canım iyiyim sen nasılsın?Nasılsınız kızlarr
Nasılsınız kızlarr
canım nasılsın askerinin dişleri nasıl oldu
iyiyiz canım sen nasılsın
canım iyiyim sen nasılsın?
İdare eder canım.
Bu aralar sürekli kavga ediyoruz.Dün az kalsın ayrılıyordum ama konu hakkında konuşmak istemiyorum hatırladıkça sinirleniyorum çünkü
Dişleri oldu canım artık var
Sen nasılsın?
İdare eder canım ufak çaplı bir kriz geçirdik bizde gülşenler gibi.Ama allaha şükür aştık yapmamam gereken bir şey yaptım...As kalsın terkediyordu valla...
Aman kizlarrr bu aralar uzerimizde kotu enerjimi var ne
aman yarabbim kızlar noldu size böyle :44:İdare eder canım ufak çaplı bir kriz geçirdik bizde gülşenler gibi.Ama allaha şükür aştık yapmamam gereken bir şey yaptım...As kalsın terkediyordu valla...
aman yarabbim kızlar noldu size böyle :44:
Valla tatlım noldu bilm,iyorum ama kötü şeyler olduğu kesin...Dün sadece kahvaltı ettim başkada bir şey yemedim bugünde aynı şekilde.Baya kötüyüm anlıycağın tüm güvenini alt üst ettim resmen....Oofff uzatmadı allahtan ama aramız soğudu çok üzgünüm
beeğim üzülme ya özel degilse anlat derdine belki bi care bulurum:44:Valla tatlım noldu bilm,iyorum ama kötü şeyler olduğu kesin...Dün sadece kahvaltı ettim başkada bir şey yemedim bugünde aynı şekilde.Baya kötüyüm anlıycağın tüm güvenini alt üst ettim resmen....Oofff uzatmadı allahtan ama aramız soğudu çok üzgünüm
Cani m uzulme hersey zamanla duzelir insallah olede yapma ye yemegini
guzum yalanmı söyledin güvenini sarsacak ne yaptında:44:Ama bile bile yaptım hatayı...O kadar güzeldi ki her şey dün yüzünü gördüm falan karşılıklı ağladık her şey çok güzldii...Sonra ben saçma sapan bir şey yaptım ve söyledim de tabiiiki gizli kalamazdı...Çok kötü oldu..Kızlar asker de sonuçta 1 ay sonra gelicek dağıtıma...Giden güven geri gelirmi ? Ve bana çok yumuşak güzel davranıyodu şimdi saçma sapan davranıyf 40 yıl düşünsem aramızın bozulacaüı aklıma gelmezdi
beeğim üzülme ya özel degilse anlat derdine belki bi care bulurum:44:
Canim daha bisi deme bence normal davran hic bisi olmamis gibiYok ya özel değil tatlım.Dün işte bu çarşıya çıktı faceden kankasıyla konuşmuş.Kankası neden edayla çıkıosun askerde zor olur üzülürsün falan demiş aptal ya bide işte ordan git çarşı izininde başkalarıyla gez toz demiş aptal.Cemde hiç öyle bir insan değildir.Aldatmak şöyle dursun başka bir kıza yan gözle bile bakmadı 4 senedir.O da saçmalama oğlum falan demiş.İşte...
Bende sinirlendim sevgilim gitmişti birliğine bunu okuduğumda ben.Kendi faceimden çocuğa yazdım işte senin ne haddine bizim ilişkimizi sorgulamak falan diye çocuk bana bunu söylersem ceme ilişkinizin devam edeceğinimi sanıyosun dedi bende o beni arıycak birazdan ben söylicem dedim falan filan tartıştık yani.Sevgilimde onun arkadaşlarıyla muhattap olmamdan nefret eder.Ben söyledim çok sinirlendi eda nasıl yapasın böyle bir şeyi ben burdayken bid ebeni hiçe saydın o şaka yapıyo dalga geçiyodu ilk bana sorsaydın nasıl mesaj atarsın falan dedi 45 dkka tartıştık ağladım zırladım......Tamam hayatım falan dedi ama bugünde çarşıya çıkmış akrabasının evi var oraya gitmiş bi girdim msne o. haber de vermiyo.Neyse konuştuk eda bu kaç oluyo neden böyle yapıyosun zindan ettin ana burayı nasıl güvenicem sana bidaha hata yapma falan dedi tamam aşkım tama sevgilim tamam bitanem dedim dedim ama yinede sinirli...Napmalıyım kızlar.Arar bu akşamda...Affet falan diyim mi üstüne gitmiyim soğuk mu konuşsun bi kaç zaman
Canim daha bisi deme bence normal davran hic bisi olmamis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?