Ben de bilmiyorum 20 gün sonra başlayacak 100ler...
200 lerde daha çok mehtap yaptığım için daha kolay gibi geldi sanırım bana ama sonuçta hepsi zor yaa ölüyorsun bitirene kadar işte say say bitmiyor meret...
actım konuyu vallahi içim rahatladı gördükce keyfim yerine geliyor vallahii
100ler gecmiyormu canım yaa :26: ne zor ne zahmetli iş cok zor cokk sabrın sonuna gelmissindir sen şimdi beklemekten
Aynen öyle sayılardan insan nefret ediyor
Birde benim sevgilimin ailesi evlenin baskısı yapıyor hiç çekilmiyor
degilmi sayılarla bir bütün ayrılmaz parça haline geldik yaaAskerlik bitmeden mi evlenin baskısı yapıyorlarGelseydi öyle evlenseydik de sen de
Matematiğe küstüm
Askerlik bitmeden mi evlenin baskısı yapıyorlarGelseydi öyle evlenseydik de sen de
Matematiğe küstüm
gülsahcım sen napıyosun?
aceleye gelmesin yaa şu askerlik bi bitsin tadını cıkara cıkara yapın yanii yangından mal kacırır gibi o ney gızDiyorum zatende pek anladıklarını sanmıyorum
İlk sözleyelim sizi dediler herşey askerlik bitiminde dedim.
Şimdide 2015 iyi dedim geç geldi
Sanki onlar evlenecek
ebruli hep dikkatimi cekmiştir bende yapmak istiyorumİyiyim canim bende kardesime ebru seti aldikta ebru calismasi yaptim cok guzel oldu cok hosuma gitti
aceleye gelmesin yaa şu askerlik bi bitsin tadını cıkara cıkara yapın yanii yangından mal kacırır gibi o ney gız
degilmi sayılarla bir bütün ayrılmaz parça haline geldik yaa
Diyorum zatende pek anladıklarını sanmıyorum
İlk sözleyelim sizi dediler herşey askerlik bitiminde dedim.
Şimdide 2015 iyi dedim geç geldi
Sanki onlar evlenecek
Hee sayılarla yakın temas ilişki içerisinde olmaktan sıkıldım
Tamam anlaşıldı onlar torun istiyor demek kiCanın ne zaman istiyorsa o zaman evlen yaa bakma onun bunun dediğine...
Neyse kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçıyorum yarın erken kalkılacak, ev temizlenecek, aidat yatırılacak, akşama çalışmaya gidilecek... Ooooo ölme eşeğim ölme yatsam iyi olacak
Hepinize iyi geceler....
İyi geceler canıımHee sayılarla yakın temas ilişki içerisinde olmaktan sıkıldım
Tamam anlaşıldı onlar torun istiyor demek kiCanın ne zaman istiyorsa o zaman evlen yaa bakma onun bunun dediğine...
Neyse kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçıyorum yarın erken kalkılacak, ev temizlenecek, aidat yatırılacak, akşama çalışmaya gidilecek... Ooooo ölme eşeğim ölme yatsam iyi olacak
Hepinize iyi geceler....
seninki ne diyo bu durumaa sekerimSöz bende biter
Yok canım 2015 te evlencem banane
seninki ne diyo bu durumaa sekerim
ebruli hep dikkatimi cekmiştir bende yapmak istiyorum
kız masallah erkekler evlilikten kacar normalde seninkiini tebrik ediyorum aman nazar degmesinBen evet desem bugün evlenir
Biz 2014 istiyorduk ama yetiştirebileceğimizi sanmıyoruz şuan için yetiştirirsek 2014 yetiştiremezsek 2015 canım inşallah allahın izniyle
olur canım at valla bende ebruli kursuna gidebilirim kafamı dagıtmak için birebir valla cıkan desenlere bayılıyorumCok ze vkli canim yaaa bayildimm kurusun resmini ceker atarim
kız masallah erkekler evlilikten kacar normalde seninkiini tebrik ediyorum aman nazar degmesinzor bulunur böylesi kacırma vallahi benimkine sorarsan daha cok var canıım 40ımızda evlenicez..
Valla bebeğim hiç acele etme 4 4lük olsun herşey insallah 2014 e yetisir kasımda geliyor askerin degilmi hıımm zor sanki biraz ama insallah yetisir balım yaa
olur canım at valla bende ebruli kursuna gidebilirim kafamı dagıtmak için birebir valla cıkan desenlere bayılıyorum
kız masallah erkekler evlilikten kacar normalde seninkiini tebrik ediyorum aman nazar degmesinzor bulunur böylesi kacırma vallahi benimkine sorarsan daha cok var canıım 40ımızda evlenicez..
Valla bebeğim hiç acele etme 4 4lük olsun herşey insallah 2014 e yetisir kasımda geliyor askerin degilmi hıımm zor sanki biraz ama insallah yetisir balım yaa
olur canım at valla bende ebruli kursuna gidebilirim kafamı dagıtmak için birebir valla cıkan desenlere bayılıyorum
haklısın canım masallah 8 yıla merdiven dayamıssınızAçıkcası canım yetişceğini sanmıyorum hayırlısı:26:
Bir süre sonra ilişki ilerledikçe evlenmek istiyorsun artık yani bence herkes ister ben öyle düşünüyorum en azından:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?