sınavlarım başlamasaydı yapardım mervecim nolcaktabi ben usta oldum yaa sipariş alıyorum artık bunu annem görse gözleri dolar kesin zaten
teşekkür ederim cerencim zorda olsa bitti sonunda
kızlar yaa gözünüzde büyütmeyin ama cidden ben ilk defa ördüm hem kendim başladım hem kendim bitirdim düşünün yaniiiiii eminim sizde yaparsınız
anam yok be kamile bende iş yok yapmaya calıstım bi ara olmadı evde kalıcam ya bu gidisle neyse
Valla sınavlar baslamasa bende yapmayı düşünüyordum ama zor bu saatten sonra:) benim sevdiceğim dalmayı çok sever adeta bir su aşığı bir deniz adamı.Balıklarla arası son derece iyi bende bi sualtı ansklopedisi gibi bi şey görmüştüm onu alıp yollıcam çocukceğiz yazık nobette Atatürk'ün hayatını anlatan bi kitap bulmuş onu okuyormuşalaym da balıklara baka baka gözü gönlü açılsın yavrucuğmn
Kızlar ben kaçıyorum uzun bi aradan sonra bugün ders çalıştım devreler yandı kafam zonkluyooo:) şafağmı attıraym öyle gideyim şafak 364,4 gün sonra bende 100 günümü kutlayacağmm:)iyi uykularr hepinizee yarın görüşrzz
Kim bilir kaç kişi ayrı yataklarda, birbirine sarılarak uyuyordur. (Özdemir Asaf)
Kesinlikle...
Nabersiniz kızlar???
hb tşkler adım ayça . Ankarada askerlik yapıoo
İki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor,Kim bilir kaç kişi ayrı yataklarda, birbirine sarılarak uyuyordur. (Özdemir Asaf)
İdare eder canım sen nasılsın?
Bugün pek keyfim yok ama iyiyim Allaha şükür...
Sanırım eşimin keyfinin olmaması, canının sıkkın olması beni etkiledi... Olmadık yere çarşısını kitlemişler... Epey morali bozuktu bana yansıdı....
Evet canım eşinden muhakkak etkilenmişsindir. Ondan olmuştur
Gunaydin kizlarrrrrr
gunaydın canıım nasılsınGünaydınn Kızlarr
gunaydın canıım nasılsın
İdare ediyoruz canım gün sayıyoruz caresizce :18: bi gecmek bilmiyor yalnızİdare eder canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?