92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet canım gerçekten şanslıyız acemiliği de İzmir deydi.... Senin askerin de çok yakınmış sana gidip geliyor musun :44:

Yok aslında pek yakın deil İstanbul ÇAnakkale arası 6 buçuk saat maalseff..Ve zaten yeni asker...Bugün yemin töreni vardı ama gidemedim maalesef

Yok aslında pek yakın deil İstanbul ÇAnakkale arası 6 buçuk saat maalseff..Ve zaten yeni asker...Bugün yemin töreni vardı ama gidemedim maalesef

O kadar var mı yaaa İstanbul Ankara arası bile 5 saat :44:Niye gidemedin canım ailen mi izin vermedi

O kadar var mı yaaa İstanbul Ankara arası bile 5 saat :44:Niye gidemedin canım ailen mi izin vermedi

Annem biliyor.Ama babam bilmiyor...Yol 6 saat ve İstanbul kar altında söylemiştir eşin zaten Yollar falan çok kötü ve annem saolsun izin vermedi aklı kalırmış...Ondan sebep.Kar sebebiyle ailesi bile gidemedi...

Annem biliyor.Ama babam bilmiyor...Yol 6 saat ve İstanbul kar altında söylemiştir eşin zaten Yollar falan çok kötü ve annem saolsun izin vermedi aklı kalırmış...Ondan sebep.Kar sebebiyle ailesi bile gidemedi...

Anladım canım tabii zor uzak olunca bir yandan hava şartları... Neyse dağıtım iznine gelirse görüşürsünüz

Hesna canim benim kuzenimde kulelide yapti askerligini kantinciydi

Yaa benim eşim de kantinci Hatta geçen hafta sabahtan öğleye kadar birlikte yaptık askerlik kantinde, komutanlar bile güldü, dediler kulelide eşiyle askerlik yapan ilk sizsinizdir diye Güzel bir anı oldu bize...

Yaa benim eşim de kantinci Hatta geçen hafta sabahtan öğleye kadar birlikte yaptık askerlik kantinde, komutanlar bile güldü, dediler kulelide eşiyle askerlik yapan ilk sizsinizdir diye Güzel bir anı oldu bize...

Aaa ne guzelll ama kantincilerin isi zor cok iyi hesap yapmasi lazim kuzenim asiri rahatti iki tane telefonu vardi surekli internete giriodu

Aaa ne guzelll ama kantincilerin isi zor cok iyi hesap yapmasi lazim kuzenim asiri rahatti iki tane telefonu vardi surekli internete giriodu

Evet zor yönleri var en zoru mal taşımak yoruyor sonuçta ama hesap kitap işleri tam benim eşime göre onda sıkıntı yaşamıyor diğer kantindeki askerler de hep eşime yaptırıyorlarmış rica minnet... Telefonu da var arka tarafa geçiyor konuşuyoruz falan internete de giriyor rahat yani memnunuz bir de zaman çabuk geçse sıkıntı yok...

Zamanda su gibi akip gecer insallah canim
merhaba kızlaar ben geldim saatler 00.00ı gösteriyor yeni bir güne merhaba diyelim degilmi

Tatlimmm hosgeldinnnn yeni gun cabuk gecccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…