Ben babamdan gizli 8 senedir çıkıyorum
Sözde gizli herşeyin farkında
Ben açıkcası kısa olması taraftarıyım her kafadan bir ses çıkıyor o dönemlerde ben sıkıntıyı sevmem gerek yok
Aynen o konuda haklısın herkes her şeye karışıyor falan zor dönemler...Vay be 8 sene gizlemek mi harikaymışTabiii ki farkındadır Benimkide çakıyo da bilmemezlikten geliyo askerden gelsin söyleyeceğum Sizde öyle yapınnnn
Ben sorunca sadece gülüyorum
Babam tahmin ediyordur doğru zamanı beklediğimi annemle kardeşime sorup duruyormuş
Babam bana ne zaman evleniyosun falan diye espri yapıyor düşün .Aynen sorunca bende gülüyorum artık eskiden saçmalama falan diyodum.Alışsın artıkTabiiki biliyolarda işte maksat gıcıklık bilmemezlikten geliyorlar Seninkide biliyodur tabisii Tatlımm ben kaçıyorum uyucamm tabiii uyuyabilirsem şafaklarda attı gerçi saymıyorum ama seviniyorum işte her attığında.Öpüyorum seni yarın yine yakalarım seni burda zatenn iyi gecelerr
Aynen yavrum gıcık oluyorum ya bari 12 ay ya barii...... 15 ne ya...Of Allahım GEÇİCEK ama kızlar GEÇİCEK!!!! Başarıcaz bunu öyle yada böyle...
Günaydinnnn kizlarrr
Kızçeleriim nerelerdesiniiz
Canım neden aramadı acaba bak bende merak ettim annesinin babasının yada kardesinin telefonunu biliyormusun ki:26:Tatlımm ben burdayım ama kötüyüm...Sevdiceğim hala aramadı üstelik bugün evciye çıkıcaktı törenden sonra
Canım neden aramadı acaba bak bende merak ettim annesinin babasının yada kardesinin telefonunu biliyormusun ki:26:
Hımm herşeyin hayırlısı tatlım komando mu ?
jandarma komando diye geçiyor canım ama şimdi santralde
Hım iyimiş tatlım benimkide jandarma ama cezaevi jandarması olucak ustaya geçince
evet canım çok şükür rahatız
hadi hayırlısı bakalım
yemin töreni bugün müydü canım sizin?
Evet tatlım bugündü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?