92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Son düzenleme:
Ha birde şu var benimkinin kolu ağrıyodu kaç gündür p.tesi hastaneye sevk etmişler olaya bakın ya bilmiyorum bencillik mi yapıyorum ama...

ne olmuşki koluna bu etkiler mi gdeceği yeri ne anlamda söylüyosun canım:44:

yok canım etkilemez olumsuzluk anlamında söyledim ben...
Yatağı cam kenarındaymış gecede havalandırmak amaçlı açıyolarmış kolu tutuldu sanırım ama geçmedi kas gevşeticilerle birde hastane işi çıktı ondan sinir oldum

anladım zaten moral bozukluğunuz yetmez gibi bide bu çıkmış..

pencereden soğuk vurmuştur tabi tatlım ya

Gözüm istanbulda değildi ki biliyosun bari bursa tekirdağ olsaydı çok çıkmış oralara....Şaşırdım artvin diyince hiç aklımda yoktu tatlım
Nasıl bir yer acaba netten baktım çok az bilgi var

canım ben sana dedim ama her yere hazırlıklı ol diye her yer ooabiliyor cünkü ve sakın isyan etme cok sanlısın uzak olabilir soguk olabilir ama endişeyle beklemiycksin rızanın yeri daha uzak ve daha soguk ve kurcalama orası olsaydı burası olsaydı diye cünkü netice degişmiyor hakkında bu hayırlısı de ve gec bn öyle yaptım düşününce degişmiycegine göre düşünmeye herek yok üzülmeye grek yok

haklısın canım benim biliyorum kamileyi düşünüyorum seni düşünüyorum sonra diyorum neden isyan ediyorum haksızlık yapıyorum diye
tekrar teşekkür ederim hepinize tek tek bu süreçte hep benleydiniz ve kalan aylardada benlesinizzz bırakmaaammmmm

Tatlim hayirlisi olsun insallah cok iyi cok rahat olur bitanem sıkma canini ogrenirsin herseyi

Kızlar benim çıkmam gerekiyor kardeşim alıcak pc yi...Telefondan falan yine takip edicem forumu öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…