Deneyimlendik vallaİyi geceler canım
Ben de Hesna canım memnun oldumEşim Kuleli Askeri Lisesinde yapıyor askerlik seninki nerede.... :44:
Wayy üsküdarda demek güzel yer valla çok şanslısınız :)) Benim sevgilim çanakkalede :)
Evet canım gerçekten şanslıyız acemiliği de İzmir deydi....Senin askerin de çok yakınmış sana gidip geliyor musun :44:
Yok aslında pek yakın deil İstanbul ÇAnakkale arası 6 buçuk saat maalseff..Ve zaten yeni asker...Bugün yemin töreni vardı ama gidemedim maalesef
O kadar var mı yaaaİstanbul Ankara arası bile 5 saat :44:Niye gidemedin canım ailen mi izin vermedi
Annem biliyor.Ama babam bilmiyor...Yol 6 saat ve İstanbul kar altında söylemiştir eşin zatenYollar falan çok kötü ve annem saolsun izin vermedi aklı kalırmış...Ondan sebep.Kar sebebiyle ailesi bile gidemedi...
Anladım canım tabii zor uzak olunca bir yandan hava şartları... Neyse dağıtım iznine gelirse görüşürsünüz
Hesna canim benim kuzenimde kulelide yapti askerligini kantinciydi
Yaa benim eşim de kantinciHatta geçen hafta sabahtan öğleye kadar birlikte yaptık askerlik kantinde, komutanlar bile güldü, dediler kulelide eşiyle askerlik yapan ilk sizsinizdir diye Güzel bir anı oldu bize...
Aaa ne guzelllama kantincilerin isi zor cok iyi hesap yapmasi lazim kuzenim asiri rahatti iki tane telefonu vardi surekli internete giriodu
merhaba kızlaar ben geldim saatler 00.00ı gösteriyor yeni bir güne merhaba diyelim degilmi
İyiyim canım sen nasılsın?
merhaba kızlaar ben geldim saatler 00.00ı gösteriyor yeni bir güne merhaba diyelim degilmi
Zamanda su gibi akip gecer insallah canimEvet zor yönleri var en zoru mal taşımak yoruyor sonuçta ama hesap kitap işleri tam benim eşime göre onda sıkıntı yaşamıyor diğer kantindeki askerler de hep eşime yaptırıyorlarmış rica minnet...Telefonu da var arka tarafa geçiyor konuşuyoruz falan internete de giriyor rahat yani memnunuz bir de zaman çabuk geçse sıkıntı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?