bomba gibiyim! cok iyiyim benimki aramadı ama olsun moralim yerinde son 6 gün sekerim ben iyi olmıyımda kim iyi olsunHoşgeldin Canım
Nasılsın
bomba gibiyim! cok iyiyim benimki aramadı ama olsun moralim yerinde son 6 gün sekerim ben iyi olmıyımda kim iyi olsun
sen nasılsın bebeğim
bugün hicbiriniz yoktunuz artık daha az görüsebiliyoruz sankii :18:İyiyim canım bendee
bugün hicbiriniz yoktunuz artık daha az görüsebiliyoruz sankii :18:[/QUOTE]
Canım ben bugün full dışardaydım.Sabah yazdım kimse yktu edadan başka adını umarım doğru hatırlıyordumdur:44:
evet canım adı eda, bu arada merakımdan çatır çatır çatlıyorum bizim topicten nesil var yemn törenine gitti bugün nasıl gecti neler oldu acaba
Canım 2 gün onları mehtap bekliyor sanırım evciye çıkacaktı aileleri olacağı için öyleydi diye hatırlıyorum sanırım fazla baş başa kalamazlar belkide kalırlar bilemiyorum:44:
bilmiyorumki canım :44: gülsen ben 93/1 topiğini acmak istiyorum yaa azcık bizede moral olsun vallahi bak ne dersin acıyım mı simdi
şubatın sonlarına dogrumu gidiyorlardı.. yaa sizin konuda 2 ay öncesinden acılmıs fenamı ecük keyfimiz yerine geliir onlar doluşurlar zaten şubatta falanCanım şuan için çok erken şubat başı gibi aç derim veya ocak sonunda aç derim
şubatın sonlarına dogrumu gidiyorlardı.. yaa sizin konuda 2 ay öncesinden acılmıs fenamı ecük keyfimiz yerine geliir onlar doluşurlar zaten şubatta falan
Amma kararsız kaldın ha ocaga girdik sayılır tamam acıyım herkesten önce davranmak istiyorum ondan bide moralimiz düzelirr yaa dur toparlıyımda acıyım subatta farkedilir konu olsunCanım bizim konuda erken açıldı zaten açılınca söylediler erken diye kimse gelmedi son zamanlar genelde herkes gelemeye başlar sen bilirsin yinede canım ama bence tuğbanın sizin konuyu açtığı gibi açman daha doğru o ekimde açmış sende ocakta aç aman az kalmış zaten aç gitsin
Amma kararsız kaldın ha ocaga girdik sayılır tamam acıyım herkesten önce davranmak istiyorum ondan bide moralimiz düzelirr yaa dur toparlıyımda acıyım subatta farkedilir konu olsun
Sanırım konuyu açmaya gitti
Sanırım canım
300 ler mi zor geçti sana 200 ler mi canım?
Bana en çok 400 ler zor gelmişti, Allahım nasıl bir işkenceydi... Kabullenememiştim eşimin askere gittiğini uzun bir süre yalnız yaşamam gerektiğini.... Ama 300lere geçince sık sık evci izni normal izin derken geçti, ama 200ler sanki daha kolay geçti... Eğer içinde çok izin mehtap varsa hepsi kolay geçiyorAma en çok 100ler zor geçiyormuş şimdi bir de onu deneyeceğim... Plakalara gelinceye kadar çok zorlandık diyorlardı arkadaşlar...
Ben en çok 300 lerde mehtap yaptım ama bana bitmedi bu 300 ler.
Evet 100 lere herkes çok sıkıntılı diyor yaklaşamadığımız için oraya daha onu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?