92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

1 kez kullanabilecek izin dimi canım ? Yakın kullansaydınız eğer bence taa kasıma kadar zor olurdu.Böylesi daha iyi oldu bence canım

kızlarrrr bütüüün gün nettyim ama eve gelincede giriyorum işte. ne oldu ne bitti merak ediyorum burayıınasılsınız bakalım?

iyi akşamlar Eda can. İyiyim teşekküür ederim Sen nasılsın. Moralin biraz daha düzelmiş gibi. Sevindim :)

Bende iyiyim teşekkürler :) Evet evet çok iyiyim şuan.Bir kaç şey öğrendim oralı arkadaşlarım var ve hepsi çok olumlu şeyler söyledi küçük bir yer askeri seviyorlar ve terör yok.Herkes aynı şeyi söyleyince bende rahatladım.Sevgilimin morali çok iyi o seviniyor orası çıktığına uzak olduğuna üzüldük ikimizde tabiii de işte bunada şükür diyoruz.Yapıcam gelicem biticek diyo benimkii.Huzurlu olsun orada tek isteğim o.Özetle baya iyiyim canımmm
Çünkü doğuayada çıkmış bir kaç kişi e onların arasındada olabilirdik

Ayy yerim ben bunları nasl sipariis verebiliriz acaba fiyatları yazıyomu

Canım ben kuzenle mesaj atmıştım buraya anca mesajla bilgi veriyorlar
Kurabiyenin tanesi 3 tl sanırım aslında uygun en az 10 tane sipariş verilebiliyor yani 30 tL yapıyor türkiyenin heryerine kargo var kargoda 6 tl mi ne işte kutu falanda satıyorlar bir de sevgililer günü kampanyası vardı dur onuda atım o çok uygun ama sınırlı sayıdaydı

https://www.facebook.com/pages/Mine-Butik-kurabiye-evi/288129504575733
burdan tüm ürünlere bakabilirsin çok güzel şeylerr varrr

Acaba tatları nasl siparis verdinizmi hic guzum napsam acaba siparis versem mi simdiden..

hehhh benim anlatmak istedğim de buydu tatlım,şükür ki doğu değil ben nerede yaşadığını bilmediğim için öyle konuştum mesafe cokmuş o konudaa cok haklısın.. şans iştee, bi şekilde geçiçek yeter ki siz iyi olun

Acaba tatları nasl siparis verdinizmi hic guzum napsam acaba siparis versem mi simdiden..

Canım sipariş vermedik kuzende tereddütte kaldı yıldönümlerinde vericekti hani nasıldır diye ama sayfada yazanlarca herkes beğeniyo bilemiyorum valla bende.Ama görüntüleri çok güzel yani kaliteli gibi duruyor ama bilemeceğumm

Gülşeennn bir kaç gün önce Topiğin ilk sayfalarını okudum sizin acemi dönemleriniii yavrum ya herkes aynı yollardan geçiyor işte dedim...
Aynı cerenle bizim acemi dönemlerimiz gibiymiş herkes

Gülşeennn bir kaç gün önce Topiğin ilk sayfalarını okudum sizin acemi dönemleriniii yavrum ya herkes aynı yollardan geçiyor işte dedim...
Tabi kız ilk günler caresiz boynumuz bükü geziyorduk ne günlerdii yaa Allah düsmanıma vermesin

Tabi kız ilk günler caresiz boynumuz bükü geziyorduk ne günlerdii yaa Allah düsmanıma vermesin

Aynen canım bizimkileride okudum işte onlarınkileride...Allahım dedim Allah 93/1 lere ve 460'ı bozulmayanlara ve ailelerine sevdiklerine sabır versin.Liseye giden erkek kardeşim var üniversiteyi okuyucak kaçarı yok ben aynı şeyleri yaşayamam birde onda!

Kızlar ben çıkıyorum bugünün şokuyla ders çalışamadım p.tesi sınavım var öpüyorummmm

Töbe yarabbim bir yerini sakatlayıp gelmek mi:18:
Tavsiye etmiyorum hava değişimi alıcak diye yapılacak en son şey
Bu arada kıl dönmesi 30 gün veriyorlar

hobarey kıl dönmesiii

gülşeniiim, cancağızıım bu benim bedduam değil mi

babamla kapışma durumu ise şu 1,5 aydır burdayım ya tepkisini merak ediyorum yüzyüze gelince

hobarey kıl dönmesiii

gülşeniiim, cancağızıım bu benim bedduam değil mi

babamla kapışma durumu ise şu 1,5 aydır burdayım ya tepkisini merak ediyorum yüzyüze gelince

Aynen öyle edacım hepimiz aynı başlıyoruz.
Aynı süreçlerden geçiyoruz.
Hangi topigi okursan başlarını aynı

Türküüüü evet senin bedduan tutarsa gelir gazi 30 gün hava değişimine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…