gunaydn sekeriim nasılsınGünaydın canlarım bugün topikçe isyan günü galiba türküüüü cerennn gülşenn sıyrılın bakim depresif hallerinizden!
Annemin kokusunu özledim..çok özledim.. ona sarılmayı, kolunun arkasından kocaman öpmeyi, petiiiiii diye evde bağırmayı, fateytoşçuuum biz arkadaşlarla kahve içecezz sen babişi ayarla öptüm demeyi özledim.gaziyle ilgili ona herşeyi anlatmayı, onun bana tavsiye vermesini olmadı bırak gitsin zaten verdiğin sözden dolayı bekliyosun demesini ve bizim kol-bacak birbirimize girmemizi özledim..hep danamı mı özleyeceğim..babamı da özledim...çok soğuk dehhhşet soğuk demesini, saç modelim 3-5-8 demesini özledim, tv karşısında uyuklarken gözlüğünü düşürüp kim düşürdü diye zıplamasını özledim..özgeee diye arkamdan seslendiğinde ben bakmayınca bu da alıştı iyice türküye yav demesini, türküyü geçtim özge demesine razıyken sülaledeki tüm kadınların adını sayıp yüzüne bakarak ha gayret baba adımı söyleyeceksin bu sefer demeyi özledim...hep sen mi özleneceksin be çocuk...kız kardeşimi özledim...kardeleeeen diye evde bağırmayı, kendi terliğim ayağımda olmasına rağmen onlar benim deyip zorla ayağındakileri almaya çalışmayı, bulaşık sıramı ara ara ona kitlemeyi,zorla bamya yedirmeyi gerekirse uğruna kapışmayı, gece lambası kapatma kavgamızı özledim...hep senin hasretin mi yoklayacak sol yanımı..ablamı özledim..ablamdan çok yeğenimi özledim..bronşit olmuş aklım onda kaldı paniklemesin ablam diye sık sık arayıp sormadım, yeğenimin-çınarımın gözümün içine bakışını, o minicik kafasını boynuma gömüşünü, teyzeccim diye seslendikçe kendinen geçmesini, tetem beniiim dedikçe gülücükler saçmasını...özledim ulen.çok özledim ailemi....
sanırım bundan sebep adadaki kadar yanmıyor içim gaziye, öncelikli özlemlerim değişti..evime gideyim acım kaldığı yerden tüm ızdırabıyla devam edecek...tek farkla mehtap tarihimiz kesinleşmiş olacak o zaman, 200lere düşmüş olacağız. ve ben denizi mis gibi kokan, yazlık sitelerin sokaklarının kedilere emanet ettiği, güneşin ayrı battığı, yazın ışıl ışıl kışın gri kasabama geri döneceğim...hiç aklıma gelmezdi 90bin nüfuslu o küçük Ege kasabasını özleyeceğim...
iki gecedir böyle istem dışı gözümden yaşlar dökülür oldu,her şey normalken yatağa yatınca dökülmeye başlıyorlar...
Türkü ne yaptın sen:2:
Sabah sabah ben, ağlattın
Özlemin dibi olmuşsunHiçbirşey hiç kimse insanın ailesi gibi olmuyor
Ne zaman evine gideceksin sen canım?
Ah ah yaşamayan anlamaz asker beklemeyen bilemez bekleyen bile gelince unutuyor bu hisleri
Gelsinler ulan yeter
İsyaaaaaannn 15 ay nedir ya nedir insaf
Off rızanın hırkasını çalmışlar.
Ben almıştım ona çok üzüldü bir sürü şey saydı çalana
offff,isyanki ne isyan
olmadi, carsi izni vermediler
butun sabah bekledim aramadi.
sinirlendim o askerlere, ya ne kadr akilsiz kus beyinliler var ya,hadi kavga ediyosun carsiyi gozden cikariyosunda oburlerinin sucu ne ya?
benim askerim naptida carsi cezasi aldi
sanada geçmiş olsun cnm..
bende bi umut diye sabah haberi bekledimde yokk
bugün ikimizde başkları yüzünden canlarımızı göremiyoruz..
seninkidemi arayamadi,hadi canim ya uzuldum adina.
beddua edesin geliyo yaa
Günaydın canlarım bugün topikçe isyan günü galiba türküüüü cerennn gülşenn sıyrılın bakim depresif hallerinizden!
tünaydın canımm naber nasılsın ..
senin ne işin var burda :) görüşsene yarinle
yok canım aradıda işte çarşının olmcağnı söyledi işte..
boşver ya etme bedduacanın nasıl yanıyo biliyorumda boşver.. şuan onunla kameerada görüşüyo olablrdikk ama işte olmadı
sen konustun biz hic konusamadik.
sabahlari evde oldugum icin konusamiyoz.
halbuki o kadr uzun bi siir yazmistim ya,cok sevinicekti
Aynen öğlen oldu tünaydın
Henüz girmedi beyefendi şimdi aradı sıra bekliyomuş internet cafede birazdan girer canımm onu bekliyorum bende bakınıyorumÇıkıcam şimdik
anladım canım neden konuşamıyosunuz evde:
aradığında yine okursun şiirini..
sıra mı varmış olsun canım girer şimdii tamam hadi aniden çıkarsan da şu 2 saatin tadını benm yerimede çıkart tmm mı:)
anladım canım neden konuşamıyosunuz evde:
aradığında yine okursun şiirini.. )
annemler felan duyar diye korkuyorum, sabahlari sessiz oluyoya,ama aksam ariycak insallah.
okumakmi,yok ben okuyamam ya utanirim cok fena
Evet alay 3000 kişi olunca çarşıda çok sıra oluyo haliyle canım...Tamam canım deme öyle keşke seninkide çıkabilseydi ama kısmet :/
Aynen öğlen oldu tünaydın
Henüz girmedi beyefendi şimdi aradı sıra bekliyomuş internet cafede birazdan girer canımm onu bekliyorum bende bakınıyorumÇıkıcam şimdik
canım ustaya geçnce sayıları azalıyo ya o zman internet cafede yığılma olmuyo az kaldı bu sıra bekleme bitcek:)
yok ya bende üzüldümde kısmet yani.. pazar günü rahat oluyo az önce aradım uyuyo dediler:)
annemler felan duyar diye korkuyorum, sabahlari sessiz oluyoya,ama aksam ariycak insallah.
okumakmi,yok ben okuyamam ya utanirim cok fena
Ailen bilmiyomu :S kaç yaşındasın canım sen ? ne kadardır birliktesiniz ??
saat 4 te bitmiyomu orda carsi?
saat 1 e geliyo simdi, ne kotu cok az konusabiliceksiniz canim ya
Ailen bilmiyomu :S kaç yaşındasın canım sen ? ne kadardır birliktesiniz ??
Pazarları onlarada tatil tabiii.Bakalım ustada çarşımız olucakmı canımm oda var.Ben çıkıyorum canım öopüyorum seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?