benimki temeltepedeymis bebeğim söylemismiydim ben daha önce hic hatırlamıyorum söyledim mi kıız ben sana, bugünde gülşahı buluyumda temeltepeyi soruyum egitim sıkımıymıs diycektim işe bak yaolabilir canim kafan dagilir kizlar bu arada bugun sivastada yemin toreni vardiii ceren bide ben seninkinin ustalik yapacagi yerde askeri sinava girmistimmmmm
haklısın canım masallah 8 yıla merdiven dayamıssınızhersry dilediğince olur insallah canım benim
amin canım benimTeşekkür ederim canım amin
Hepimizin istediği gibi gönlünden geçen gibi olmasını nasip etsin Allah:26::26:
amin canım benim
mutlu günler cok uzak degil birazcık sabır polyanna moduma girdim gene
biliyorum canım tanıdım seni az cokBu mod çok güzel bir mod ben severim o modu
benimki temeltepedeymis bebeğim söylemismiydim ben daha önce hic hatırlamıyorum söyledim mi kıız ben sana, bugünde gülşahı buluyumda temeltepeyi soruyum egitim sıkımıymıs diycektim işe bak ya
biliyorum canım tanıdım seni az cok
banada öyle arada bi ugruyor işte ben nickimdede görüldüğü gibi depresif polyannayım biraz iyiki almısım bu nicki ha
bilmiyorumki canım yaa.. piyadeymis benimki sanmam ordu evine vereceklerini, rahatmıs yeri fakar tepe oldugu için sivasın en soguk yeriymis sıkı bi yer degilmis simdilik babamdan bunları ögrenebildim, işin garibi ne biliyormusun bende ziraat bankası sınavına geldiğim gün temeltepenin oralarda halamın evine gittim taburu gördük hicte tınlamadım göz ucuyla baktımmı bakmadımmı zor hatırlıyorum tuhaf valla bakBaskasina yazdini gordum canim merkezdeymis carsiya yakinmis yazmissin sivas askeri yonden zararli bi bolge degil canim ama sporu felan vardirr carsisida cok pahali degil tabi iceriyi bilemem ama. Ben kotu bisi duymadim belki orduevine felanda veeerebilirler buraya gelince
kac günü kaldı canım?Evet canım güzel senin nickin
Benimkinin gitmesi yaklaşıyor
Gerçi allah izin verirse izne gelecek yine ama çok alıştım burda olunca burda olmasına böyle dengem bir şaştı
bilmiyorumki canım yaa.. piyadeymis benimki sanmam ordu evine vereceklerini, rahatmıs yeri fakar tepe oldugu için sivasın en soguk yeriymis sıkı bi yer degilmis simdilik babamdan bunları ögrenebildim, işin garibi ne biliyormusun bende ziraat bankası sınavına geldiğim gün temeltepenin oralarda halamın evine gittim taburu gördük hicte tınlamadım göz ucuyla baktımmı bakmadımmı zor hatırlıyorum tuhaf valla bak
alırım tabi nerde satılıyor içlikler :26:[/B]canim rahat olsunda sıkı giyinir termal iclikler satilio onlardan alabilirsinbak ne guzel halanlara gelir gorursun askerini
kac günü kaldı canım?
Bayadırda burda yaa zor olur senin içinne kadar kendini hazırlamaya calıssanda ayrılık vakti geldiğinde oturur kalbine bi taş o günleri hatırlamak bile istemiyorum gercekten cok zorr Allah sabır versin tüm asker yolu gözleyenlere
alırım tabi nerde satılıyor içlikler :26:[/B]
simdi gene gidecek onu arıycaksın sudan cıkmıs balıga dönüceksin korkuyosun dimiAmin canım Allah sabırların en büyüğünü versin hepimize
Önümüzdeki hafta gidicek
tamam balım aslında bu geldiğinde alıp versem yaa iyi fikir :44:İc giyim magazalarinda av malzemeleri satilan yerlerde vardir canim alirsan rengine dikkat et asker yesilinden baska renk yasak olabilir
simdi gene gidecek onu arıycaksın sudan cıkmıs balıga dönüceksin korkuyosun dimi
Amin canım Allah sabırların en büyüğünü versin hepimize
Önümüzdeki hafta gidicek
siyah ney öyle kız kurt adam gibi beyaz alırım ben guzumaAynen öyle olacak canım ama ocakta yine gelecek izin yazmış komutan
Bu arada içlik beyaz ve siyah giyebiliyorlar kızlar
ne kadar tuhafmıs daha izne gelmeden nasıll göndereceğini nasıl teslim edeceğini düsünüyosun hayat cok acımasızCanim varya gidicek olmasina kendi askerimden ayri kalicakmis gibi uzuluyorum cunku ayrilik cok zorr
Canim varya gidicek olmasina kendi askerimden ayri kalicakmis gibi uzuluyorum cunku ayrilik cok zorr
siyah ney öyle kız kurt adam gibi beyaz alırım ben guzuma
ben cıkıyorum kızlar gec olduu yatıp uyumak istiyorum biran önce günes dogsunn, iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?