92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kıyamam yaa aglama canım benim bana sorcak olursan en dogrusunu yapmıssın. Cokda haklısın ama erkek arkadasın zor duruma düsmüs arkadasına karsı bende böyle pozisyonlara cok düstüm aynı seninki gibi ama gidip bulamadım o serefsiz arkadaslarını ulasamadım facemiz yok msn miz yokk numaralarımız yok ah olsaydı varya! Arkadaslıgını bitirdi bitanesiyle cok büyük kavga etmistik yüzüğü atmıstım artık ya o ya ben dedim beni secti.. Digeride benimkine kız ayarlamaya calısan serefsizde hala benimkinin cevresinde! Hayvan bide selam veriyor gözümün içine baka baka susuyorum birgün gelecek o günn benim günüm olacak.. Bak sinirlendim şimdi
Sen ne yap biliyormusun üstüne gitme , o konu acıldıgında onu cok sevdiğini söyle biran okuyunca seni kaybetmekten cok korktum cok caresiz kaldım de kendini acındır bu işe yarıyor agla falan bi baskasıyla adının gecmesi benim sonum de. özür dile haklısın bundan sonra sen ne dersen de falan yap... işe yarar en gec 1 haftaya yumusar kendimden biliyorum seni o kadar iyi anlıyorumki... Amaa sakın cocuga sövme telefonda konustugunzda o nasıl böyle konusur sen nasıl hala o cocukla konusuyorsun falan deme.. her zaman üzgünmüş gibi davran haklı oldugunu yansıt baska yolu yok balım..

Hata falanda yapmadın sen! duymıyım bidaha sucluyum deme.. En dogrusunu yaptın ne yani oturcakmıydın yerinde? Simdilik sus elbet birgün gelecek intikamını zehrini kusacaksın o insanın yüzüne.. Bende susuyorum sadece bekliyorum..

Sağol cerenim valla ya...Offf ya çevresinde o kadar çok böyle tip varki.Demiyorum 1 gün olsun kop onlardan diye kardeşim dediği insanlar 10 senelik arkadaşları çünkü.Evli olan bile var oda o dertlerde....Şükrediyorum benim sevgilim normal diye onlar gibi değil diye ama nedemek git başkalarıyla gez toz git karıya kıza falan yazmış ya.Allahın salağı.Bide bana ben şaka yapıyorum sen anlamassın demiş.Evet ilk önce sevgilime sormam lazımdı bu ne diyo diye onla muhattap olmamam lazımdı ama tutamadım kendimi...Resmen ayrılıyodu benden kızlar...Girdi faceime tüm erkek arkadaşlarımı sildi bende sil sendne önemlimi falan dedim aşkım sevgilim bebeğim ddm falan ama o kadar romantikti aramızdaki bağ kuvvetlenmişti şimdi yerle bir oldu.Beni öldürdün bu yaptığınla eda falan dedi ya Lanet olsun

Tabi yinede sen bilirsin canim ama bence daha bu konuyla ilgili bisi soleme kendini affettirmek icin ufak bi hediye gonderebilirsin yada kendi ellerinle bi supriz hazirliyabilirsin daha hos olur

Tabi yinede sen bilirsin canim ama bence daha bu konuyla ilgili bisi soleme kendini affettirmek icin ufak bi hediye gonderebilirsin yada kendi ellerinle bi supriz hazirliyabilirsin daha hos olur

Evet konuyu açma diyo sevgilimde sürekli bana açmıyım doğru....Yok hediye olayına girersem bu sefer anca hata yaptığında yap falan der.Sağol canım yanımda olduğunuz için

zor durumda kalmıs erkek arkadasın onada bisey diyemem kendine göre haklı cocuk simdi.. ama sende haklısın, biryerlerde hata varda iste.. onun sana haber vermemesi senin ona haber vermemen karsıtrımıs ortalıgı, sen magduru oyna tamam mı üzgün oldugunu belirt devamlı erkek arkadasına karsı dediğim sözleri unutma seni bi baskasıyla düsünemedim elim ayagım buz kesti o an naptıgımı bilemedim falan.. konu acılırsa de bunları sakin ol, onun bide askerlik psikolojisi yaa npması gerektiğinide bilmiyodur simdi

Evet konuyu açma diyo sevgilimde sürekli bana açmıyım doğru....Yok hediye olayına girersem bu sefer anca hata yaptığında yap falan der.Sağol canım yanımda olduğunuz için
tamam konuyu acma hediye alma ama devamlı ilgili alakalı ol hani pismanlıgını hissetsin her zamankinden daha ilgili görüün askını daha cok belli et birkac gün sonra unutur düzelir zaten

tamam konuyu acma hediye alma ama devamlı ilgili alakalı ol hani pismanlıgını hissetsin her zamankinden daha ilgili görüün askını daha cok belli et birkac gün sonra unutur düzelir zaten

Valla benimkinde öyle bir kin vardır ki unutmaz unutmıycakta.... Salak kafam elin çocuğuna ne diye mesaj atıyosam bende....Offf offf.Bana bunu yapan ilerde neler yapmaz dedi ya Dedim saçmalama yaptığım bir şey yok diye.....Aklı kalıcak kalan 14 ayda bende...

unutur canım unutmasa bile bi süre sonra sineye ceker artık tavır yapmayı bırakır sana.. cünkü sadece sen degil oda orda kaybetme korkusu yasıyor.. o daha cok yasıyor hatta senden..

unutur canım unutmasa bile bi süre sonra sineye ceker artık tavır yapmayı bırakır sana.. cünkü sadece sen degil oda orda kaybetme korkusu yasıyor.. o daha cok yasıyor hatta senden..

Biliyorum ama ayrılalım istersen dedim sen bilirsin dedi.tamam desem ayrılcaktı....Belki arardı bir kaç gün sonra am bu haddeye gelmemize çok üzüldüm ceren herşey kusursuz du o kadar güzeldi ki yüzünü görmüştüm offffffffffffff Yemek bile yiyemiorum ya konuştuk o şevkati gitmiş sanki benden nefret ediyo eskisi gibi olmıycak sanki aramız yoksa ben mi öyle düşünüorm

Gülşah telefonu nöbette mi yaklattı nöbette mi uyudu?

yok be canım bosuna üzülüyosun en fazla 1 hafta bak inan bana kinci diyosun ama kinci olsaydı sana karsı buralara kadar gelemezdiniz 4 yıldır birlikteymissiniz sanırım, bu ilk hatan degildir heralde daha öncedende kavgalarınız olmustur, unutucak merak etme suan cok yeni sinirli olması cok normal 1 hafta 10 güne eskiye dönersiniz inan bana..

İnş tatlım inş.Bide dün 10 dk geç kalmış çarşıdan dönerken internet kafeden çıkamamıştı bir türlü tutanak tutmuşlar.Ama bugünde izne çıktı.Demek ki bir şey olmadı.Her şey üstüste gelio ya çıldırıcam..Tamam cerencim burda olabilirsem konuşuruz öptümmm

Son düzenleme:
Kızlar bende size tavsiye sevgilinizin arkadaşınıza,babasına,annesine veya cevresindeki bir kişiye sinrilenirseniz asla yüz yüze siz gelmeyin sevgilinizi getirin derim

Kızlar bende size tavsiye sevgilinizin arkadaşınıza,babasına,annesine veya cevresindeki bir kişiye sinrilenirseniz asla yüz yüze siz gelmeyin sevgilinizi getirin derim

Haklısın gülşencim bu benim yaptığım 2nci aynı şey....Çok büyük bir hata...Hem sevgilimi arada bıraktım hem onu hiçe saydım...Of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…