92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben babamdan gizli 8 senedir çıkıyorum
Sözde gizli herşeyin farkında
Ben açıkcası kısa olması taraftarıyım her kafadan bir ses çıkıyor o dönemlerde ben sıkıntıyı sevmem gerek yok

Aynen o konuda haklısın herkes her şeye karışıyor falan zor dönemler...Vay be 8 sene gizlemek mi harikaymış Tabiii ki farkındadır Benimkide çakıyo da bilmemezlikten geliyo askerden gelsin söyleyeceğum Sizde öyle yapınnnn

Ben sorunca sadece gülüyorum
Babam tahmin ediyordur doğru zamanı beklediğimi annemle kardeşime sorup duruyormuş

Ben sorunca sadece gülüyorum
Babam tahmin ediyordur doğru zamanı beklediğimi annemle kardeşime sorup duruyormuş

Babam bana ne zaman evleniyosun falan diye espri yapıyor düşün .Aynen sorunca bende gülüyorum artık eskiden saçmalama falan diyodum.Alışsın artık Tabiiki biliyolarda işte maksat gıcıklık bilmemezlikten geliyorlar Seninkide biliyodur tabisii Tatlımm ben kaçıyorum uyucamm tabiii uyuyabilirsem şafaklarda attı gerçi saymıyorum ama seviniyorum işte her attığında.Öpüyorum seni yarın yine yakalarım seni burda zatenn iyi gecelerr

Görüşürüz canım öptüm seni

Günaydın Kızlarr

21 aralık muhabbeti bugünün sonunda bitmesi dileğiyle

Son düzenleme:
Canım neden aramadı acaba bak bende merak ettim annesinin babasının yada kardesinin telefonunu biliyormusun ki:26:

Aradı tatlım aradı demin çok üzgünüm sesi o kadar kötüydü ki..Annesi babası gelememiş yollar felç olduğundan İstanbulda kendi arabalarıyla gidiceklerdi. Kar buz gidememişler..Bilette bulamamışlar son dkakika...SEvgilim baya buruktu...Rahatlattım dedim ya yolda bişey olsaydı hayırlısı böyleymiş falan..Sesimi duyunca rahatlamış allahtan..Yorulmuş zaten ayakta beklemişler kaç saat güzel geçmiş ama tören.İnş yarın çarşıya çıktığında görücem yüzünü baya kilo aldım diyo kendi zapzayıftır normalde Sizde yolda dikkat edin cerencim haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…