92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gelsin söz doyucaz:): ya geriye dönüp bakınca aslında hızlı geçmedimi kamilecim ya bugün onu konuştuk cihanla da..

heheee
evet canım aslında bizde zaman zaman konuşuyoruz gönderdiğim iilk gün gözümün önünde diye..
aslında bazen çok hızlı geçmiş gibi geliyor ama bazende yok yok hiç de hızlı değil canımı okudu diyorum ruh halima göre deiğişiyor sanırım ama 300 leri bitirmenin verdiği sevinçle evet hızlı diyebilirim
amannn amannnn geçsin ama yaaa

Son düzenleme:

evet aslında ya ruh halimize göre sanırım haklısın..
ilk gönderdiğim gün dağıtımdan sonra gönderdiğim gün ahh çok zor günlerdi o günleri atlattık ya oda sevindiriyo beni..
ama tabiiki geçsin dahada hızlı olabilir hiç sakıncası yok

dağıtıma geldiğinde ömer beni geçirmişti resmen ben ondan 1 gün önce gitmiştim.gece garaja gelip arkamdan bakması..Allahım yaaaa çok özledim bennn
nolurrr çok hızlı geçsin yaaa..

dağıtıma geldiğinde ömer beni geçirmişti resmen ben ondan 1 gün önce gitmiştim.gece garaja gelip arkamdan bakması..Allahım yaaaa çok özledim bennn
nolurrr çok hızlı geçsin yaaa..

hiç unutamıyosun dimi o bakışı

bizimde beni normal otobüse bindirdi kahrolası nöbetim vardı oraya gidicektm oda gece otobüsüyle gidicekti. bindim otobüse ama dışardan öyle bi bakışı vardıki bi sürü insanın içinde taktım gözlüğü ağladım..

bende çok özledim kamile ya
yani artık herşeyi geçtmde askerlik düşse 12 aya nolur ya keşke..

o bakışları asla unutamam gizem
keşke düşse ama ne yalan söyliyeyim benim hiç umudum yokkk

o bakışları asla unutamam gizem
keşke düşse ama ne yalan söyliyeyim benim hiç umudum yokkk

MALESEF BENMDE YOK ama yinede bi umut ya ne bileyim son anda bi sürpriz falan olsa bize:) askere gitmeden 1 yıl önceden beri konuşuluyor bu ama bi adım ilerleme yok..
ama bunun dışında azalma olamayacağı için aklıma arada bi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…