92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

O kadar emek verdin canim kesin guzel olmusturr

zaten bi bişey desin var ya yanar :) o kadar emek harcadım ama kıyamam yaa sen yeterki gönder diyor
haftaya ilk defa kurabiyede yapıp onunla birlikte göndericem tabi kurabiyeden haberi yok olsa kesin zehirlersin sen deyip dalga geçer benimle

bitti bitti sonunda canım :) çektim face attım hemen burayada koyayımda nasıl yükliyceğimi bilmiyorum ama :44:

Ahh feysim olsaydı ekleşirdik bakardım ama maleseff:) bende bilmiyorum ama gülşen kesn biliyodur o gelnce anlatsın sendde koy meraklandım yahuu:)

Kamile eline sağlık güzelim,sipariş alıyor musn ben siparş versem

aman yarabbim masallahh ne güzel olmus kendimden utandım bee nasıl yaptın kıız

sınavlarım başlamasaydı yapardım mervecim nolcak tabi ben usta oldum yaa sipariş alıyorum artık bunu annem görse gözleri dolar kesin zaten
teşekkür ederim cerencim zorda olsa bitti sonunda
kızlar yaa gözünüzde büyütmeyin ama cidden ben ilk defa ördüm hem kendim başladım hem kendim bitirdim düşünün yaniiiiii eminim sizde yaparsınız

anam yok be kamile bende iş yok yapmaya calıstım bi ara olmadı evde kalıcam ya bu gidisle neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…