92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

olabilir canim kafan dagilir kizlar bu arada bugun sivastada yemin toreni vardiii ceren bide ben seninkinin ustalik yapacagi yerde askeri sinava girmistimmmmm
benimki temeltepedeymis bebeğim söylemismiydim ben daha önce hic hatırlamıyorum söyledim mi kıız ben sana, bugünde gülşahı buluyumda temeltepeyi soruyum egitim sıkımıymıs diycektim işe bak ya

benimki temeltepedeymis bebeğim söylemismiydim ben daha önce hic hatırlamıyorum söyledim mi kıız ben sana, bugünde gülşahı buluyumda temeltepeyi soruyum egitim sıkımıymıs diycektim işe bak ya

Baskasina yazdini gordum canim merkezdeymis carsiya yakinmis yazmissin sivas askeri yonden zararli bi bolge degil canim ama sporu felan vardirr carsisida cok pahali degil tabi iceriyi bilemem ama. Ben kotu bisi duymadim belki orduevine felanda veeerebilirler buraya gelince

biliyorum canım tanıdım seni az cok
banada öyle arada bi ugruyor işte ben nickimdede görüldüğü gibi depresif polyannayım biraz iyiki almısım bu nicki ha

Evet canım güzel senin nickin
Benimkinin gitmesi yaklaşıyor
Gerçi allah izin verirse izne gelecek yine ama çok alıştım burda olunca burda olmasına böyle dengem bir şaştı

bilmiyorumki canım yaa.. piyadeymis benimki sanmam ordu evine vereceklerini, rahatmıs yeri fakar tepe oldugu için sivasın en soguk yeriymis sıkı bi yer degilmis simdilik babamdan bunları ögrenebildim, işin garibi ne biliyormusun bende ziraat bankası sınavına geldiğim gün temeltepenin oralarda halamın evine gittim taburu gördük hicte tınlamadım göz ucuyla baktımmı bakmadımmı zor hatırlıyorum tuhaf valla bak

Evet canım güzel senin nickin
Benimkinin gitmesi yaklaşıyor
Gerçi allah izin verirse izne gelecek yine ama çok alıştım burda olunca burda olmasına böyle dengem bir şaştı
kac günü kaldı canım?
Bayadırda burda yaa zor olur senin için ne kadar kendini hazırlamaya calıssanda ayrılık vakti geldiğinde oturur kalbine bi taş o günleri hatırlamak bile istemiyorum gercekten cok zorr Allah sabır versin tüm asker yolu gözleyenlere

canim rahat olsunda sıkı giyinir termal iclikler satilio onlardan alabilirsin bak ne guzel halanlara gelir gorursun askerini

Amin canım Allah sabırların en büyüğünü versin hepimize
Önümüzdeki hafta gidicek

Aynen öyle olacak canım ama ocakta yine gelecek izin yazmış komutan
Bu arada içlik beyaz ve siyah giyebiliyorlar kızlar
siyah ney öyle kız kurt adam gibi beyaz alırım ben guzuma
ben cıkıyorum kızlar gec olduu yatıp uyumak istiyorum biran önce günes dogsunn, iyi geceler öpüldünüz

Canim varya gidicek olmasina kendi askerimden ayri kalicakmis gibi uzuluyorum cunku ayrilik cok zorr
ne kadar tuhafmıs daha izne gelmeden nasıll göndereceğini nasıl teslim edeceğini düsünüyosun hayat cok acımasız neyse ballarım üzülmeyin birgün günes bizim içinde dogacak.. gorsuruz

Canim varya gidicek olmasina kendi askerimden ayri kalicakmis gibi uzuluyorum cunku ayrilik cok zorr

siyah ney öyle kız kurt adam gibi beyaz alırım ben guzuma
ben cıkıyorum kızlar gec olduu yatıp uyumak istiyorum biran önce günes dogsunn, iyi geceler öpüldünüz

Saol gülşahcım
Bu sefer yolculamaya gitmiycem dayanamam çünkü
Crencim iyi geceler kurt adam olsada sorun olmaz
İçine giyiyorlar kimse görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…