92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

offff,isyanki ne isyan
olmadi, carsi izni vermediler
butun sabah bekledim aramadi.
sinirlendim o askerlere, ya ne kadr akilsiz kus beyinliler var ya,hadi kavga ediyosun carsiyi gozden cikariyosunda oburlerinin sucu ne ya?
benim askerim naptida carsi cezasi aldi

türkücümmm gece gece döktürmüşsün... yaşadıkları insanı şair mi yapıyo anlaadım kii.. çok özlemek bile az kalır dibine vurmuşsunn resmen ..tmm asker özlemekte zor da birde aile girmiş içine ne zaman gidip görüceksin aileni ilk fırsatta git onlarla bari özlem gider en azından

Off rızanın hırkasını çalmışlar.
Ben almıştım ona çok üzüldü bir sürü şey saydı çalana

gülşencimmm..ya şuan hiç unutmucaz gibi geliyo ama gelsinlerde bzde unutalım artık ya tam anlamıyla mutlu olmakk istiyrumm .. off ya 15 ay fikri nerden çıkmışş off off..
hırkasını mı çalmışlar hemde senden hediye.. insanlar bi hırkaya bile razılar ya allahm hiç düşünmüyolar onun onda değeri varmı yokmu çalrlar.. çalmazlar mı..
cihanınmın düşün ya yüzüğü kayboldu uçmadı ya elbet gören oldu bulan getirir dimi yüzük ya bu..ama yok getrmedier gitti yanii

sanada geçmiş olsun cnm..

bende bi umut diye sabah haberi bekledimde yokk

bugün ikimizde başkları yüzünden canlarımızı göremiyoruz..

seninkidemi arayamadi,hadi canim ya uzuldum adina.
beddua edesin geliyo yaa

yok canım aradıda işte çarşının olmcağnı söyledi işte..
boşver ya etme beddua canın nasıl yanıyo biliyorumda boşver.. şuan onunla kameerada görüşüyo olablrdikk ama işte olmadı

tünaydın canımm naber nasılsın ..
senin ne işin var burda :) görüşsene yarinle

Aynen öğlen oldu tünaydın
Henüz girmedi beyefendi şimdi aradı sıra bekliyomuş internet cafede birazdan girer canımm onu bekliyorum bende bakınıyorum Çıkıcam şimdik

yok canım aradıda işte çarşının olmcağnı söyledi işte..
boşver ya etme beddua canın nasıl yanıyo biliyorumda boşver.. şuan onunla kameerada görüşüyo olablrdikk ama işte olmadı

sen konustun biz hic konusamadik.
sabahlari evde oldugum icin konusamiyoz.
halbuki o kadr uzun bi siir yazmistim ya,cok sevinicekti

sen konustun biz hic konusamadik.
sabahlari evde oldugum icin konusamiyoz.
halbuki o kadr uzun bi siir yazmistim ya,cok sevinicekti

anladım canım neden konuşamıyosunuz evde:
aradığında yine okursun şiirini..

Henüz girmedi beyefendi şimdi aradı sıra bekliyomuş internet cafede birazdan girer canımm onu bekliyorum bende bakınıyorum Çıkıcam şimdik

sıra mı varmış olsun canım girer şimdii tamam hadi aniden çıkarsan da şu 2 saatin tadını benm yerimede çıkart tmm mı:)

Evet alay 3000 kişi olunca çarşıda çok sıra oluyo haliyle canım...Tamam canım deme öyle keşke seninkide çıkabilseydi ama kısmet :/

Evet alay 3000 kişi olunca çarşıda çok sıra oluyo haliyle canım...Tamam canım deme öyle keşke seninkide çıkabilseydi ama kısmet :/

canım ustaya geçnce sayıları azalıyo ya o zman internet cafede yığılma olmuyo az kaldı bu sıra bekleme bitcek:)

yok ya bende üzüldümde kısmet yani.. pazar günü rahat oluyo az önce aradım uyuyo dediler:)

saat 4 te bitmiyomu orda carsi?
saat 1 e geliyo simdi, ne kotu cok az konusabiliceksiniz canim ya

Pazarları onlarada tatil tabiii.Bakalım ustada çarşımız olucakmı canımm oda var.Ben çıkıyorum canım öopüyorum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…