ne kadar tuhafmıs daha izne gelmeden nasıll göndereceğini nasıl teslim edeceğini düsünüyosun hayat cok acımasızneyse ballarım üzülmeyin birgün günes bizim içinde dogacak.. gorsuruz
Kızlarrr günaydın..Bugün çarşımız var çok heyecanlıyım yüzünü görücem cameradan sevdiğimin...Tabi çıkabilirse...Bizde bu şans olduğu sürece yemekhaneye yazılır kesin bugünOff çok heyecanlıyım...
gunaydın güzellik görüsmüşsün askerinle
Kızlarr bu arada laf aramızda ama kISA DÖNeMLERE uyuz oluyorum.Sanki çokmuş gibi nasıl geçicek 155 gün bilmem ne diyolar ya...Sinirimi fena bozuyolar sizce ?
Merhabalar ben yeni katılıorummm kızlar bende aasker yareniyimm
Canım benım görmüşn askerini ay bende çarşı ıznınde gördüğmde nasıl heyecanlanmıştım anlatamam.Artık buluşmaktan ona canlı canlı bakıp dokunmaktan geçtim sesibni duymak yetiyo artı kameradan konuşmak çok büyük bi lux gibi geliyo:)Kızlarrr günaydın..Bugün çarşımız var çok heyecanlıyım yüzünü görücem cameradan sevdiğimin...Tabi çıkabilirse...Bizde bu şans olduğu sürece yemekhaneye yazılır kesin bugünOff çok heyecanlıyım...
Aynı ben aynı ben vallahi:) ya onları da anlayayım dıyorum ama 5 ay ya 5 ay bizimkinin 1/3ü çok sinir bozucuu çokk..
Canım benım görmüşn askerini ay bende çarşı ıznınde gördüğmde nasıl heyecanlanmıştım anlatamam.Artık buluşmaktan ona canlı canlı bakıp dokunmaktan geçtim sesibni duymak yetiyo artı kameradan konuşmak çok büyük bi lux gibi geliyo:)
Aynen öyle tatlım yanımızda oldukları zamanın kıymetini biLmekmiş asıl önemli olan Şu 1 ayda onu anladım....Elim ayağıma karıştı resmen....Çok değişik bir duygu...
Kameradan görcem diye uyuyamamıştım o gece allahm saçları başları boyle yapmştm ahh ah ,dondu durdu zaten doya doya gorememştim ama olsuncanım sen smdi dağıtımda mı goreblceksın askerini yüz yüze?
Edacım cok sükür kavustun askerineEvetttt.Yüzünü görüyorum şuan şükürler olsun Allahım sana diyorum...CerennnNasıl heyecanlıyım sanki buluşmuşuz gibi...
Edacım cok sükür kavustun askerine
Hoşgeldin canım aramıza nerede sewgilin askerlik yapıyor?ismin ne?
atkım bittiiiii kızlarrrr
Canim gozun aydin nasil olduu
ilk deneyimim sonuçda ama idare eder gibi canım bilemedim kiii :44:
atkım bittiiiii kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?