92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Mevecim artık kurtuldun bir yıldan
Yalnız şuan 12 nci aydasın canım bizde 11 nci
Çalış canım derslerini ihmal etme
Bitecekkkk kızlar umutsuzlukkkk yoooook:13:

Canım artık karar ver tatlım giyeceklerine
son gün karar veririm annemle papaz oldum zerre giycek bisey bulamıyorum babam desen orda kalma o gün atla gel diyor, yani gülsencim heyecanım bile kalmadı stresli ve gerginim son 3 gün mutluluktan havaya ucmam lazım yokk hersey üst üste geldi ..

Canım kalın tayt üstüne uzun tunik çizme kaban tamamdır mis gibi.
Baban hayırdır neden son gün golü attı.
Birde cerencim kalmana gerek yokki gelecek zaten 7 gün yemin töreninden sonra senle

Canım kalın tayt üstüne uzun tunik çizme kaban tamamdır mis gibi.
Baban hayırdır neden son gün golü attı.
Birde cerencim kalmana gerek yokki gelecek zaten 7 gün yemin töreninden sonra senle
yok bebeğim tayt giymeme kızıyor kot altınada kalın corap giycekmişim cok sogukmus erzincan hep kar diyor..
Ya kalmıycaz ztn Erzincanda Tokat'a gelicez yalnız benimki 2 gün izin al orda kalıcaz de falan dedi birlkte gecirelim zamanımızı dedi ondan yoksa direk o gün atlayıp tokata gelicez bizimkiler orda kalcaz diye biliyor babamı ikna ederim ben bi seklde cok sert anlayıssız bi insan degil cok sükür

Canım üzme kendini bak o zaman halledebilcekmişsin

banada öyle geliyor biliyormusun bidaha hic göremiycekmişim gibi yani simdi yemin törenine gidicem gidicemde karsımda o mu olcak korkuyorum ay psikoloji hepten gitti

ayy 3gunun kaldı dimii yazarken bilem çok heyecanlandım :) bol bol vakit geçirn valla o ilk karşılaşma anı o kadar guzel oluyokı anlatamam tadını çıkar canım benıim

Mevecim artık kurtuldun bir yıldan
Yalnız şuan 12 nci aydasın canım bizde 11 nci
Çalış canım derslerini ihmal etme
Bitecekkkk kızlar umutsuzlukkkk yoooook:13:

Valla kurtuldum gülşen artık daha bi umut doluyum ne bilim:) evet farkındaym hala 12 ayım varr ama izin kullanmazsa inşallah bende sizinle aynı gunlerde kavuşucam sevgilimeee

Evet canım izin kullanmazsa aynı zamanlarda gelir
Bizimde 11 ayımız var bitsinnn ay şöyle 6 aya düşsek sevinicem
Resmen kısa dönemlerden uzun ama ben yinede seviniyorum

Tatlım kasma kendini her şey düzelir.Bunlar basit şeyler.Bence kot pantolon yada siyah dar pant giy çizme gy.üstünede böyle simli falan güzl bir kazak giyebilirsinnn :)

ayy 3gunun kaldı dimii yazarken bilem çok heyecanlandım :) bol bol vakit geçirn valla o ilk karşılaşma anı o kadar guzel oluyokı anlatamam tadını çıkar canım benıim
Valla artık göriyim yani herkes 28 günde gördü kavustu teslim etti benim 32 gün oldu hala tık yokk hayale gidiyomusum gibi tuhaf duygu inan bi görsem banada cok iyi gelicek biliyorum

İyi tatlım yani en son dün konuştuğumuzda affetmişti iyiydi bugüne fikri ne olur bilemiycem...Heyecan var dimi sende kavuşuyosun 3 gün sonra darışı başımaaaa
eh işte ne kadar zamandır görmüyorum 30günü gecti tuhafım hasret agırlastırdı içime kapandım o aradıgındada drgun durgun konusuyorum hep sonra üzülüyorum kapatınca neden böyle konustum diyorum:44:
sen yüzünü kameradan gördüğünde neler hissettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…