92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Burduru beğenmiyordu paşam al işte çekiyor şimdi cezasını Burdur'a kurban olsun o,arıyor şimdi oraları:))
Ahh canlarım yaa sağolun valla bi ben sizi tepikliyeym de o zaman da benm 30 guncuk bi şeym kalıyo devede kulak yani,hiiiç sorun değil şu 330gunun yanında

Canım bak şafaksöyle.com var oraya gir sevgilinin silüs tarihini yaz izin eğer kullancaksanız izni de 30 gün olarak gir o sana kalan günü saatı saniyeine kadar gösteriyor sağolsun:) zaten izinler falan da şafağa dahil yani izindeyken de şafak atmaya devam eder,durmaz.Dediğim gibi sen bu verdiğim siteye gir orda doğru sonuca ulaşacaksn hergünn de takip edersin orda

aynen o günler bunların yanında o kadar güzel günler olcakki hemdeee

canım bzmkide o zamanlar beğenmiyodu ama kesinlikle iyiydi ben dedim arrasın diye ya yeri yine rahat ama yakın değil:) çok şeymi istiyorum:)

30 gün şuan hiç göze batmıyo 460ı eriten 30uda eritir nedir kiii:

canım iyi akşamlar öncelikle..
o merveninde deiği siteye gir ordan izinleride düşersin dediğin gibi ama ameliyat izninizin süresi belli değil bence onu hiç katma içine zaten yanlış olur süresi belli değil diyosun.. geldiğinde zaten yanyanayken yani şafak atması kolay..

yok canim ben 92/4 denim,ama o konu pek aktif olmadigi icin burdayim,araniza kabul ederseniz tabi

ne demek canım hoş geldin
okudum şimdi sorunu ben de ilk başlarda 460 dan başlamıştım sonra 457 gün olacağını öğrendiğimde şafak birden 3 gün azalınca çok hoşuma gitmişti
bende aynı şekilde günlük tutuyorum vee 457 den devam ettim ben izinleri falan şimdiden düşünme kullanınca veya kullanmazsan birden düşürsin daha güzel olur bence

yok canim ben 92/4 denim,ama o konu pek aktif olmadigi icin burdayim,araniza kabul ederseniz tabi

Bizm topicte her isteyene yer var güzelim hem 92/4ten arkadaşlarımzda var burda,sen de hoşgeldin aramıza Merve ben:)

Zaten bunlar her zman bizim sözümüze geliyolar test edildi onaylandı:) yarından sonra 200lerdesinz yıhuu valla ben bilem heyecanlanıyorum Gizeemm:) Edanınkde açıklansn yarın ben heyecanlandım burda vallahi.

hemen bakiyorum
cok cok sagol tavsiyen icin tatlim,iyiki varsin

evett bebeğim vallahii düşüyoruz 200e ya bende nasıl heyecanlıyımm buna bile...

edanınkinide aşırı merak ediyorum yarın öğrencez inş. yine ertelemesinler ya

evett bebeğim vallahii düşüyoruz 200e ya bende nasıl heyecanlıyımm buna bile...

edanınkinide aşırı merak ediyorum yarın öğrencez inş. yine ertelemesinler ya

Diyodum ah bi 300lere geçsem diye şimdi yetmıyor 200leri görmek istiyorum o da yetmıcek tabi sıra 100lere gelicekk ahh ahh düşüncesi bile güzel:) İnşallah ertelenmez ona da dedim sabah kalkıp giricem hemen biricik topiğimze:) Gizemcim Kamilecm ve yeni arakadaşmz ben çıkkıyorum beyaz show beni bekliyooo tavsiye ederm size de yarın görüşmek üzere iyi gecelerr

Şafak 329! :))

yetmiyorr yetmicek :) hepdaha fazlasıınıı isticez 200 artık çokkk sıradan:):):)

görüşürüz canım hadi kendine iyi bak iyi seyirler...

iyi aksamlar gamzecim.
peki canim oyle yapicam.
yarin carsi,keyifler yerinde hepimizin, sukur bizde bu hafta ceza felan yok oh be

hosbulduk tatliiiim.
aa ne kotu olmus,gun gun yazdigin butun safak kaymistir,ama tabi 3 gun birden eksilmesi harika olur.
oyle yapicam canim tm,sagol.

Bizm topicte her isteyene yer var güzelim hem 92/4ten arkadaşlarımzda var burda,sen de hoşgeldin aramıza Merve ben:)

tesekkurler tatlim hosbuldum.
memnun oldum bende Seda.

sedacım gizem ben:)
çarşı yarında varmı sizin bizim 2 haftada 1 pazarları oluyo.. ama neyseki pazar için bizimde cezamız yok:)

hepimiz aynı şeyleri istiycez canım teskere günü gelesiye kadar doymuycaz
iyi geceler tatlımmm

seda bende kamile :)
yok yok çok güzel oluyor keşke hep üçer üçer inse şafaklar

sedacım gizem ben:)
çarşı yarında varmı sizin bizim 2 haftada 1 pazarları oluyo.. ama neyseki pazar için bizimde cezamız yok:)

pardon gizemcim ya, biraz once kuzenim gamze hakkinda konusmustumda,karisti hatlar.
her hafta bi cumartesi bi pazar gunleri oluyo bizimki.
kiyamam ya,seninkide cezaliydi gecen hafta,2 hafta boyunca goremiycen yani,uzuldum adina.

sizde 2 haftada birmi oluyo? nasil yani? usta birliginde dimi senin askerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…