2 gün sonraa SENİ GÖREN KALP TAK TAK ATIYOO KAFADA ŞİMŞEK ÇAK ÇAK ÇAKIYOOO BİZDEKİ HERKESE FARK FARK ATIYOO moduna gircemGünaydınnn yavrummm.İyiyim sen nassın asıl 2 gününüz kaldııı
aynen 300lere bi düselim kına yakcamCerennnn 17 Ocakta 300 lere düşüoruzz 399 yaniiii
canım gecmis olsun kazasız belasız atlatmıssınız cok sükür.. 1 2 hafta kullanmasın bence telefon komutan gözlemleyebilir, daha sonra carsıdan alır haline sükret askerliği uzayabilirdi..Aslında uzatacaklarıda yokda yalandan göz korktumak için yapıyorlar tutanağı falan.. Benim kuzenim 2 kere yakalattı ikisindede tutanak tutulmadı korkuttular ama yapmadılar
Edacım günaydın bebeğim nasılsın
2 gün sonraa SENİ GÖREN KALP TAK TAK ATIYOO KAFADA ŞİMŞEK ÇAK ÇAK ÇAKIYOOO BİZDEKİ HERKESE FARK FARK ATIYOO moduna gircem
Uleen bir heyecan bastı bana bilmiyorum ama bugün kendimi hazırladım bi gidip kaşlarımı aldırcam o kaldı onuda son güne bırakıyorum
2 gün sonraa SENİ GÖREN KALP TAK TAK ATIYOO KAFADA ŞİMŞEK ÇAK ÇAK ÇAKIYOOO BİZDEKİ HERKESE FARK FARK ATIYOO moduna gircem
Uleen bir heyecan bastı bana bilmiyorum ama bugün kendimi hazırladım bi gidip kaşlarımı aldırcam o kaldı onuda son güne bırakıyorum
biter canım biter sabır biraz..tesekkurler canim insallah kazasiz belasiz hayirlisiyla bitse askerlikkkkkk
yok kız kırmızılık kalmaz bende öyle zaten adet günüm yaklasıyor bugünden aldırırsam hep batık seklinde cıkar onlamı ugrascamHahahah ben kameradan gördüğümde bile benim kalbim kütküttü o sarılma anını düşünemiyorummYok bence bugünden aldır çok belli olmasın yeni alındığı kırmızı falan kalır son güne bırakma
Kamu yönetimide iğrenç bir derstirYa benim normalde bugün sabah 8.30dada dersim hoca yurtdışında diye ders iptalmiş...Bide yol uzun metrobüs var biliomusun istanbulda duymuşsundur tam bir çile düşündükçe ayaklarım geri geri gelio
haahhhaaaman canim iskence gibi dusunmede cabuk gecsin derss
yok kız kırmızılık kalmaz bende öyle zaten adet günüm yaklasıyor bugünden aldırırsam hep batık seklinde cıkar onlamı ugrascam
Canlarımmmmm ben kaçıyorum yavaştandaha yolum uzun otobüs metrobüs otobüs yapıyorum okula gitmek için öpüyorum sizleriii akşam girerim görüşürzzz
hahahah anladım canım.Ben beyaz tenli olduğumdan kırmızı oluyo ne yapsam anında
grsrz balımCanlarımmmmm ben kaçıyorum yavaştandaha yolum uzun otobüs metrobüs otobüs yapıyorum okula gitmek için öpüyorum sizleriii akşam girerim görüşürzzz
gulsen canim aradi tutanagi yirtmis telefonu almis bakalim daha nolucak
kizlar ya icimden bu his nisanlim supriz yapip gelicek dio kayinvalidemle konustum onada ole geliomus ona yarin gelicek gibi gelio banada cumarrtesi gelicek gibi gelioo
yok tatlim simdilik bi sorun yok gibi Allaha cok sukur
28 - 29 aralık gibi Lefkoşamıza geri dönüyoruuuuz
çarşımız olacak artık oha 1 aydır görmüyorum tosunumu, üstelik bu gün gideli tam 4ay oldu
Türküü kaç 4 ay daha var poof bit askerlik piss askerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?