92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydınnn yavrummm.İyiyim sen nassın asıl 2 gününüz kaldııı
2 gün sonraa SENİ GÖREN KALP TAK TAK ATIYOO KAFADA ŞİMŞEK ÇAK ÇAK ÇAKIYOOO BİZDEKİ HERKESE FARK FARK ATIYOO moduna gircem
Uleen bir heyecan bastı bana bilmiyorum ama bugün kendimi hazırladım bi gidip kaşlarımı aldırcam o kaldı onuda son güne bırakıyorum

tesekkurler canim insallah kazasiz belasiz hayirlisiyla bitse askerlikkkkkk

Hahahah ben kameradan gördüğümde bile benim kalbim kütküttü o sarılma anını düşünemiyorumm Yok bence bugünden aldır çok belli olmasın yeni alındığı kırmızı falan kalır son güne bırakma

ohhh canimm gozun aydinnn

yok kız kırmızılık kalmaz bende öyle zaten adet günüm yaklasıyor bugünden aldırırsam hep batık seklinde cıkar onlamı ugrascam

Son düzenleme:

haahhhaa aman canim iskence gibi dusunmede cabuk gecsin derss

Canlarımmmmm ben kaçıyorum yavaştan daha yolum uzun otobüs metrobüs otobüs yapıyorum okula gitmek için öpüyorum sizleriii akşam girerim görüşürzzz

hahahah anladım canım.Ben beyaz tenli olduğumdan kırmızı oluyo ne yapsam anında

bende beyaz tenliyim ama gece cıkıcaz yola birde kalmaz onun kızarıklıgı gecer hemen o yüzden rahatım yani
Canlarımmmmm ben kaçıyorum yavaştan daha yolum uzun otobüs metrobüs otobüs yapıyorum okula gitmek için öpüyorum sizleriii akşam girerim görüşürzzz
grsrz balım

kizlar ya icimden bu his nisanlim supriz yapip gelicek dio kayinvalidemle konustum onada ole geliomus ona yarin gelicek gibi gelio banada cumarrtesi gelicek gibi gelioo

28 - 29 aralık gibi Lefkoşamıza geri dönüyoruuuuz
çarşımız olacak artık oha 1 aydır görmüyorum tosunumu, üstelik bu gün gideli tam 4ay oldu

kizlar ya icimden bu his nisanlim supriz yapip gelicek dio kayinvalidemle konustum onada ole geliomus ona yarin gelicek gibi gelio banada cumarrtesi gelicek gibi gelioo

yok tatlim simdilik bi sorun yok gibi Allaha cok sukur

28 - 29 aralık gibi Lefkoşamıza geri dönüyoruuuuz
çarşımız olacak artık oha 1 aydır görmüyorum tosunumu, üstelik bu gün gideli tam 4ay oldu

Sevindim gülşah sorun olmamasına
Bakalım gülşah sen mi bileceksin kayınvalden mi yoksa ikinizde yanlış mı düşünüyorsunuz
Haber et bize

Türküü kaç 4 ay daha var poof bit askerlik piss askerlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…