92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Nerede bu kızlar???... Asker topikleri niye boş???... Millet mehtapta mı?? Ben niye sıkılıyorum??? Offf ahiret soruları gibi oldu

Hosgeldin hesnaaa:) yok yok ben de cok ama cokk sıkılıyorum bir tek sen degilsin de artik bıktım off pof demekten:) daha 300 kusurlardayimmmm;(

Sen de hoş geldin canım... Senin adın neydi tanışmış olalım beni herkes bildiği için asker topiklerinde

Aaaa çok güzelmiş Benimki de Ankarada ama ben İstanbuldayımm:26:

Hahahaha tam tersi desene bizim Derinsu ile olduğu gibi... Ben de Ankara dayım ama eşim İstanbulda maalesef... Derinsu da senin gibi... Hatta dalga geççiyorduk kocişlerin yerini değiştirelim diye

Gelip gitmiyor musun canım sen??:44:

Aaa İnanmıyorum vallahi değiştirsek ne güzel olur ya

Ben de geliyorm canım ayda 1 gibi tam ayda da değil de 40 günde bir gibi ayarlamaya çalışıyoruz Orduevinde olduğu için hafta sonları bazen çıkamıyor , hiç çarşıya çıkmıyor direk evciye çıkıyor o şekilde bir düzen kurduk Düzenszlik içinde dzen

Benim eşim çarşıya da çıkıyor evciye de hatta geçen haftakinde cumaya çarşı yazdırdı komutanı sağolsun cuma sabahtan görüşmüştük...

Değiştirelim valla ne iyi olur

Meraba :) Normalde bu topikte hiç görmemiştim sizi...Gerçi bende 92/4 üm ama burda takılıyoruzz

Ben genelde her topikte taqkılıyorum ama Şafak kaç topiği asıl mekan Şafak tablomuz var ya orda onu attırıyorum...

Deneyimli asker yareni

Canım ben kaçıyorum sabah erken uyanacağım iyi geceler

Anladım tatlım iyiymiş.Eda ben bu arada askerin İStanbulda sanırım okudumda bende İstanbulda yaşıyorum.Nerede askerlik yapıyor istanbulda?

Deneyimli asker yareni

Canım ben kaçıyorum sabah erken uyanacağım iyi geceler

Deneyimlendik valla İyi geceler canım

Anladım tatlım iyiymiş.Eda ben bu arada askerin İStanbulda sanırım okudumda bende İstanbulda yaşıyorum.Nerede askerlik yapıyor istanbulda?

Ben de Hesna canım memnun oldum Eşim Kuleli Askeri Lisesinde yapıyor askerlik seninki nerede.... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…