92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Valla sınavlar baslamasa bende yapmayı düşünüyordum ama zor bu saatten sonra:) benim sevdiceğim dalmayı çok sever adeta bir su aşığı bir deniz adamı.Balıklarla arası son derece iyi bende bi sualtı ansklopedisi gibi bi şey görmüştüm onu alıp yollıcam çocukceğiz yazık nobette Atatürk'ün hayatını anlatan bi kitap bulmuş onu okuyormuş alaym da balıklara baka baka gözü gönlü açılsın yavrucuğmn

Kızlar ben kaçıyorum uzun bi aradan sonra bugün ders çalıştım devreler yandı kafam zonkluyooo:) şafağmı attıraym öyle gideyim şafak 364,4 gün sonra bende 100 günümü kutlayacağmm:)iyi uykularr hepinizee yarın görüşrzz

anam yok be kamile bende iş yok yapmaya calıstım bi ara olmadı evde kalıcam ya bu gidisle neyse

yok ceren yok evde kalmazsın beğenen beğenmiş zaten
bende sınavlarım başlamadan bitsin diye uğraştım canım yoksa yapamazsın o arada..aaa ömerde motor aşığı resmen bende motorlarla ilgi dergi falan alayım bariii iyi aklıma getirdin mervecim yaaa ömerde askeri anlatan bi kitap varmış onu okumaya çalışıyodu en son ama naptı bilmiyorum

iyi geceler canımm

Kim bilir kaç kişi ayrı yataklarda, birbirine sarılarak uyuyordur. (Özdemir Asaf)
İki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor,
Bir selam lutfet bu ne cok hasret! Gel barısalım artık..
Can özüm bahar geldi dalları kiraz bastı,
Yedi kat eller yakınım oldu gel kavusalım artık..

İdare eder canım sen nasılsın?

Bugün pek keyfim yok ama iyiyim Allaha şükür...

Sanırım eşimin keyfinin olmaması, canının sıkkın olması beni etkiledi... Olmadık yere çarşısını kitlemişler... Epey morali bozuktu bana yansıdı....

Evet canım eşinden muhakkak etkilenmişsindir. Ondan olmuştur

Evet canım eşinden muhakkak etkilenmişsindir. Ondan olmuştur

Halbuki aldığı ceza yüzünden çarşı kitlemek onun görevi, nöbetçi onbaşıların çarşısı o sebeple kitlenmez... Ama demek ki eşime gıcığı olan biri yaptırdı... Üzme canını dedim ama düzelmedi morali...

Neyse sizler neler yapıyorsunuz nasıl askerleriniz?

ANA ŞAFAK 218

100 LERE DÜŞME ŞAFAĞI 19

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 137

MEHTAP SANIRIM 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…