cok sevindim canım aranızın düzelmesine demistim orda cok korkucaktır seni kaybetmekten bu yüzden uzatmaz küslüğü,
amin cannıım amiin
gülsah sivas lojistik destek birliği nerde biliyormusun?
gülsencim sizin aranız nasıl düzelttinizmi arayı?şafak 333:119::118::98::98::103:
5. piyade eğitim tugay komutanlıgıymıs ismi sanıyorum temeltepe yani canım?Canim orasi temel tepe oluo galiba
gülsencim sizin aranız nasıl düzelttinizmi arayı?
anladım canım..Eh canım eskisi gibiyiz ama ben sinirliyim hala
5. piyade eğitim tugay komutanlıgıymıs ismi sanıyorum temeltepe yani canım?
yok be canım cok fazla yer bilmiyorum.. carsıya yakınmı oraBebegim sivasi ne kadar biliosun bilmiomda ozaman numune hastanesinin yukarisi selcuk anadolu lisesi var girisleri yan yana
yok be canım cok fazla yer bilmiyorum.. carsıya yakınmı ora
oh iyiymis çıtır liselilerde warr ohh doyasıya bakısırlar artık abi kardes gibiCok yakin tatlim biraz yokus in hemen istasyon caddesi
kızlarr nasılsınız bakalımm..ben bugün çok yoruldumönce temizlik yaptık sonra mutfağa girip batlıcanlı börek ve kek yaptık ev arkadaşımla amaa kek biraz kabarmadı ilk deneyim sonuçda..siz neler yaptınız bakalım?askerlerinizden güzel güzel haberler aldınız mı
merhaba canım bende bugün sebzeli sote yaptım aksam yemeğinde, hergün görüsüyoruz iyiyz cok sükür sen nasılsın askerinle?kızlarr nasılsınız bakalımm..ben bugün çok yoruldumönce temizlik yaptık sonra mutfağa girip batlıcanlı börek ve kek yaptık ev arkadaşımla amaa kek biraz kabarmadı ilk deneyim sonuçda..siz neler yaptınız bakalım?askerlerinizden güzel güzel haberler aldınız mı
oh iyiymis çıtır liselilerde warr ohh doyasıya bakısırlar artık abi kardes gibi
saka kız ben herseyden kıl kapıyorum sadeceYok canim nie bakissinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?