92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Telefonu bozulmuş diğer telefonu bavulundaymış,bavulu paztlatmıp almışlar adiler Yarı çarşısı varmış. telefonu yaptırcm dedi,umarım yaptırabilir geçmez bugün...

Resmen ders çalışamıyorum ya ben mi abartıyorum interntte yazanlar çok olumlu...Zaten küçük bir şehirmiş...Ama çok uzak çok..
yakın bir arkadaşım oralı askeri çok severler terör hiç yok çok rahat bir yer dedi ama bilmiyorum.

Son düzenleme:

Canım yakın olan kaç kişi var bizden düşün en basitinden sadece ceren bence canım kabullen ve hayatına devam et işlerine bak tatlım

Canım yakın olan kaç kişi var bizden düşün en basitinden sadece ceren bence canım kabullen ve hayatına devam et işlerine bak tatlım

Haklısın canım yapcak bir şeyim yok zaten Allahın izniyle izne gelsin birliğe teslim olsunda o zaman neyin ne olduğunu daha net anlıyıp içimi rahatlatıcam.Bunada şükür...

Haklısın canım yapcak bir şeyim yok zaten Allahın izniyle izne gelsin birliğe teslim olsunda o zaman neyin ne olduğunu daha net anlıyıp içimi rahatlatıcam.Bunada şükür...

Canım bence artvinde sıkıntı yaşamaz sadece başta en alt devre olduğu için usta da sıkıntı yaşıycak ne zaman ustaya alt devreniz geçicek siz rahat ediceksiniz.Rıza mesela sizin devreyi bekliyor ustaya geçmesini

herkes rahat diyoda içim rahat etmiyo çok uzak olmasından sanırım korkum bilmiyorum artık hayırlısı buymuş demekki.
Az kaldı az 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra geliyoruzzzz

herkes rahat diyoda içim rahat etmiyo çok uzak olmasından sanırım korkum bilmiyorum artık hayırlısı buymuş demekki.
Az kaldı az 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra geliyoruzzzz

Canım gidince rahat diyince sende rahat ediceğine eminim
Evet canım artık hedefim 93/1 lerin ustaya geçmesi

Bence sen 93/4 leri düşünn çünkü o zaman doğan güneş diyeceksiniz!
Bende 94/1 leri düşüniymde daha çokkkkk varr !!!!

Canım ben 93/4 ler geldiğinde olmıycam büyük ihtimal demiş olucam doğan güneş
Benim has torunlarım 93/3 ler
Seninde 93/4 ler
Yavaşta olsa geçiyor canım bak usta oldunuz

Canım ben 93/4 ler geldiğinde olmıycam büyük ihtimal demiş olucam doğan güneş
Benim has torunlarım 93/3 ler
Seninde 93/4 ler
Yavaşta olsa geçiyor canım bak usta oldunuz

Aaa 93/4 geldiğinde biz gitmiş olmıycazki ? Ustaya onlar geldiğinde gitmiş olcaz doğru tatlımmm
Aynen geçiyor geçmeli...

Güzeliim hayırlı uğurlu olsun,doğu olmadığına çok çok sevindim:)) Hiçç üzülme bak Karadenzde askerlik yapmak gibisi yok,benim babam da astsubay Giresun da görev yaptı ordan biliyorum.Terör vs olayları yok en azından öyle düşün.Denize karşı ohh mis gibi askerlik yapıp gelicek sen içini ferah tut.Bak ben de Trabzondaym,Rize Artvin şurdan şuraya baktım 3 saatçikmiş.İnşallah yolun düşer de gelirsin kapım açık biliyorsun:) Dediğim gibi uzaklığı sorun etme Ceren hariç hepimz uzaktayız,ki o da ayda yılda bi gitcek gidebilirse oda.O yüzden askerine mora l ver emin ol her şey güzel olucakk.

Canım seni gördüğüme çok sevindim senin trabzonda olduğunu biliyorum bilgin var diye dşündüm.
Benimde bir arkadaşım oralı rahattır dedi ama bakalım
Saol canım benim hayırlısı buymuş demek ki elden bir şey gelmiyor.Teşekkrler davetin için bu arada :) Terör yok evet ona seviniyorum bende.

dedm ya tatalım uzaklık dışında karadeniz gayet iyi bence asker severler.. rahat olucak..
Canım gidince rahat diyince sende rahat ediceğine eminim
Evet canım artık hedefim 93/1 lerin ustaya geçmesi

gülşencimmm evet zaten rahatladı benmki bide üst devresi çok az onlarıda şubatta uğurluyo ..:)

şimdi sırayla dayı ve dedi olalımmmm:)

Canım yaa ne demek istediğin zaman ben geliyom de gel vallahi bak gider bi Artvin turu yaparız nolmuş yani,sene ye eve de çıkıcam arkadaşlarmla kalcak yerde hiç dert değil :)) Bak karşımızda deniz arka tarafta orman yemyeşil.Yollar da çok iyi hem.Olmadı Trabzona bilet alsın sevdiceğin,burdan havaalanında iner. Otobüsle de artvine geçer.Boşuna Gürcistanla uğraşmasın.Bu vesileyke Karadenzi de görmedim demicek hem:))

hhahha saol canım şimdi konuştum telde anlattım sevindi mutlu zaten artvine uzak olması dışında herkes rahat demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…