Ellerim titriyo kızlar ARTVİN İLK JANDARMA..... orfdan cezaevi...
benbimki üzülmüyo ama çok uzak ya....gidemiycem
Diyarbakıradaz çıkmış siirtede...allah korudu yani
ama 250kişiden 50 kişi istanbula çıkmış.Geri kalanlar bursa kocaeli trabzon izmir tekirdağ...neyse hayırlısı böyleymiş
yanımda olduğunuz için teşekkür ederim hepinize...
netten bakıyorum çok rahatmış küçük bir yerm,iş ve paso yatıyolarmış...bakalım kızlar bakalım .
ya ayrıca siz niye hep burdasınız 92/4 kızları bizim topiğimiz de var yahu
ne zmn baksam son mesaj ya eda ya cerenin =)
topiğimiz konuştukça zenginleşecek kızlar biraz da kendi topiğimizde sohbet edelim
Canım haklısın ama burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk 92/3 yarenleriyle hepsiyle ayrı ayrı dost olduk gel sende burda takıl farkı göreceksinnn
Bu arada nişan ne zaman bakalım ne zaman geliyo askerin ? 2 sindemi ? Benimki 2'sinde gelicek
tabi ki canım sonuçta kalabalık ortam güzel o ayrı mesele ama herkes kendi topiğinde takılıyor arada uğruyor başka topiklere
ben oraya yazıyorum ama kimse yok orda
şahsen burdaki şafağı görünce moralım bozuluyorarkadaşlar baya yol katetmişler ne kadar güzel Rabbim bizede nasib etsin
şubatın 1 inde burda inşallah askerim. 4 şubat da da nişanım var 7 sinde de vana uçuyor ktm mi neymiş
sonra da hakkari çukurca
Yok canım burdaki arkadaşlarımız o kadar iyi ki ben şafaklarına takılmıyorum elbet bizde oralara gelicez :)) Allah tüm askerlerimizi korusun canım sağsalim gelicek askerin inş
İzinimizi hazirana aldırdık
Gözün aydın canım dahaa iyi oldu bence sizin için.Tam askerliğin bitiminin ortasında kullancaksınız
Yarında 200leri görüyorsunuz canım darısı başıma
Edaaaaa, gözün aydınnArtvinmiş pek sevindim..uzaklık diyorsun ya aynı ülkedesin ona otur sevin bence sen terör yoktur ve halkı sever askeri sıkıntı olmaz kanımca..
Gülşenim pek sevindim izin olayınıza, hayırlısı olsun..
evvet kargom 2 gün önce yerine ulaştı. hat ile müzik kutusu süleymanda neden derseniz bizde şans olsa aynı ülkede olurduk diyerekten ekliyorum.. kargoyu götüreceği gün sülonun arama yapılmış didik didik. benim şaşkın da telefonu yeni almıştı kaptırmışondan ceza yeme ihtimalimizde var, öttürmüşler bütün taburu öyle diyo kargoyu getirmesin sülo dedi. önce tamam dedim ama süloya msj attım hatla müzik kutusunu al sende kalsın geri kalanı götür gaziye dedim.götürmüş. gazi aradı kıyamam ağlıyodu
o gün ağladı anam adamda odunluk aynı şu anda..mektupta biraz atar yaptım onu sindirmeye çalışıyor şu an kanımcanbi de 2 gündür doğru dürüst konuşamadık ya benim elimde davetiye oluyo ya ayakkabı deniyorum ya da provada oluyorum. çıldırmazsa şu bi kaç güne iyi bu gün yine aradı ben tam ayakkabı denerken anladı müsait olmadığımı ya ben seni sonra arayayım hayat dedi 28sn cik konuştuk kapadı. aramadı hala anlaşılan sindirim sistemini çalıştırmaya çalışıyo
atkı olayına çok mutlu olmuş, kokun kokun diye diye bi hal oldu bebişimçikolataların bi paketini yemiş bile fotoğraflara bakmış, mektubu okumuş, anam bi de ben paketi son kez kontrol ederken banyo da saçımı topuz yapmak için aldığım tokayı düşürmüşüm içine farkında değilim o söyledi tokanı da künyeme taktım dedi..öldüm o saniye resmen, ıssız adamda bi tokaya nasıl darma duman olmuştu çocuk o geldi aklıma...
hıhh böyle işte.telefon kullanma umudumuz bir başka bahara kaldı..
160 gün yemişik biz ya laaaaa
ayrıca annem-babam-kız kardeşim geliyor d.bakıra. yarın öğlen burda olurlar tahminimce..babamla birbirimize girmezsek iyi
Edaaa canm benm cok sevindim senin adına yeri rahatms
bebeğim hayırlı olsuun güzel dostluklar edinir insallah Askerin uzak diye de hic üzülmee izinler var 3 ayda bi görüceksin
;Evet türkücüm artvin..Bende ufak bir araştırma yaptım terör yokmuş ve rahat bir yermiş..Hayırlısı diyorum bu süreçte yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum
Hediyenin işine yaramasınada sevindim tabii mutlu olmuştur
Hava degisimine cıkar kız hiic üzülme benmki son 3 ay kala bi yerini sakatlayıp hava degisimine gelmeyi düsünüyo askerliği 12 ayda bitirecek sözde, kıl dönmesinden bile 40 güün izin veriyolarms düsünsene intihar edenlere 2 3 ay hava degisimi veririliyomus sıkma sen tatlı canınıı bak kac ay sabrettin geldi cattı kavusma anı, hep birlkte sabredicez insallahh birlkte el ele verip bitiricez bu askerliği canm arkadasımmSaol cerenim bakalım uzak biraz ama rahatmış evet hayırlısı
yok tatlım ne 3 ayda biri izin ler kısıtlı sonuçta neyse artıkk
Muzk kutusu nasl biseydi kii türküüen çok müzik kutusuna ne diyecek onu merak ediyorum ben.. haftaya söyleyeyim onu götürsün
Hava degisimine cıkar kız hiic üzülme benmki son 3 ay kala bi yerini sakatlayıp hava degisimine gelmeyi düsünüyo askerliği 12 ayda bitirecek sözde, kıl dönmesinden bile 40 güün izin veriyolarms düsünsene intihar edenlere 2 3 ay hava degisimi veririliyomus sıkma sen tatlı canınıı bak kac ay sabrettin geldi cattı kavusma anı, hep birlkte sabredicez insallahh birlkte el ele verip bitiricez bu askerliği canm arkadasımm
Canım kargo gaziyi çok mutlu etmiş.Edaaaaa, gözün aydınnArtvinmiş pek sevindim..uzaklık diyorsun ya aynı ülkedesin ona otur sevin bence sen terör yoktur ve halkı sever askeri sıkıntı olmaz kanımca..
Gülşenim pek sevindim izin olayınıza, hayırlısı olsun..
evvet kargom 2 gün önce yerine ulaştı. hat ile müzik kutusu süleymanda neden derseniz bizde şans olsa aynı ülkede olurduk diyerekten ekliyorum.. kargoyu götüreceği gün sülonun arama yapılmış didik didik. benim şaşkın da telefonu yeni almıştı kaptırmışondan ceza yeme ihtimalimizde var, öttürmüşler bütün taburu öyle diyo kargoyu getirmesin sülo dedi. önce tamam dedim ama süloya msj attım hatla müzik kutusunu al sende kalsın geri kalanı götür gaziye dedim.götürmüş. gazi aradı kıyamam ağlıyodu
o gün ağladı anam adamda odunluk aynı şu anda..mektupta biraz atar yaptım onu sindirmeye çalışıyor şu an kanımcanbi de 2 gündür doğru dürüst konuşamadık ya benim elimde davetiye oluyo ya ayakkabı deniyorum ya da provada oluyorum. çıldırmazsa şu bi kaç güne iyi bu gün yine aradı ben tam ayakkabı denerken anladı müsait olmadığımı ya ben seni sonra arayayım hayat dedi 28sn cik konuştuk kapadı. aramadı hala anlaşılan sindirim sistemini çalıştırmaya çalışıyo
atkı olayına çok mutlu olmuş, kokun kokun diye diye bi hal oldu bebişimçikolataların bi paketini yemiş bile fotoğraflara bakmış, mektubu okumuş, anam bi de ben paketi son kez kontrol ederken banyo da saçımı topuz yapmak için aldığım tokayı düşürmüşüm içine farkında değilim o söyledi tokanı da künyeme taktım dedi..öldüm o saniye resmen, ıssız adamda bi tokaya nasıl darma duman olmuştu çocuk o geldi aklıma...
hıhh böyle işte.telefon kullanma umudumuz bir başka bahara kaldı..
160 gün yemişik biz ya laaaaa
ayrıca annem-babam-kız kardeşim geliyor d.bakıra. yarın öğlen burda olurlar tahminimce..babamla birbirimize girmezsek iyi
İnsallah canmm son hazrlıklarını yap pasta börekk hazırlıklarına basla geldiğinde zayflams olabilr garip kilo aldırırsın anca yedirirsinSağol canım benim zaten üste okuduysan tek tek hepinize teşekkür ettim hep yanımdaydınız...Bakalım canım ya kısmet son 1 hafta sonra burda Allahın izniyle...
Sen nasılsınnasıl gidiyor
Hava degisimine cıkar kız hiic üzülme benmki son 3 ay kala bi yerini sakatlayıp hava degisimine gelmeyi düsünüyo askerliği 12 ayda bitirecek sözde, kıl dönmesinden bile 40 güün izin veriyolarms düsünsene intihar edenlere 2 3 ay hava degisimi veririliyomus sıkma sen tatlı canınıı bak kac ay sabrettin geldi cattı kavusma anı, hep birlkte sabredicez insallahh birlkte el ele verip bitiricez bu askerliği canm arkadasımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?