bende gormedimi acaba diyorum iyiyim bende canim bugun verdim kuzenime esofmani yarin gidio 31indede cagataya gotururum dedi
Canım ben yaşadım cidden zor ben agladım eve geldim kaç saat sonra uyudum sonra alıştım
ayy ne güzel olmuştur tatlım öyle uyanmak ya:):)
bak başta bizimki diyoduki aşkım izin kullanmıcaz .. sonra acemiye gitti geldi dedi kii temmuzda gelcem.. sonra dediki hadi mayıs olsunsonraa marta çektii şubata karar verdi bileti aldı tamam karar değiştrmez diyokenn şimdi geçenlerde ocakta gelym demişti ama ben izin vermedim artık hazırladım çnkü kendimi şubata.. öyle bekliyorum..
ikinciyi ne zaman kullancak desem seninkine belli olmuyo sana temmmuz deyip mayıs sabahı öper uyandırır gülşahcımm:d
benmde öyle olcak kaçınılmaz yani malesef o güzel 11 günün aardından acısı çakıacak yani
ama çok özledim gülşen ya gelsin artık görmeliyim
ona kalsa kacip kacip gelicek benimkide giderkwn gelmicem izine diodu gitti aradi ne zaman geliyime basladi gerci ben supheleniodum geliceginden ama umudum kesilmisti oyle uyanmak hakkaten asiri moral oldu
Ah özlemmm
Bazen canıma tak ediyor bazen artık normal geliyor ama bitsin artık kavuşalım rahatlayalım ya:13:
insallah canimmm ayyy 200 lere dusucezz gülşen rüya gibii 100 lere dustumuzude gorurmuyuz acaba
3 ay kaldı yazmak istiyorum buraya düşününce çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazdığımızı düşünün birde
3 ay kaldı yazmak istiyorum buraya düşününce çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazdığımızı düşünün birde
evet giderken hepsi aynı oluyoda orayı ve özlemi görünce gelmeden olmayacağını anlıyolar:):):
ben frenlemesem çoktan gelirdi ya ama önümüzde uzun zamanlar var aşkım idareli kullanalım diyip duruyorum işte:)
özlemmmmm ya öyle canım alıştık gibi oluyo ama alışılmıyoda ya bi garipalışılacak bişey deil bence mecburiyetten alıştığmızı sanıyoruz
kavuşma günü gelsin.. diğer üst devre topiklerine bakınca içim gidiyo altta şafak 33-35 falan yazıyo ya:d bizim mehtap daha 32
Bize de gelecek canım sıra allahın izniyle bize de imrenicekler bak inan
okuyunca kalp kirizinin esigine geldimm yazarken naparim bilmiyorummm
Edayla ceren benim için 92/3 gibi ben onları öyle görüyorum.
Yeni gelenleri öyle göremiyorum nedense
Anaam bende mi devrecilik yapmaya başladım yoksa
zafer gecelerimiz olucak onlar :):)
Evet canım depükliycez birbirmizi belki aynı günlerde olacak çoğumuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?