92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

eda sabahın bu saatinde acıklandı mı diye bakmak icin girdim heyecanla bekliyoruö bize haber ver canım

eda sabahın bu saatinde acıklandı mı diye bakmak icin girdim heyecanla bekliyoruö bize haber ver canım

Canım ilgin için teşekkür ederim Fakat daha aramadı beni gece 1 gr uyuyamadım sabahta erkenden kalktm hala telefon yok iyiy bir fırçayı haketti yaniii...Heyecan falan kalmadı sinirden

Son düzenleme:
Ellerim titriyo kızlar ARTVİN İLK JANDARMA..... orfdan cezaevi...
benbimki üzülmüyo ama çok uzak ya....gidemiycem
Diyarbakıradaz çıkmış siirtede...allah korudu yani
ama 250kişiden 50 kişi istanbula çıkmış.Geri kalanlar bursa kocaeli trabzon izmir tekirdağ...neyse hayırlısı böyleymiş
yanımda olduğunuz için teşekkür ederim hepinize...
netten bakıyorum çok rahatmış küçük bir yerm,iş ve paso yatıyolarmış...bakalım kızlar bakalım .

Son düzenleme:

Gözüün aydııııınnn doğu çıkmamıış şükürler olsun. çok sevindim edacğm.. için ferah olsun şu saatten sonra. Rabbim hayırlısını vermiş.

Gözüün aydııııınnn doğu çıkmamıış şükürler olsun. çok sevindim edacğm.. için ferah olsun şu saatten sonra. Rabbim hayırlısını vermiş.

saol canım ama çok az kişiyi doğuya gönderiyordu orası ve çok az kişi düşmüş.Tabii hayırlısı ama çoğu kişi istanbul bursa tekirdağ kocaeli düşmüş..Ne diyim yapıcak bir şey yok uzak ama katlanıcaz

canım hayırlı olsun.bu arada artvin rızanın memleketi

canım hayırlı olsun.bu arada artvin rızanın memleketi

Aa ciddimisin canım hayırlısı buymuş demekki çok uzak tek üzüldüğüm o doğu değil çünkü bir kaç kişiye çıkmış
Ama geneli istanbul falan işte beklediğime değmedi anlayacağın...

Ama yapck bişey yok.. En azından tetikte beklemiceksin. Biz bu yönden cok şanslıyızz. cok az kişi doğya gtti diyorsun ama ya seninkini gönderseydi? bi de bu acıdan düşün. böyle mutsuz mutsuz konuşmaa, otur sevin bana kalırsa. şahsen ben cok mutlu oldum artvin i görünce :)

böyle düşünme edacım o bir kac kişi sizde olabilirdiniz.Hakkında demek hayırlısı buymuş bu olmuş.İstanbulda oturdugu icin zaten istanbula düşmesi %1 ihtimal

böyle düşünme edacım o bir kac kişi sizde olabilirdiniz.Hakkında demek hayırlısı buymuş bu olmuş.İstanbulda oturdugu icin zaten istanbula düşmesi %1 ihtimal

Gözüm istanbulda değildi ki biliyosun bari bursa tekirdağ olsaydı çok çıkmış oralara....Şaşırdım artvin diyince hiç aklımda yoktu tatlım
Nasıl bir yer acaba netten baktım çok az bilgi var

edacım.. pek bi bilgim yok artvin hakkında ama bak hayırlısı buymuş.. van vs olmadı iyi ki o açıdan da düşün canım..

belirsizlik yok artık hiç olmazsa..

hem bak rahat biyer olmasıda önemli inş. da araştırdığın gibidir..

Gizem sinirlerim çok kötü ya o kadar kişi bursa tekirdağ kocaeli çıkmış m2 kişi artvin ve o kişiden biri benimki...Ya evet terör yok ama soğuk ve 21 saat çok uzak...İnş hayırlısı olmuştur .Keşke trabzona çıksaydı hiç değilse daha bu tarafta...Yapcak bişey yok

tatlım haklsın ya hiç beklemiyoduk ama 81 il var onca kişi tekirdağa vs çıkmış ama şte ikamet yerine göre de yerleştiriyolar ya belki onla ilgilidir ne desem boş ya hayal kırıklığın var biliyorum.. doğu vs gönderilmiş mi peki? eğer öyleyse o kısımdada olabilirdi

evet çok uzak resmen sizde bi uçtan bi uca oldunuz doğu karadenizin en ucunda maleseff

Beklemiyoduk evet ama yapıcak bişey yok....Evet bir kaç kişi diyarbakır siirte düşmüş

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…