92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Benimki zayıf normalde kilo almıştı en son 5 kilo kadar ee alayda pizza salonu olursa çocuk pizza yer o yemekler yerine dimi amaaa
Ayyy canım bulaşmasaydın gerçekten ve sevgilin niye şey yaptıki gez dolaş biraz seninde hakkın takılma boşver klasik erkek şeysi

Töbe yarabbim bir yerini sakatlayıp gelmek mi:18:
Tavsiye etmiyorum hava değişimi alıcak diye yapılacak en son şey
Bu arada kıl dönmesi 30 gün veriyorlar
mecazen öyle dedim guzum benmkinin burnu yapılacakk zatenn ameliyat olması gerek onu bahane edecekk bi yerini sakatlarsa gelmek için kahrolurum ben

Manyakk yaa bilmiyo anam anlatamıyorum bi kadın için 2bucuk saat alısverise az bilee erkekler gibi degiliz ki biiz yetmedi ya zamanım yetmedi dahada benmkinin korkusunaa alıp kactım hemen eve, zaman yetmiyo alısveriste 4 saat harcadgm zamanları bilirim..
Aamann gittim konustum iyi ettiim konusma arkadasndanda konusuyomuşssunuz gibi gösterme kendini dedim face'de oluyo öylee normalde görüşmyorum diyo lan sen kimsin facede benmkinin adını vererek gösteris yapıyon nasll azarladıysam facesini dondurmuus korkudan yorumlarıda kaldrmstı gecen

ayy ceren ciddi misin hahahaa.Sen baya baya yüklenmişsin kıza.Yazık diyecm ama hiçte yazık değil

ayy ceren ciddi misin hahahaa.Sen baya baya yüklenmişsin kıza.Yazık diyecm ama hiçte yazık değil
peeeh umrumdamııı hicbisey umrumda degil valla benmkinee neler aldım biliyonmuu sekerim
2 yün çorap,
1 siyah sporcu atleti
Tras köpüğü, traş sonrası balmı, traş kolonyası
Nivea el vucut kremi
hepsini içine koymak için büyükçe bi bakım cantası
roll on, parfüm
Günlük vee kalem aldım yanına
Aaa bide şey çilekli yeşil çay yanınada kupa bardağı
Kargoya verirsemm cok yüklü bi miktar tutarr biliyorumm ins haftaya gelme ihtimali var gelebilrse gidiceği son an gizlice bavuluna atıcam

İyi düşünmüşsün canım hepsi gerekli şeyler bende geldiğinde hallederim artık bunları yada gelmeden alırım krem falan çok soğukmuş Artvin...
Yeşil çayı nasıl yapıcak kız orda gerçi kantinden sıcak su alıp kupaya koyar doğru güzel güzel fikirmiş tebriklerr

Kızz simdi şöyle anlatıyım sana askerden izne geldiğinde ev için alısveris yapıyoduk onlarda kaldıgım günlerde bana kek yap diyip durdu malzemeleri alırkenn yeşilçaya takldı gözleriim bende düzenli içerim hergün yeşlcay 4 gün bunlarda kaldımm alda evde içerim dedim çilekliyi alalım dedi form un tamam dedim bunada yaptımm içeceğim zaman cok begendi cok sakinlestirdi beni falan dedi devamlı içiyodu hergün bende orda içsin diye aldımm kız sevabına içtikce askısını hatrlasın al al sende all kullandıkca gördükce bizi hatrlarlar

Hhahah iyiymiş tatlım.biliyorum ben bitki çayı hastasıyımdır çilekli yeşil çay doğadanındı galiba güzeldii.Benimki sevmez yeşil çay ben ona kocaaamannn bir çikolata kutusu yapımmm

Hhahah iyiymiş tatlım.biliyorum ben bitki çayı hastasıyımdır çilekli yeşil çay doğadanındı galiba güzeldii.Benimki sevmez yeşil çay ben ona kocaaamannn bir çikolata kutusu yapımmm
Ayyy doğadanındı dogru unutmusum kıızz, bnmkide ckolata hastasıdırr ama ckolataa almıycam yaa:44:

Kızlar neden susuyorsunuz ama
Bizim üst devreler gitsin bende kargo yollıycam
Hırka
Cep Telefonu
El kremi ve yüz kremi dudak kremi
Mektup ve Resim

Kızlar neden susuyorsunuz ama
Bizim üst devreler gitsin bende kargo yollıycam
Hırka
Cep Telefonu
El kremi ve yüz kremi dudak kremi
Mektup ve Resim

Canım bencede bir daha çaldırmasın yazık.El kremi yüz ve dudak kremi konusunda haklısınız bende alım geldiğinde veririm.
Bence yeni bir telefon alma gülşen yine komutan toplatırsa boşa gider dandik bir şey yolla pahalı olmayan

Canım tezkere alınca veriyorlar yakalatsa bile telefonu hırkayı da çaldırdı diye almak istiyorum çok üzüldü ondan bulabilirim umarım ayınısını

Canım tezkere alınca veriyorlar yakalatsa bile telefonu hırkayı da çaldırdı diye almak istiyorum çok üzüldü ondan bulabilirim umarım ayınısını

Hıı o zaman olabilir.Evet hırkayı al yolla sevinsin çok seviyosa o hırkayı üzülmüştür.Benimki ona aldığım bir gömlek vardı go kartta kaza yaptı Yırtıldı gömlek nasıl üzüldü.
Üzülüyolar baya ondan biliyorum.Aynısınıda bulamadık üstelik tekrar...Sende bence al yolla sevinir

Bulabilirsem canım aynını yoksa artık farklı birşey bulur yollarım.
Kıskançlık krizine girdi şuan başkası giyiyor diye izne de hem sevindim hem üzüldüm dedi ama ben sevindim böyle daha iyi oldu ben dedirttim git dedim uzat sonra zorlanırız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…