hafta sonu evci yaniii ne güzel canımmmm
Nerede bu kızlar???... Asker topikleri niye boş???... Millet mehtapta mı?? Ben niye sıkılıyorum??? Offf ahiret soruları gibi oldu
Hosgeldin hesnaaa:) yok yok ben de cok ama cokk sıkılıyorum bir tek sen degilsin de artik bıktım off pof demekten:) daha 300 kusurlardayimmmm;(
Sen de hoş geldin canım... Senin adın neydi tanışmış olalım beni herkes bildiği için asker topiklerinde
Bak simdi hatirlaticam kendimi tanistik daha evveel:)) buse ben esim askerde benim de :)
Tanıştığımızı hatırlıyorum tabii evliyim ama o kadar bunamadım dahaHatta mesajlaşmıştık.... Ama adını söylememiştin
Senin eşin nerede canım sen de gidebiliyor musun evciye ara ara
İstanbulda eşim, ara sıra gidiyorum 2 aya bir işte.... Geçen hafta evci iznindeydik hatta.... Senin eşin nerde canım
Aaaa çok güzelmişBenimki de Ankarada ama ben İstanbuldayımm:26:
İyi akşamlar arkadaşlar...
Hahahaha tam tersi desene bizim Derinsu ile olduğu gibi... Ben de Ankara dayım ama eşim İstanbulda maalesef... Derinsu da senin gibi... Hatta dalga geççiyorduk kocişlerin yerini değiştirelim diye
Gelip gitmiyor musun canım sen??:44:
İyi akşamlar canım hoşgeldin...
Aaa İnanmıyorumvallahi değiştirsek ne güzel olur ya
Ben de geliyorm canım ayda 1 gibi tam ayda da değil de 40 günde bir gibi ayarlamaya çalışıyoruz Orduevinde olduğu için hafta sonları bazen çıkamıyor , hiç çarşıya çıkmıyor direk evciye çıkıyor o şekilde bir düzen kurdukDüzenszlik içinde dzen
Meraba :) Normalde bu topikte hiç görmemiştim sizi...Gerçi bende 92/4 üm ama burda takılıyoruzz
Benim eşim çarşıya da çıkıyor evciye de hatta geçen haftakinde cumaya çarşı yazdırdı komutanı sağolsun cuma sabahtan görüşmüştük...
Değiştirelim valla ne iyi olur
Evet bir süre geçtikten sonra bzde o şekilde yapacağız inşallah şuan daha yeni
Ben genelde her topikte taqkılıyorum ama Şafak kaç topiği asıl mekanŞafak tablomuz var ya orda onu attırıyorum...
Benim eşim çarşıya da çıkıyor evciye de hatta geçen haftakinde cumaya çarşı yazdırdı komutanı sağolsun cuma sabahtan görüşmüştük...
Değiştirelim valla ne iyi olur
Ben genelde her topikte taqkılıyorum ama Şafak kaç topiği asıl mekanŞafak tablomuz var ya orda onu attırıyorum...
Deneyimli asker yareni
Canım ben kaçıyorum sabah erken uyanacağım iyi geceler
Anladım tatlım iyiymiş.Eda ben bu arada askerin İStanbulda sanırım okudumda bende İstanbulda yaşıyorum.Nerede askerlik yapıyor istanbulda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?