüyoruz.Ve kaldırıyoruz.Sizinde böyle olucak.Başladık ve Biticekk
Evet aynen öyle tatlım
Erken gitmediği içim şuan çok pişman.
Askerlik çok önemli büyük bir engel
Benimkide ertelediği için pişman ama yaşımız küçük daha 22 yaşında sevgilim zaten :) Hayırlısı artık hpimiz için
Evet tatlım benimki 88 li
Çokta büyük değilmiş yani 4 sene falan ertelemiş sanırım.Demek ki buymuş hayırlı olan sen kaçlıydın ?
Evet canım ama yaştan dolayı 2 dönem attı şubatta başvurdu ağustosta gitti yani göndermediler ağustosta sonunda yeri belli oldu
89 luyum canım
ooo evlilik yaşın gelmişŞaka bir yana hayırlısı olsun her şeyin ideal yaş 23-24 bence zaten...Ne diye acele ediyorsak
Valla ben etmiyorum
Bu gidişle ben 2015 gelini olurum
Bana kalsa ben çocuguda 35 yaşında yaparım.
Ben bekarlık özgülüktür diyenlerdenim
Ama bekarlıkta bir yere kadar yahu 8 sene olmuş artık evlenmek lazım cidden lazım
Haha tama işte 2015 ideal sizin içinbenimki 2014 şubatta gelicek valla biz 2014 sonu gibi söz yaparız anca Bak bir laf duydum geçenlerde canım 'Bekarlık sultanlıksa evlilik imparatorluktur.' nasıl ama
Yalan o inanma insan sevmese çekilir dert değil evlilik.
Evde çalış işte çalış yemek yap çamaşır yıka evi temizle falan bitmez
Canım biz arayı az istyoruz nişanla düğün arası 3-4 ay olsun istiyoruz
Evet zor ama sevgi saygı aşk olduktan sonra güzeldir be evlilikteAyy benim annemde öyle diyor arası az olmalıymış uzatılmamalıymış nişan..Aslında en mantıklısı ama işte yaştan dolayı bende sorun.Benim söz olayı zaten sırf babam öğrensin ciddi olsun olay diye yaparızz.Gizle gizle canım çıktı 4 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?