92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

benim ki burda hep kavga ediyoruz canım
Bugün annesini,ablasını ve yegenini alışveriş merkezine götürdük öyle geçti bitti gün

merhaba canım bende bugün sebzeli sote yaptım aksam yemeğinde, hergün görüsüyoruz iyiyz cok sükür sen nasılsın askerinle?

aaa noldu gülşencim hayırıdr??gitmesi yaklaştı yaa onun stresi mi var yoksa amaaa yapmayın böyle bak
cerencim ben alışık olmadığım için sanki çok bi şey başarmışım gibi geliyor bizde her gece 2 saate yakın konuşuyoruz canım radyosyandan ölebilirim çok şükür rahatı yeride beyfendinin

biz cep telefonundan konusamioz yurtdisi sayilioya kibris bide yakalattik telefonu yarin belli olucak artik nolucagi uzuntuden dudagim ucukladi wallahi

cok güzel yalnız fikrin gülsencimaklımda bulunsun o gün yaklastıgında birbirimize hatırlatırız zaten izinde burda olurmu o gün hic bilemiyorum nerede gönderirim ne yaparım o gün düsünürüm biseyler:26:

Kamile bende yeni yeni ögreniyorum yemek yapmaya falan bayılıyorum kursuna gitmeyi cok istiyorum insani mutlu ediyor gercekten

biz cep telefonundan konusamioz yurtdisi sayilioya kibris bide yakalattik telefonu yarin belli olucak artik nolucagi uzuntuden dudagim ucukladi wallahi

canım korkma yaa bir şekilde hallonulur.ben yeni nişanlandım falan desin belki insafa gelir çünkü ömerde bir keresinde yakaltmıştı öyle demiş teli önüne fırlatmış bir daha görmiyeyim demiş gerçi doğuda olduğu için böyle diye düşünüyorum ama belki vicdanlı falan çıkar komutan

KIZLAR BAŞTAN DİYİM YAPMADIM İNTERNETTE BULDUM YAZIYORUM

Çikolatalı Kek
Malzeme:
5 adet yumurta
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 paket kakao
300 gram tozşeker
450 gram un
200 gram margarin
2 çorba kaşığı damla çikolata
3 çorba kaşığı kakao
Çikolata sos
Küçük kalp şeklinde kalıplar

Hazırlanışı:
1. İlk önce bir kabın içine yumurtaları kır ve şekeri ilave edip mikserle karışım köpük köpük olana kadar karıştır.
2. Ardından margarin, vanilya ve kabartma tozu ile birlikte un ekle.
3. Son olarak çikolata parçalarını ve kakaoyu ekleyerek karıştır.
4. Karışımı kek kalıplarının içlerine tek tek boşalt ve önceden 180 dereceye ayarladığın fırında, keklerin üzerleri kabuk olana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişir.
5. Fırından çıkarttıktan sonra tabağa aldığın keklerin üzerine çikolata sosunu gezdir ve afiyetle ye.

Son düzenleme:
yaw benim babamda alıp getiriyordu sürekli telefon ben te 12 yaslarındaydım askerin diyodu cekmeceye kaldırıyodu alıyodum hattımı takıp kullanıyodum mavi ekran turuncu ışığı vardı bitanesinin cok hostu o sıralar renkli ekranda yoktu tabi way be ne günlerdi, ask mesajları kayıtlıydı askerlerin sevgilileriyle meraklı meraklı okurdum hey gidi genclik

Gülşahcım sana yazdım gördün mü canım

Canim telefon elinde uyuyup kalmis ben anladim bisi olucagini sabaha kadar uyuyamadim komutan gelmis oglum uyan demis buda hayirdir komutanim demis telefonun dusucek bi dahaki nobetime tutanaginla getir demis bi dahaki nobetide yarin nisanlim ders olsun die biraz alio sonra geri verio dedi ama bi dahaki nobette getir demesi biraz garip mi

Allah Allahh yemede yanında yat

Günaydınnn şekerlerrr:)) Benim de tickerim de artık 1 yıl yazmıyooo yihuuuu
Snavlarım başlıyo ama ben çalışmak yerine yan gel yat yapıyorum,he bide annemleree söylediğimden beri her akşam Enesi konuşuyoz maşallah,babam gitmş araştırmş çocukceğzmi.Ahh şu günler bitsinn geçsin gelsinler.Dün dedim ki sanki bu günler hiç bitmicek,sanki seni bidaha hiç göremicekmişm gibi geliyo dedim o da bazen bana da öyle geliyo dedi ama umutsuzluk yok GEÇECEK!

banada öyle geliyor biliyormusun bidaha hic göremiycekmişim gibi yani simdi yemin törenine gidicem gidicemde karsımda o mu olcak korkuyorum ay psikoloji hepten gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…