92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

93 -1 leri falan mı kastediyosun canım:)

Evet canım yine birşey sorsalar yardım ederim konuşurum ama sizi ve cerenle edayı kendime daha yakın hissediyorum.
Birde bana hep aynı süreç gibi gelmeye başladı artık.
Yeni başlarsın üzlürsün üzüldüğümüz gibi alışırsın sonra ustası açıklanır sevinir veya üzlürsün sonra yine alışırsın böyle devam eder

anladımm yani eda ve ceren zaten pek bi farkımız yok gün olarak bizimde geçtiğimiz süreçler aynı anda oldu beklediğimiz tarihler aynı tabikii ister istemez birbirimizi çok daha yakın hissediyoruz:):)

anladımm yani eda ve ceren zaten pek bi farkımız yok gün olarak bizimde geçtiğimiz süreçler aynı anda oldu beklediğimiz tarihler aynı tabikii ister istemez birbirimizi çok daha yakın hissediyoruz:):)

Evet canım aynen öyle bu yüzden öyle hissediyor olmalıyım

muhtemelen canım bende o şekilde düşünüyorum .. bu bi süreç ve çıkan yer ne olursa olsun alışıyosun devam ediyosun..

Evet canım ama şunu da demeden geçemiycem doğu demek hasretin yanın da endişe korku demek batı ve doğu aynı değil diyenlere inanmıyorum.Dışardan bakarak böyle konuşmak kolay veya batı da asker beklerken bunu demek kolay

doğru tatlım yaşayanlar kadar kimsenin bilmesi mümkün değl bende söylemişimdir hani doğununda kendine göre var telefon vs rahat diye ama sende gördük hepte öyle olmuyo belkide bunlar teselli etmek için söylediğimiz şeyler..
gülşencim herşey bi yana ya tmm can tehlikesi heryerde var ama doğuda daha çok bunu göz ardı etmek mümkün değil
özlemin yanına o korku ya dahada zorlaştırıyodur ben de eşit olduğuna inanmıyorum

Evet canım maalesef öyle

Evet canım maalesef öyle

hatırlıyosun mutlaka bizimkiler gitmeden önce işte yazın.. aşırı çok terör ve şehit haberi vardı ya yıkılıyodum haberleri izlemiyodum artık.. kötü bi dönemde göderdik olaylar çok yoğundu..
ama neyseki şuan o kadar fazla değil yada medyaya yansıtılmıyo bilmiyorum

Canım kışın terör olmaz yazın görecez olup olmadığını maalesef

Aa neden değişti ki canım ya :26: Olsun ankesörlü time o zaman her daim Mehtap yakınsaaa supermiş kaç gün oldu görmeyeli :26:

Edacım benmki şoför oldu ya işte ordan oraya sürekli gezip duruyolarmış gece bi yerde gündüz biyerde öyle tuhaf bi şey anlamadım..Zaten bunların işine akıl sır erer mi hiçç.Bugün tam 93.gün çok özledim beyaa

Benimki de Burdurr Ama tabi siz benden 1 ay kadar kıdemlisiniz orası ayrı:)

tepük gecesi miiiiiiiiiiii..Allah'ım o günleri göster bizlere..şimdi hayal gibi geliyor düşüncesi bile çok güzel kızlar.bak bi garip oldum yine heem çok uzak gibi geliyor hemde sanki yarınmış gibi gözlerim bile doldu

Depükk gecesi tabiii,hepinizi birr birr depükliceem kamile ama benım depük gecemde de beni yalnız bırakmazsınz diye umuyorum:))
kizlar selam herkze
yardima ihtiyacim var bi bakarmisiniz?

Buyur tatlım?

evet cnm 1 aycıkk aama aynı yerlerdelermiş ya rahattı burdur iyiydii ahh neyse :):):

depük gecesiii:) gelcek inş. cnm o günlerde ya ..hemde nasıl güzel düşünürken bile kalbim nasıl atıyoo..

merak etme mervem senide yanlız bırakmayızz o zmanlarda :)

Depükk gecesi tabiii,hepinizi birr birr depükliceem kamile ama benım depük gecemde de beni yalnız bırakmazsınz diye umuyorum:))

Buyur tatlım?

canım yaa bağımlılık yaptı burası bende zaten askerden sonrada buralarda olurum diye düşünüyorum hem askerden sonra artık nişan ve düğün şafaklarını bekliycez birlikte

burda oluruz canım merak etme sen yeter ki o günler gelsinnnnnnnn

Buyur tatlım?

cok sagol okudugun icin oncelikle.

canim ya bi sorum olucakti,ben gunluk tutuyorum herkes gibi.
mesela gun : 23-12-2012,sonrada safak : ...
yaziyorum,yani kalan gunu yazmak istiyorum,ama bi turlu hangi sayimdan basliycami bilmiyorum.
460 dedim,ama internetten baktimki 457 gunlukmus askerlik.
sonra dusundumki tatili,izni felanda var,hem benim sevgilim ameliyat olucak ordanda kac gun vericekler bi fikrimiz yok.
hangi sayimla baslamam gerek sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…