92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aynen öyle sayılardan insan nefret ediyor
Birde benim sevgilimin ailesi evlenin baskısı yapıyor hiç çekilmiyor

actım konuyu vallahi içim rahatladı gördükce keyfim yerine geliyor vallahii
100ler gecmiyormu canım yaa :26: ne zor ne zahmetli iş cok zor cokk sabrın sonuna gelmissindir sen şimdi beklemekten

100lere bir gelseydim daha 20 gün var nerdeyse bir ay... Say say bitmiyor yapacak bir şey yok... Bekliyoruz....

Aynen öyle sayılardan insan nefret ediyor
Birde benim sevgilimin ailesi evlenin baskısı yapıyor hiç çekilmiyor

Askerlik bitmeden mi evlenin baskısı yapıyorlar Gelseydi öyle evlenseydik de sen de

Matematiğe küstüm

Askerlik bitmeden mi evlenin baskısı yapıyorlar Gelseydi öyle evlenseydik de sen de

Matematiğe küstüm

Diyorum zatende pek anladıklarını sanmıyorum
İlk sözleyelim sizi dediler herşey askerlik bitiminde dedim.
Şimdide 2015 iyi dedim geç geldi
Sanki onlar evlenecek

Sanki onlar evlenecek
aceleye gelmesin yaa şu askerlik bi bitsin tadını cıkara cıkara yapın yanii yangından mal kacırır gibi o ney gız

degilmi sayılarla bir bütün ayrılmaz parça haline geldik yaa

Hee sayılarla yakın temas ilişki içerisinde olmaktan sıkıldım

Sanki onlar evlenecek

Tamam anlaşıldı onlar torun istiyor demek ki Canın ne zaman istiyorsa o zaman evlen yaa bakma onun bunun dediğine...

Neyse kızlar muhabbet çok güzel ama ben kaçıyorum yarın erken kalkılacak, ev temizlenecek, aidat yatırılacak, akşama çalışmaya gidilecek... Ooooo ölme eşeğim ölme yatsam iyi olacak

Hepinize iyi geceler....

İyi Geceler Canım
Öptüm

İyi geceler canıım

Ben evet desem bugün evlenir
Biz 2014 istiyorduk ama yetiştirebileceğimizi sanmıyoruz şuan için yetiştirirsek 2014 yetiştiremezsek 2015 canım inşallah allahın izniyle
kız masallah erkekler evlilikten kacar normalde seninkiini tebrik ediyorum aman nazar degmesin zor bulunur böylesi kacırma vallahi benimkine sorarsan daha cok var canıım 40ımızda evlenicez..
Valla bebeğim hiç acele etme 4 4lük olsun herşey insallah 2014 e yetisir kasımda geliyor askerin degilmi hıımm zor sanki biraz ama insallah yetisir balım yaa

Cok ze vkli canim yaaa bayildimm kurusun resmini ceker atarim
olur canım at valla bende ebruli kursuna gidebilirim kafamı dagıtmak için birebir valla cıkan desenlere bayılıyorum

Açıkcası canım yetişceğini sanmıyorum hayırlısı:26:
Bir süre sonra ilişki ilerledikçe evlenmek istiyorsun artık yani bence herkes ister ben öyle düşünüyorum en azından:44:

olabilir canim kafan dagilir kizlar bu arada bugun sivastada yemin toreni vardiii ceren bide ben seninkinin ustalik yapacagi yerde askeri sinava girmistimmmmm

Açıkcası canım yetişceğini sanmıyorum hayırlısı:26:
Bir süre sonra ilişki ilerledikçe evlenmek istiyorsun artık yani bence herkes ister ben öyle düşünüyorum en azından:44:
haklısın canım masallah 8 yıla merdiven dayamıssınız hersry dilediğince olur insallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…