92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım ben yaşadım cidden zor ben agladım eve geldim kaç saat sonra uyudum sonra alıştım

benmde öyle olcak kaçınılmaz yani malesef o güzel 11 günün aardından acısı çakıacak yani

ama çok özledim gülşen ya gelsin artık görmeliyim

ona kalsa kacip kacip gelicek benimkide giderkwn gelmicem izine diodu gitti aradi ne zaman geliyime basladi gerci ben supheleniodum geliceginden ama umudum kesilmisti oyle uyanmak hakkaten asiri moral oldu

benmde öyle olcak kaçınılmaz yani malesef o güzel 11 günün aardından acısı çakıacak yani

ama çok özledim gülşen ya gelsin artık görmeliyim

Ah özlemmm
Bazen canıma tak ediyor bazen artık normal geliyor ama bitsin artık kavuşalım rahatlayalım ya:13:

3 ay kaldı yazmak istiyorum buraya düşününce çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazdığımızı düşünün birde

ona kalsa kacip kacip gelicek benimkide giderkwn gelmicem izine diodu gitti aradi ne zaman geliyime basladi gerci ben supheleniodum geliceginden ama umudum kesilmisti oyle uyanmak hakkaten asiri moral oldu

evet giderken hepsi aynı oluyoda orayı ve özlemi görünce gelmeden olmayacağını anlıyolar:):):
ben frenlemesem çoktan gelirdi ya ama önümüzde uzun zamanlar var aşkım idareli kullanalım diyip duruyorum işte:)

Ah özlemmm
Bazen canıma tak ediyor bazen artık normal geliyor ama bitsin artık kavuşalım rahatlayalım ya:13:

özlemmmmm ya öyle canım alıştık gibi oluyo ama alışılmıyoda ya bi garip alışılacak bişey deil bence mecburiyetten alıştığmızı sanıyoruz

kavuşma günü gelsin.. diğer üst devre topiklerine bakınca içim gidiyo altta şafak 33-35 falan yazıyo ya:d bizim mehtap daha 32

insallah canimmm ayyy 200 lere dusucezz gülşen rüya gibii 100 lere dustumuzude gorurmuyuz acaba

Görücez canım allahın izniyle hepsini hep birlikte
İlk başladığım da 200 ler hayel gibiydi şimdi ise sıradan geliyor azaldıkça daha azalsın istiyor insan

3 ay kaldı yazmak istiyorum buraya düşününce çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazdığımızı düşünün birde

düşünürken bile heyecan bbasıyoo

şurayı şehir plakalrıyla dolduralım artıkk!! :)

Bize de gelecek canım sıra allahın izniyle bize de imrenicekler bak inan

Bize de gelecek canım sıra allahın izniyle bize de imrenicekler bak inan

evt bebeğimm sıra bizede gelicek şuan bile vardır bizimkine imrenen yeni başlayacak olanlara göre baya yol katettikk.. ama doyumsuzuz haliyle 200 geldi şimdi gözü 100 e diktik:):)

Edayla ceren benim için 92/3 gibi ben onları öyle görüyorum.
Yeni gelenleri öyle göremiyorum nedense
Anaam bende mi devrecilik yapmaya başladım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…