92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haklısın gülşencim bu benim yaptığım 2nci aynı şey....Çok büyük bir hata...Hem sevgilimi arada bıraktım hem onu hiçe saydım...Of

Sinirlendiğin için yaptığını biliyorum canım.Halbuki okuduğunu bir daha arkadaşınla bu şekilde konuştuğu için konuşmamasını istediğini söyleseydin bence sorun olmazdı.Seni sevdiği için muhakkak sevgilin affedecektir bak görürsün canım üzme kendni

Sevgilimde aynısını dedi.Ona neden mesaj atıyosun.Gel bana söyle dedi.Ben burda 4 duvar arasındayım yaptığına bk dedii of Affetmesine affderde...Aramız çok iyiyken bozuldu bir kere...

Sevgilimde aynısını dedi.Ona neden mesaj atıyosun.Gel bana söyle dedi.Ben burda 4 duvar arasındayım yaptığına bk dedii of Affetmesine affderde...Aramız çok iyiyken bozuldu bir kere...

Canim bende sana yazdim nisanlim nobette degildi kogusta yazisirken telefon elinde uyuyup kalmis nobetci komutan gelip gormus telefonu

Gülşahcım telefon yakalatmanın cezası var ama komutana göre bu davranış değişiyor.Kimisi sadece alıyor.Kimisi almıyor uyarıyor.Kimisi gazinoya atıyor ve 10 gün daha uzatıyor askerliğini.Gazino artık kalktı diye biliyorum.Bu tamamen canım komutana kalmış inşallah sadece uyarır.

Edacım özür dile haklı olduğunu söyle ve onu çok sevdiğini bir anlık öfkeyle yaptığını belirt.Zamanla eminim aranız düzelecektir.

Canim bi dahaki nobete getir demesi normal mi sence

Tatlım neler neler söyledim ama düzelmiycek gibi hissediyorum...

Moralim bozuldu yaaaaa

Tatlım neler neler söyledim ama düzelmiycek gibi hissediyorum...

Gülşah telefonu alsın ceza vermesin bu iyi birşey telefon her türlü sonrada sokarsınız.Ceza alması kötü olur üzme kendini ne zaman bir dahaki nöbeti bizede haber ver neler olup bittiğini

Eda sen şimdi endişeli olduğun için öyle geliyor sana askerde seni en çok düşünecektir eminim düzelecektir

İnş tatlım inş...Boşu boşuna yaptım bir mallık işte...Ama gerçekten hepimizin üstünde kara bulutlar var.Bak siz kavga etmişsiniz biz ettik gülşahınkide teli kaptırmış......Kara bulutlar fena dolaşıyor...

Kızzzlarrrr aradı aşkım.Aramız düzeldi bile.Ben tutamadım açtım konuyu açma artık dağıtıma gelince yüzyüze konuşuruz dedi.Dedim o zaman kadar uzamasın yok uzamaz zatende yinede konuşuruz üzerinden geçeriz dedi Korktum falan dedim korkucak bişey yok tamam bidaha yapmazsın dediii ayyy mucize gibi.Burda yanımda olsa 2 hafta uzatırdı bu konuyu.Yemek yemedim sabahtan beri bayılıcaktım uzandım falan dedim.Ye yemeğini hayatım falan dediiiii......Ayy barıştık kızlarrr çok mutluyum

Tamam tatlim komutanin bi dahaki nobeti yarin bakalim nolucak gelismeleri yazarim sizede insallah kotu bisi olmaz

Caniiimmmm ccokkk sevindim bak bosuna uzdun kendinii

Çok teşekkür ederim gülşahcım.Evet bende şaşırdım ama gayet güzel konuştu eskisi gibi....Hatta ağladım falan çok kızdı..Allahıma şükürler olsun bir daha asla yapmam böyle bir hata.Sizin olayda umarım düzelir tatlım sende sıkma canını ceza almasından iyidir telefonunu alması komutanın ki inş telinide almaz.Sıkma kendini

Konuyu okudum oh barışmanız iyi olmuşş üzmeyn oyle birbirinizi:)

bak dediğim stratejiyi izledi sevgilin ben biliyorum nolcagını

Cereeennnn evet ya çok mutluyum Allahım nazar değdi nazar.Kızlar siz siz olun gözü kalanlara anlatmayın hiçbişeyinizi Allah hepimizin ilişkilerini korusunnn
cok sevindim canım aranızın düzelmesine demistim orda cok korkucaktır seni kaybetmekten bu yüzden uzatmaz küslüğü,
amin cannıım amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…