92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ahh ahh çok zor ya bu hallerime şükrediyorum 2 buçuk ay nerede 5-6 ay nerede dağıtımdan sonra uzak bir yere çıkarsa 5-6 ay göremiycem Çok tuhaf bi duyguydu ya görüyosun ama dokunamıyosun onca gün sonra sakalsız gördüm kilo almış falan.Ağladım baya onunda gözleri doldu zor tuttu kendini...Oturduk izledik birbirimizi bir süre konuşmadan...Öyle tuhaftı....

Gülşahcım telefonunu mu aldı nişanlının son durum nedir?

canimm walla telefonu verdikten sonra naapti bilmiyorum vermeeden once yazarken yine gormus komutan off cok moralim bozuldu naapti acaba yarin arayabilirse ogrenip haber veririm ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim ya

canimm walla telefonu verdikten sonra naapti bilmiyorum vermeeden once yazarken yine gormus komutan off cok moralim bozuldu naapti acaba yarin arayabilirse ogrenip haber veririm ilgilendigin icin cok tesekkur ederim canim ya
canım telefonu alsın yeter ki ceza vermesin boş yere askerlik uzar carşıya cıkınca ucuz yollu yine alır birşey üzme kendni canım

Valla artık göriyim yani herkes 28 günde gördü kavustu teslim etti benim 32 gün oldu hala tık yokk hayale gidiyomusum gibi tuhaf duygu inan bi görsem banada cok iyi gelicek biliyorum

sen yine iyisin ben ne yolcu edebildim nede yemin törenine gidebilicem

bizim ki de ertelendi 28 günlükler belli olmuş benim ki 75 gün yapıcak %90

ben hiç göremicem

gulsen canim aradi tutanagi yirtmis telefonu almis bakalim daha nolucak

Gülşahcım geçmiş olsun.Üzülme.Telefon kullanmak ekstra bi lüks askerde zaten.Bence komutan çoksertte davranmamış bak tutanağıda yırtmış.Başı belaya girmez.Dikkat eder bundan sonra nişanlın.Üzme kendini düzelir tatlım ya

insallah tatlim ya sesi biraz tatsiz geliyodu acaba oylemi acaba solemi derken bu askerlik surecinde paranoyak oluo insan sen nasilsin canim

insallah tatlim ya sesi biraz tatsiz geliyodu acaba oylemi acaba solemi derken bu askerlik surecinde paranoyak oluo insan sen nasilsin canim

Üzme kendini benimkide ilk çarşı izninde tesdlim olurken 10 dk geç kaldı tutanak tuttular geçen hafta....Bişey olmadı ertesi günde çıktı.Üzülme sende.İyiyim canım 2 ders için okulagidicem imza atıp çıkıcam çok sinirliyim

2ders icin gitmek cok gicik oluoo en cok devamsizlik 2 dersin oldugu gun yapilio zaten

gulsen canim aradi tutanagi yirtmis telefonu almis bakalim daha nolucak

canım gecmis olsun kazasız belasız atlatmıssınız cok sükür.. 1 2 hafta kullanmasın bence telefon komutan gözlemleyebilir, daha sonra carsıdan alır haline sükret askerliği uzayabilirdi..Aslında uzatacaklarıda yokda yalandan göz korktumak için yapıyorlar tutanağı falan.. Benim kuzenim 2 kere yakalattı ikisindede tutanak tutulmadı korkuttular ama yapmadılar

Edacım günaydın bebeğim nasılsın

benimde cuma gunlerim iki ders kamu yonetimiydi 2 ders icin gitmeye useniodum az kalsin kaliodum dersten

Kamu yönetimide iğrenç bir derstir Ya benim normalde bugün sabah 8.30dada dersim hoca yurtdışında diye ders iptalmiş...Bide yol uzun metrobüs var biliomusun istanbulda duymuşsundur tam bir çile düşündükçe ayaklarım geri geri gelio

Kız arkadasına de o atsın senin yerine imzayı bizim burda böyle yapıyorlar ne gitcen bi imza için[/FONT]

Günaydınnn yavrummm.İyiyim sen nassın asıl 2 gününüz kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…